Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Marjotka przytulam Cie bardzo mocnooooo!! Bidulko moja, uszy do góry! zobaczysz, że wszystko się ułoży, pomyśl sobie, że jutro jest nowy dzień i że na pewno będzie lepszy od dzisiejszego (ja zawsze sobie tak wmawiam jak mam doła i zazwyczaj to pomaga i faktycznie następny dzień jest już zupełnie inny
)
marjotka lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kokardko Ciebie też mocno przytulam i wierzę, że jednak wspomożesz dobrą passę
A co do żeli to też bym chciała poużywać i zobaczyć 2 kreski (przy Concive'ie się nie udało, liczę na Pre-Seed w takim razie)
-
violett wrote:Doti gratulacje!!
Zarażaj nas wszystkie
Jussio ja piję Inofem od niedawna. Zaczęłam w połowie tamtego cyklu, myślę, że lepiej zacząć od razu.
A słyszałyście coś o żelu Proconceive Plus?
Ja również używam conceive i jesteśmy z mężem zadowoleni. Z Pre seed zrezygnowałam bo mi nie potrzeba żelu z aplikatorem -
Kicior wrote:Marjotka przytulam Cie bardzo mocnooooo!! Bidulko moja, uszy do góry! zobaczysz, że wszystko się ułoży, pomyśl sobie, że jutro jest nowy dzień i że na pewno będzie lepszy od dzisiejszego (ja zawsze sobie tak wmawiam jak mam doła i zazwyczaj to pomaga i faktycznie następny dzień jest już zupełnie inny
)
dziekuje kochana, ale co zrobić jeśli kolejny dzien jest gorszy od poprzedniego ?
ahh. wiem, ze smęce ale tyle tu radosci a ja ciesze sie tylko chwile. a zaraz wszystko wraca...
http://www.mamazone.pl/artykuly/chce-byc-mama/nieplodnosc/2009/jak-oswoic-tesknote-za-dzieckiem.aspx
ciekawy artykuł, polecam. Wy jestescie taką moja grupą wsparcia... -
Doti gratulacje !! Dbaj o siebie i maleństwo, niech się zdrowo rozwija
A całej reszcie nakazuje wziąć się w garść ! Coś czuję, że ten wątek jest szczęśliwy i niedługo każda z nas zobaczy dwie kreskiwięc głowa do góry i do roboty
Doti87, myshka84 lubią tę wiadomość
-
No Starająca_się dobrze mówisz!
Marjotko wspieramy Cie jak najbardziej możemy. Postaraj się zobaczyć to co jest dobre, nie tylko te złe rzeczy i wtedy na pewno jutro będzie dobry dzień, no maleńka szkoda życia na zbyt długie smutki
starająca się15 lubi tę wiadomość
-
Oj tak, ten wątek jest bardzo szczęśliwy i wiruski rozsyłania przez kolejne zafasolkowane działają cuda. Zatem Doti nie wahaj się wysyłać ich tu w dużych ilościach
Mojemu tez wypadły badania w okresie płodnym, zaraz przed owulacja. Podziałalismy zatem tylko w dzień owulacji i to rano i się udało. Także dziewczyny głową do góry. I pamiętajcie, że do zapłodnienia wystarczy tylko jeden plemnik. -
starająca się15 wrote:Doti gratulacje !! Dbaj o siebie i maleństwo, niech się zdrowo rozwija
A całej reszcie nakazuje wziąć się w garść ! Coś czuję, że ten wątek jest szczęśliwy i niedługo każda z nas zobaczy dwie kreskiwięc głowa do góry i do roboty
I masz rację!! Dziewczyny od samego początku jestem z wami, od kqfeterii nawet i spójrzcie udało się w końcu i Na pierwszej stronie ile dziewczyn juz jest w ciąży.. Naprawdę forum przynosi szczęście.. Tutaj możemy się wygadac, pomarudzić....także pozytywne myślenie przede wszystkim!!!
Ola_45, tysiaa93, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny. Właśnie czytałam różne opinie i w końcu zdecydowałam się na Conceive Plus. Głównie dlatego, że u nas przy badaniu nasienia ilość była minimalnie pod linią normy. Nie wiemy czy powodem był stres (najprawdopodobniej) czy coś innego, ale przy tym żelu piszą, że on świetnie imituje śluz płodny i że plemniki w nim dłużej żyją i łatwiej się poruszają. Ruchliwość u nas też nie była najlepsza, więc może jakoś ten żel nam pomoże
Ehh, czego by to człowiek nie zrobił dla maleństwa
-
nick nieaktualnyA jeszcze Wam się pochwalę, że pierwszy raz wybieram się na monitoring w tym tygodniu
Troszkę się obawiam, co tam zobaczę, mam nadzieję, że po terapii bromergonem i Metformaxem pęcherzyk będzie i ładnie pęknie.
Pytanie do dziewczyn, które były na monitoringu, jak idę np. w 10dc, a owulację miałabym w 12dc i to byłby piątek, to czy w poniedziałek jak pójdę na monitoring to gin zobaczy, czy pęcherzyk pękł? Bo nie znam się na tym zupełnie
-
Dzięki Bacha to trzymaj kciuki za mnie - po takim długim czasie jakbym wreszcie zobaczyła dwie krechy to bym chyba oszalała z radości i myślę, że nawet by mi nie przeszkadzało jakbym rzygała cała drogę do Chorwacji
(w połowie lipca wybieramy się ze znajomymi, samochodami).
Mam nadzieję, że szczęście tego wątku wreszcie dosięgnie też mnie i Kokadkę i Marjotkę i Jussio - naszą kochaną założycielkę szczęśliwego wątkui całą resztę dalej starających się!
Kokardka44, Ola_45, jussio, bacha8709 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 16:39
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Violett ja już byłam w Chorwacji ale mój luby jeszcze nie dlatego wybraliśmy to miejsce, jest ślicznie i ciepło
a jak w tym cyklu mi się nie uda to ovu prognozuje mi, że następną owulację będę miała na urlopie właśnie
a teraz się gdzieś wybieracie na letni wypoczynek?
-
Starającasię a jak sytuacja u ciebie wyglada?? Nie miałaś mieć przypadkiem wizyty u gin?Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Doti gratulacje
bardzo się ciesze ze ci się udało tez czekam na swoje II kreseczki. Teraz zdrowo rosnijcie i dużo radości z dzielenia się ta nowina z rodzinka. A no i gratulacje dla tatusia
tez jakby oddalił kawał dobrej roboty
Nasz synuś
cykl starań