Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
marjotka wrote:doti ogromna radosc bije z ciebie
łapie wszystkie !
musi sie nam udac w koncu.
mARJOTKA bo bardzo bardzo się cieszę.. czekałam długie miesiące na to.. w każdym razie dla mnie długie... Mam nadzieje jedynie ze za szybko sie nie ciesze... oby bylo wszystko dobrze i serduszko bilo ladnie ...
Teraz wizyta w piątek u gin i zobaczymy co i jak.. wiem ze za wczesnie ale dla spokoju swojego ideWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 17:37
-
Doti i ja łapię mam nadzieje, że jeszcze coś niewyłapanago zostało:)
jeszcze raz gratuluje!
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 16:39
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
agisia wrote:Wiedziałam wiedziałam wiedziałam!!!! Aaaaaaa tańcze z radości
Gratuluje Wam! Ja byłam u gin w 4t+5d i widziałam kropkamiałaś termin @ na nadziele?
Miałam @ planowany na czwartek na 11.06:-)
Może juz mała kropkę zobaczę.. HihihihiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 18:19
-
Doti oszalałam!!!! Buuuziak dla Ciebie i gratuluję!!
Też łapię małego ślicznego wiruska od Ciebie, ależ się cieszę, że Ci się udało!!
Dziewczyny macie rację! nam też się wszystkim wreszcie uda, bo musi się udać! ja jestem tego samego zdania co Myshka - przecież nie możliwe, żeby nasze instynkty macierzyńskie miały się zmarnować, też będziemy mamusiami - WSZYSTKIE!! nie zapominajcie!!
I wiecie co, tak sobie myślę, właśnie czasem, że to wszystko jest jakieś powalone, że ci co nie chcą dzieci to je mają, a ci co by chcieli to nie mogą...ale w sumie wiele w życiu miałam takich przypadków, że "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" i myślę, że to jednak jest jakiś ukryty cel w tym całym czekaniuDoti87, aniabbb, Ola_45, bacha8709, agisia, Anabel, myshka84 lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
a co! innym się udało to czemu ja mam być gorsza? też mi się uda tylko w swoim czasie!
a co do badań męża to właśnie ja też bym wolała, żeby było więcej niż 2 dni przerwy, ale jak w zeszłym roku miał robione badania nasienia to super mu wyszły (a to ma zrobić w pt.), więc mnie osobiście bardziej zależy na tym badaniu w śr. (przeciwciała przeciwplemnikowe) - bardzo jestem ciekawa co to wyjdzie, no ale myślę, że za 2 dni się już dowiem. Niezbyt nam to fortunnie wypadło te badania bo właśnie mi się zaczynają dni płodne i obawiam się, że w pt. wieczorem może już być po ptokach
no ale nic, przecież jeszcze jest następny cykl...
bacha8709 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Violett ja używałam Conceive Plus i Pre Seed
ze względu na starania odstawiłam zwykłe lubrykanty, nie wiem czy żel coś wspomógł ale już w 2 cyklu jego stosowania zobaczyłam 2 kreski. U mnie był problem ze śluzem a wiesiołek nie dawał rady stąd wspomagacze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 19:20