Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jussio prosiłabym o zmianę @ na 11/07
Doti - ooooggggrrrrooooommmmnnnnneeeee i jeszcze większe gratulacjeZresztą to samo tyczy się wszystkich dziewczyn, którym się udało, a którym nie miałam jeszcze okazji gratulować
Ja może nie piszę zbyt często, ale za to codziennie Was podczytuję i mocno trzymam kciukasy za wszystkie i każdą z osobna
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 20:05
Agnieszka0812, Zambia lubią tę wiadomość
-
Marjotka ściskam cię mocno
Wiem jakie to trudne jak to nie tylko z naszej strony jest problemBo faceci przeżywają swoje złe wyniki sto razy mocniej tylko problem tkwi w tym że nie potrafią o tym mówić
Mój też nie chciał o tym rozmawiać więc odpuściłam, ustaliliśmy tylko terminy dodatkowych badań i więcej nie poruszałam tematu
A dziś sam zaczął rozmowe, aż myślałam że się obiadem udławie tak mnie zaskoczył
Marjotka kochana zwaliło się na ciebie dużo w jednym momencie bo i złe wyniki męza, @ i jeszcze ciche dni więc naprawde masz pełne prawo ryczeć, użalać się i mieć mega doła, ale...
dziewczyny mają rację po każdej burzy wychodzi słońce i tak też będzie u ciebieWszystko sobie wyjaśnicie i będzie GITara
Głowa do górymarjotka lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Ola_45 wrote:Tyle dziewczyn już z Kafeterii zafasolkowało, kilka już urodziło
U nas też jest rewelacyjnie i wierzę w to że Wam się uda :* Przejmuję się tym tak jakbym miała sama znowu zajść w ciążą, serio
:*
Violett monitoring pomoże ci na pewno, będziesz już wiedziała co się dzieje i będzie łatwiejTrzymam kciuki :*
Ola_45 lubi tę wiadomość
Kicior wrote:Doti to faktycznie będzie u rodziców uciechy co nie miara! a wiedzieli, że się staracie?
Tak tak wiedzieli że się staramy. Ale już tak im marudzilam ze znów się nie udało itp
Chcemy kupić małe butki i im pokazać hihihihi i powiedzieć ze kupiliśmy coś i ze będą dziadkami hihihihilotta.89 lubi tę wiadomość
-
jussio wrote:Marjotka ściskam cię mocno
Wiem jakie to trudne jak to nie tylko z naszej strony jest problemBo faceci przeżywają swoje złe wyniki sto razy mocniej tylko problem tkwi w tym że nie potrafią o tym mówić
Mój też nie chciał o tym rozmawiać więc odpuściłam, ustaliliśmy tylko terminy dodatkowych badań i więcej nie poruszałam tematu
A dziś sam zaczął rozmowe, aż myślałam że się obiadem udławie tak mnie zaskoczył
Marjotka kochana zwaliło się na ciebie dużo w jednym momencie bo i złe wyniki męza, @ i jeszcze ciche dni więc naprawde masz pełne prawo ryczeć, użalać się i mieć mega doła, ale...
dziewczyny mają rację po każdej burzy wychodzi słońce i tak też będzie u ciebieWszystko sobie wyjaśnicie i będzie GITara
Głowa do góry
dziekuje :* kochana jesteś
wiem,ze w koncu musi byc dobrze. mam widocznie jakiś gorszy czas.. -
Kicior trzymam kciuki i to bardzo mocno. Sama byłam w podobnej sytuacji kilka tygodni temu wiec wiem co każda z was przeżywa.
Chorwacja ale ci fajnie. Byłam tam dwa razy u za każdym razem dostrzegałam jej odmienność. A w który rejon się wybieracie?
My myślimy w tym roku o Albanii. Tylko tak na spokojnie z jazda na dwa dni by się przespac w połowie drogi by się nie forsowac. Ale zobaczymy wcześniej czy z dzidzia będzie wszystko dobrze i czy gin zezwoli mi na wyjazd.Ola_45 lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj faktycznie po wizycie u ginekologa, mam przez 5 dni brać luteinę na noc i czekać na @. Jeśli się pojawi to o 14 dniach przez 12 dni brać dwa razy dziennie luteinę i działać
jeśli teraz do 14 dni nie dostanę @ to mam do niej iść i będziemy dalej się zastanawiać co zrobić... Na razie bardzo chcę, żeby luteina zadziałała i @ przyszła niedługo żebym mogła rozpocząć normalny cykl na luteinie i zobaczyć efekty
-
starająca się15 wrote:Ja dzisiaj faktycznie po wizycie u ginekologa, mam przez 5 dni brać luteinę na noc i czekać na @. Jeśli się pojawi to o 14 dniach przez 12 dni brać dwa razy dziennie luteinę i działać
jeśli teraz do 14 dni nie dostanę @ to mam do niej iść i będziemy dalej się zastanawiać co zrobić... Na razie bardzo chcę, żeby luteina zadziałała i @ przyszła niedługo żebym mogła rozpocząć normalny cykl na luteinie i zobaczyć efekty
A owulacje u ciebie występują? A jakieś inne badania miałaś robione czy coś??? Ja bym chyba nie wytrzymała aż tak długich cykli i skonsultowałabym sie z innym gin.Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Miałam robione usg dopochwowe i pełne badanie krwi, na usg było widać pęcherzyk więc myślę, że owulacja jako tako jest tylko nie pęka pęcherzyk a to będzie wina tego poziomu progesteronu. Na razie zobaczę te 3 miesiące z luteiną, jeśli po tym nic nie będzie to pójdę do mojego ginekologa na kolejną konsultację i ewentualnie pójdę też do innego. Na razie odpuściłam starania psychicznie i nie chcę wracać znowu do obsesyjnych myśli na temat ciąży - a chodzenie po innych lekarzach i konsultowanie taki by miało u mnie na ten moment efekt. Moje hasło na 3 miesiące - luteina i koko dzambo do dzieła
-
Wiesz co jak jest pęcherzyk który nie pęka to znaczy że owulacji nie ma
A progesteron nie przyczynia się do pękniecia pęcherzyka tylko wrecz przeciwnie jest produkowany dopiero PO owulacji wiec skoro masz za niski progesteron tzn że owulacji nie było i luteina ci w tym nie pomoże
U mnie była taka sama sytuacja i mój gin powiedział że luteina to nie jest rozwiązanie póki nie znamy przyczyny takiej sytuacji, dlatego dobrze ci radze zmień gin i zrób badania wszystkich hormonów bo tak długie cykle to nie jest normalneShe86 lubi tę wiadomość
Doti87 wrote:Są......
:D:
BETA 70,31:D:D:D:D:D hihiihihihiihihih udało się
Aż chce się żyć dla takiej dobrej passyGRATULUJĘ :***
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
No Kokardka to ja się już nie mogę doczekać
I oczywiście że trzymam kciuki najmocniej jak potrafię
Kokardka44 lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.