Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
witam się z Wami po ciężkiej nocy. Tym razem coś dolegało mojemu psu. o 2,15 i o 3,50 byłam z nią na dworzu bo nie dała spać... leżała, dyszała, piszczała...katorga. na szczęście jest lepiej.
z moim humorem chwilowo też jest lepiej, dlatego pisze coś, żeby nie ciągle smęty ode mnie, bo sobie pomyslicie, ze maruda ze mnie.
w sumie to nie wiem po co sie umówiłam do ginekologa na czwartek, jak wiedziałam, ze mam dostać @.. ale no coz. jak juz jest termin to sie przejade... najwyzej pogadam z nia o wynikach meza i moze poleci mi jakiegos innego polaka urologa...
kokardka wiem,ze jest Ci cieżko, bo jak pewnie zdązyłaś zauważyć teraz jest mój gorszy okres zycia. Ale nie załamuj się. Przecież, nam też w końcu musi się udać ! Nie ma innej opcji. My też, kiedyś przytulimy nasze małe serduszka. -
Hej dziewczyny
u mnie ostatni cykl nieudany wiec w tym miesiącu idę na monitoring. 22.06 mam pierwszą wizytę jest to mój 10 dzień mam nadzieje, że aby jeden pęcherzyk będzie ponieważ w tym miesiącu odstawiłam CLO ale słyszałam ze mimo to szansa jest
Kokardka też testowałam w dzień @ i wyszło negatywnie aż się rozkleiłam ... ale @ dalej nie było nawet bete zrobiłam wiec podniosłam w sobie nadzieje ale i ta wysła negatywna po prostu @ sie spóźniła. Wiem jak to bolimimo człowiek sobie tłumaczy w końcu się uda a potem pojawia się pytanie to dlaczego teraz sie nie udało.... ale kochana licze na to że nowy cykl nowa szansa może teraz wlasnie się uda :*
Nasz synuś
cykl starań
-
tak jest. damy radę
bo jesteśmy kobietami, jesteśmy silne i potrafimy wiele znieść i wiele poświęcić dla naszych dzieci.
co nie oznacza, że nie wolno nam czasem popłakaćto oczyszcza.
pozdrawiam Was gorąco, i życzę pozytywnego nastawienia
Flp 4,6-7 -
Marjotka piękne...
Od dziś to moje mottomarjotka, lotta.89 lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Nasz synuś
cykl starań
-
jeju. zmieniłam suwaczek .
Ta liczba 896 dni mnie przeraża...
już tyle czekamy na naszą żabkę.
też tak macie, ze jak pomyslicie o swoim dziecku, kiedys tam, to czujecie juz tą miłość?lotta.89 lubi tę wiadomość
-
Marjotka ja tam mam
a już tak mi ciężko w sklepie z akcesoriami dla dzieci
w tedy mnie to przytłacza i ostatnio az mi łezka poleciała ze tez chce móc dać to mojemu dziecku aż mój mąż się troche zdenerwował
on mnie czasem obrzali ale jak trzeba ustawi do pionu
Nasz synuś
cykl starań
-
lotta.89 lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
Cześć dziewczyny, przyjmijcie jeszcze jedną staraczkę
[email protected]
teraz przeczytam cały wasz temat bo trochę tego jest -
tynkus87 wrote:Cześć dziewczyny, przyjmijcie jeszcze jedną staraczkę
[email protected]
teraz przeczytam cały wasz temat bo trochę tego jest
To miałaś niezłą lekturę
A teraz napisz coś o sobiealeala lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Czesc piekne!!
Dotiii kochana strasznie sie ciesze) wszystkie bedziemy wirtualnymi ciociami Twojego malenstwa
ktoras z Was pytala o inofem, ja bralam ale lekarz mi uswiadomil ze to jest glownie kwas foliowy tyle ze duuuzo drozszy ;] -
Jusio w sumie jakby opublikowac te nasze rozterki i radosci na forum i zrobic z nich ksiazke to mylse ze mamy hit o milionowym nakladzie
marjotka, lotta.89 lubią tę wiadomość