Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
myshka84 wrote:też się zastanawiam nad inofemem/inofolikiem. tylko na razie się rozglądam gdzie go kupić, żeby było jak najtaniej
myślę czy by za jedną przesyłką nie kupić od razu żelu conceive albo pre-seed, i może jakiś suplement dla męża, tylko jeszcze nie zdecydowałam co. i gdzie.
i muszę tę sprawę przedyskutować z M, bo tanie to to nie będzie
I przepraszam jak za bardzo wkraczam w wasze życie łóżkoweale może poczytaj o tym suplemencie Maca dla męża, bo on ponoć nie tylko poprawia jakość nasienia to jeszcze zwiększa libido
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Marjotka nie dołuj się, każdy ma czasem lepsze i gorsze okresy w życiu. Powinniście porozmawiać na ten temat na spokojnie i wyjaśnić sobie co Wam się nie podoba. W końcu małżeństwo to droga pełna niekończących się kompromisów.
A te wahania nastroju podejrzane są...Ola_45 lubi tę wiadomość
-
kokardka popieram Nadziejkę.
Ja od wczoraj biorę antybiotyk,ponoć taki, że można go w ewentualnej ciązy brać
5 dzień nic nie jem dlatego tez nie testuję uważam, że okres się po prostu przesunie przez te zawirowania moje:)co najdziwniejsze piersi nadal nie bolą,a zawsze bolały przed@
Nadziejkaa a Ty już zdrowa?
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
słuchajcie. mój maz tak sam z siebie umówił sie na jeszzcze jedno badanie nasienia. na czwartek !
a my od soboty sie nie kochalismy. myslicie ze nie bedzie za duzy czas bez przytulania zeby to badanie wyszło dobrze ? w sobote rano byłoostatni raz.
-
Marjotka myślę że czas abstynencji od
bedzie akurat
Bo to 5 dni u nas też tak było i gin mówił że ok
O i widzisz jednak sam też chce działaćLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
jussio wrote:Najtaniej chyba wychodzi kupić w aptece internetowej i tak jak mówisz coś do tego jeszcze dobrać żeby się opłacało
I przepraszam jak za bardzo wkraczam w wasze życie łóżkoweale może poczytaj o tym suplemencie Maca dla męża, bo on ponoć nie tylko poprawia jakość nasienia to jeszcze zwiększa libido
poza tym nie chcę kupować u mnie, bo każdy może wtedy sprawdzić co kupowałam dla siebie, a co ich to obchodzi.
tylko że aptek internetowych jest dużo, a nie każda ma to co chcę (choć jeszcze nie jestem pewna co chcę), więc muszę przysiąść i się porozglądać..
dzięki za podpowiedź z Macą. może akurat?
chociaż libido libidem, a on teraz ma na głowie budowę i raczej ciężko będzie go przekonać, żeby zajął się produkcją.ale nic to. może to i dobrze, zrobię sobie miesiąc przerwy. nawet mu nie przypominam, że za tydzień owulacja.
wkraczaj śmiałomoże nie bezpośrednio do łóżka, ale na rozmowy jestem otwarta
jussio lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
no niby chce.. ale w weekend miał nie pić, a pił i w piatek i w sobote i w niedziele ( a tu juz bez mojej wiedzy, znalazłam przypadkiem butelki 2 po piwie..)
i tym sie wkurzyłam najbardziej.. -
Myshka ja też jednak zdecydowanie wolę zostać w swoim łóżku
A z tą macą to jakoś tak od razu przyszłaś mi na myśl jak czytałam o jej właściwościach
A czy działa to zobaczymy... ja M nic nie mówiłam że zwiększa libido żeby tego nie wykorzystał przeciwko mniebo on i tak ma dużo większe potrzeby ode mnie
Najwyżej będę przed nim uciekaćLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
hmm. to może i ja powinnam tam kupić
poszukam jeszcze jakie są ceny gdzieś indziej i czy nie ma jakiejś internetowej z odbiorem w Opolu, bo po co mam za przesyłkę płacić. no i jakoś bardziej wierzę dostawcom aptecznym niż firmom kurierskim - a leki (i suplementy też) są dość wrażliwe np na temperaturę. jak mam łykać placebo, to wolę coś tańszego
jussio, a nie można jakoś pobrać nadmiaru libido od Twojego i przekazać mojemu?
mi by się przydał taki napalony, przynajmniej na ten tydzień, do owua potem może się uspokoić
jussio lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
http://www.doz.pl/apteka/p45932-FertilityScore_test_plodnosci_dla_mezczyzn_2_szt
widziałyscie takie cos ? ciekawe na ile jest wiarygodne
http://naturalnaplodnosc.iai-shop.com/product-pol-181-Afrodyta-Tester-Owulacyjny-na-sline.html
o ablo to. jakie cudaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 13:29
-
marjotka mam w domu Afrodytę niestety w moim przypadku nigdy nie pokazała owulacji, ale słyszałam o niej również pozytywne opinie więc tak naprawdę nie wiem co sądzić, może nie umiałam się tym posłużyć .. zawsze miałam tylko kropki.. paportek nie pokazała ani razu.
marjotka lubi tę wiadomość
-
czy Wasi bliscy wiedzą o problemie ?
o tym, ze nie chcecie a nie możecie ?
chciałabym powiedzieć chociaż mamie, ale.. troche sie boje. Sama nie wiem czemu. po prostu coś mnie powstrzymuje -
marjotka wrote:czy Wasi bliscy wiedzą o problemie ?
o tym, ze nie chcecie a nie możecie ?
chciałabym powiedzieć chociaż mamie, ale.. troche sie boje. Sama nie wiem czemu. po prostu coś mnie powstrzymuje
Oni nie pytają... my nie mówimy... i tak jakoś leci
A nie ukrywam że jest mi to na rękę bo ja nie lubię rozmawiać z bliskimi o swoich problemach
Jak już kiedyś pisałam to taka Zosia Samosia ze mnie i strasznie nie lubie jak rodzinka żyje moim życiemLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Moi rodzice wiedzą jestesmy z nimi blisko, moja mama = najlepsza przyjaciółka :0 jest w temacie i ma doświadczenie jest pielęgniarką na oddziale noworodków, bardzo dużo mi pomaga. Teście nie wiedzą ale z nimi nigdy nie byliśmy tak zżyci i oni nie pytają w sumie i dobrze
Nasi znajomi wiedzą mamy od nich wsparcie bo jedna ciaże koleżanka tez straciła teraz już jest w ciąży i wszystko jest oki ona najbardziej mnie podnosi na duchu
jednak najwięcej daje mi mama :)no i mój mążna swój sposób stara się jak może
Nasz synuś
cykl starań