X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • jussio Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myshka84 wrote:
    też się zastanawiam nad inofemem/inofolikiem. tylko na razie się rozglądam gdzie go kupić, żeby było jak najtaniej :) myślę czy by za jedną przesyłką nie kupić od razu żelu conceive albo pre-seed, i może jakiś suplement dla męża, tylko jeszcze nie zdecydowałam co. i gdzie. ;)
    i muszę tę sprawę przedyskutować z M, bo tanie to to nie będzie :D
    Najtaniej chyba wychodzi kupić w aptece internetowej i tak jak mówisz coś do tego jeszcze dobrać żeby się opłacało ;)
    I przepraszam jak za bardzo wkraczam w wasze życie łóżkowe ;) ale może poczytaj o tym suplemencie Maca dla męża, bo on ponoć nie tylko poprawia jakość nasienia to jeszcze zwiększa libido ;D

Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
    15 <3 cykl starań - Ten szczęśliwy
    18.06.2016 Szymek jest już z nami :D
    Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.
  • tynkus87 Znajoma

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marjotka nie dołuj się, każdy ma czasem lepsze i gorsze okresy w życiu. Powinniście porozmawiać na ten temat na spokojnie i wyjaśnić sobie co Wam się nie podoba. W końcu małżeństwo to droga pełna niekończących się kompromisów.

A te wahania nastroju podejrzane są...

Ola_45 lubi tę wiadomość

• Nadziejkaa1 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. :)

Kokardka - trzymaj się, ale póki @ nie przyszła, to nie trać nadziei. :*

Jak tam u was? :)

05.10.2015, Emily <3
    16.08.2016, Gabi <3
  • aniabbb Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kokardka popieram Nadziejkę.
    Ja od wczoraj biorę antybiotyk,ponoć taki, że można go w ewentualnej ciązy brać:)
    5 dzień nic nie jem dlatego tez nie testuję uważam, że okres się po prostu przesunie przez te zawirowania moje:)co najdziwniejsze piersi nadal nie bolą,a zawsze bolały przed@
    Nadziejkaa a Ty już zdrowa?

Invicta Warszawa
    07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
    transfer 13.09 -biochemiczna.
    19.10 histeroskopia
    transfer 12.11- czekamy na cud
  • marjotka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie. mój maz tak sam z siebie umówił sie na jeszzcze jedno badanie nasienia. na czwartek !
    a my od soboty sie nie kochalismy. myslicie ze nie bedzie za duzy czas bez przytulania zeby to badanie wyszło dobrze ? w sobote rano było <3 ostatni raz.

Żyje swoim życiowym mottem<" Dopóki oddycham, nie tracę nadziei..." > ,
    74dii09ks5ackuu5.png
  • aniabbb Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nam mówiono, że od 2 do 7 dni tak że wydaje mi się że będzie ok:)

Invicta Warszawa
    07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
    transfer 13.09 -biochemiczna.
    19.10 histeroskopia
    transfer 12.11- czekamy na cud
  • jussio Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marjotka myślę że czas abstynencji od <3 bedzie akurat ;) Bo to 5 dni u nas też tak było i gin mówił że ok ;)
    O i widzisz jednak sam też chce działać ;)

• myshka84 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jussio wrote:
    Najtaniej chyba wychodzi kupić w aptece internetowej i tak jak mówisz coś do tego jeszcze dobrać żeby się opłacało ;)
    I przepraszam jak za bardzo wkraczam w wasze życie łóżkowe ;) ale może poczytaj o tym suplemencie Maca dla męża, bo on ponoć nie tylko poprawia jakość nasienia to jeszcze zwiększa libido ;D
    wiem, że w internecie najtaniej, bo ja w mojej aptece gdzie pracuję mam po kosztach, a i tak internet jest tańszy. jak oni to robią? :) poza tym nie chcę kupować u mnie, bo każdy może wtedy sprawdzić co kupowałam dla siebie, a co ich to obchodzi. ;)
    tylko że aptek internetowych jest dużo, a nie każda ma to co chcę (choć jeszcze nie jestem pewna co chcę ;) ), więc muszę przysiąść i się porozglądać..

dzięki za podpowiedź z Macą. może akurat? ;)
    chociaż libido libidem, a on teraz ma na głowie budowę i raczej ciężko będzie go przekonać, żeby zajął się produkcją. :P ale nic to. może to i dobrze, zrobię sobie miesiąc przerwy. nawet mu nie przypominam, że za tydzień owulacja. :)

wkraczaj śmiało :) może nie bezpośrednio do łóżka, ale na rozmowy jestem otwarta :D

jussio lubi tę wiadomość

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • marjotka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niby chce.. ale w weekend miał nie pić, a pił i w piatek i w sobote i w niedziele ( a tu juz bez mojej wiedzy, znalazłam przypadkiem butelki 2 po piwie..)
    i tym sie wkurzyłam najbardziej..

74dii09ks5ackuu5.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce nic reklamować :-P ja kupuje zwykle w gemini. Pare razy już zamawiałam i są ok. Innych aptek nie testowałam

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • jussio Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myshka ja też jednak zdecydowanie wolę zostać w swoim łóżku ;D
    A z tą macą to jakoś tak od razu przyszłaś mi na myśl jak czytałam o jej właściwościach ;)
    A czy działa to zobaczymy... ja M nic nie mówiłam że zwiększa libido żeby tego nie wykorzystał przeciwko mnie ;D bo on i tak ma dużo większe potrzeby ode mnie ;)
    Najwyżej będę przed nim uciekać :D :D :D

• jussio Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez kupowałam w gemini ;)

• myshka84 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm. to może i ja powinnam tam kupić ;)

poszukam jeszcze jakie są ceny gdzieś indziej i czy nie ma jakiejś internetowej z odbiorem w Opolu, bo po co mam za przesyłkę płacić. no i jakoś bardziej wierzę dostawcom aptecznym niż firmom kurierskim - a leki (i suplementy też) są dość wrażliwe np na temperaturę. jak mam łykać placebo, to wolę coś tańszego ;)

jussio, a nie można jakoś pobrać nadmiaru libido od Twojego i przekazać mojemu? ;)
    mi by się przydał taki napalony, przynajmniej na ten tydzień, do owu :D a potem może się uspokoić ;)

jussio lubi tę wiadomość

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • marjotka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.doz.pl/apteka/p45932-FertilityScore_test_plodnosci_dla_mezczyzn_2_szt

widziałyscie takie cos ? ciekawe na ile jest wiarygodne

http://naturalnaplodnosc.iai-shop.com/product-pol-181-Afrodyta-Tester-Owulacyjny-na-sline.html

o ablo to. jakie cuda

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 13:29

74dii09ks5ackuu5.png
  • tynkus87 Znajoma

Wysłany: 16 czerwca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Anabel Ekspertka

Wysłany: 16 czerwca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marjotka mam w domu Afrodytę niestety w moim przypadku nigdy nie pokazała owulacji, ale słyszałam o niej również pozytywne opinie więc tak naprawdę nie wiem co sądzić, może nie umiałam się tym posłużyć .. zawsze miałam tylko kropki.. paportek nie pokazała ani razu.

marjotka lubi tę wiadomość

Don't Give Up.. <3

eikt9jcgc6uk0mji.png
  • marjotka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy Wasi bliscy wiedzą o problemie ?
    o tym, ze nie chcecie a nie możecie ?

chciałabym powiedzieć chociaż mamie, ale.. troche sie boje. Sama nie wiem czemu. po prostu coś mnie powstrzymuje

74dii09ks5ackuu5.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marjotka nasi rodzice wiedzą. I powiem szczerze,że był to ulga bo nie męczyli przynajmniej

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • jussio Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marjotka wrote:
    czy Wasi bliscy wiedzą o problemie ?
    o tym, ze nie chcecie a nie możecie ?

chciałabym powiedzieć chociaż mamie, ale.. troche sie boje. Sama nie wiem czemu. po prostu coś mnie powstrzymuje
    U mnie mogą sie domyślać że mamy problem z racji tego że wiedzą o tej mojej pozamacicznej, ale tak bezpośrednio to nikomu nie mówiliśmy że latamy od gin do gin i że robimy sterty badań :P
    Oni nie pytają... my nie mówimy... i tak jakoś leci ;)
    A nie ukrywam że jest mi to na rękę bo ja nie lubię rozmawiać z bliskimi o swoich problemach :/
    Jak już kiedyś pisałam to taka Zosia Samosia ze mnie i strasznie nie lubie jak rodzinka żyje moim życiem :P

• lotta.89 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi rodzice wiedzą jestesmy z nimi blisko, moja mama = najlepsza przyjaciółka :0 jest w temacie i ma doświadczenie jest pielęgniarką na oddziale noworodków, bardzo dużo mi pomaga. Teście nie wiedzą ale z nimi nigdy nie byliśmy tak zżyci i oni nie pytają w sumie i dobrze :)

Nasi znajomi wiedzą mamy od nich wsparcie bo jedna ciaże koleżanka tez straciła teraz już jest w ciąży i wszystko jest oki ona najbardziej mnie podnosi na duchu :)

jednak najwięcej daje mi mama :)no i mój mąż :) na swój sposób stara się jak może :)

Nasz synuś :)
    thgf3e3kkxdkony7.png

<3 <3 cykl starań
‹‹ 292 293 294 295 296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ