Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zambia postaram się, ale odkąd zaczęłam pracę, to wiecznie zalatana jestem Jeszcze ostatnio ścięłam się z mężem i myślałam, że z dalszych starań nici, ale mój R potrafi mnie zaskoczyć
Chociaż wątpię aby w tym miesiącu się udało Zwłaszcza, że z wykresu wychodzi mi, że owulację miałam dużo wcześniej, a wtedy jeszcze nie było zbyt intensywnych przytulanek No i dzisiaj miałam lekką załamkę kiedy odwiedził nas kuzyn z żoną i dwu miesięcznym synkiem -
nick nieaktualnyczesc
u mnie źle!wczoraj trafiłam na izbe przyjęć z bólem prawej strony brzucha, pojechałam bo myslałam ze to pozamaciczna ize mi jajowód pęknie, ale okazało się, ze mam torbiele na obydwu jajnikach i jeden widocznie pękł i z tego ten ból, dostałam antybiotyk i gin kazał zrobić bete bo mówił że na ciąże to nie wygląda. Zrobiłam wczoraj tą bete z mysla, że może test się pomylił przez te torbiele, ale wyszła dodatnia 540 wiec napewno jestem w ciąży. I w środe ma się okazać gdzie ta ciąza jest, ale niestety mam przeczucia że to jednak pozamaciczna bo boli mnie tylko prawa strona brzucha a nie podbrzusze tak jak kiedyś jak była w ciąży:( strasznie się stresuję prosze pomódlcie się za mnie. -
nick nieaktualnyHashija wrote:Nadziejka nic takiego się nie dzieje, tylko malo co czuje podbrzusze na srodku tylko wlasnie przy prawym jajniku w 90% .
A jesli chodzi o kolezanke to mi sie zdarzylo pare razy ze mialam odczucie jakby przy goraczce podczas owu ale wtedy tez mialam silne opuchniecie i ból przyjajnikowy. Jak bierze ibuprom to nie wyklucza zaplodnienia. Za bardzo sie stresuje i to jej przede wszystkim moze zaszkodzic. -
Kate wiem, że się zamartwiasz i ze łatwo mi pisać ale musisz myśleć pozytywnie kochana. Napewno okaże się, że wszystko będzie dobrze jeżeli z krwi wychodzi ci ciąża. Jestem myślami z Tobą i trzymam kciuki za same dobre wieści.. Odpoczywaj i nie zzamartwiaj się bo teraz potrzeba ci jak najmniej stresów buziaki
-
nick nieaktualny
-
Kate moja pozamaciczna sama naturalnie sie wchlonela. Bez zadnej tabletki. Wszystko naturalnie. Byla w jajowodzie, beta sama spadala, gdyby rosla to mialabym zabieg. Nie mialam robionej droznosci pozniej. A brzuch mnie pobolewa z prawej zazwyczaj na koniec dnia i to nie zawsze. Przy pozamacicznej plamilam i bol byl ostrzejszy przy jajniku az promieniowal na kosc krzyzowa. Myslelam ze zwariuje bo ani nospa ani masaze nie pomagaly.ale nie bylo jeszcze takiej masakry zeby na pogotowie jechac.Kate mam nadzieje, że wszystko sie ułoży.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:55
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:54
Hashija lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
nick nieaktualny
-
Nadziejka u mnie wszystko dobrze, starania trwają W tym cyklu dorywam się do mojego minimum co dwa dni i zobaczę co to będzie A jak się nie uda to zbadam sobie tarczycę i prolaktynę :)A nie zamierzasz iść na L4? Skoro poprzednią ciążę poroniłaś to teraz nie możesz się przemęczać i musisz o siebie bardzo, bardzo dbać.
Kate ja nie wierzę, że Bóg po raz drugi ześle na ciebie takie nieszczęście i wierzę, że tym razem wszystko będzie dobrze Byle do tej środy i wszystko się wyjaśni, już niedługo