Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • aniabbb Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andromeda wrote:
    Heja! ale sie rozpisalyscie, az ciezko nadazyc;) ja wlasnie wracam od gina, mam pecherzyk 15mm mimo ze to moj 16dc i powiedzial, ze to niemozliwe, ze raczej wyglada na 11. i obstawia ovu na niedziele. oj, bedzie sie dzialo hihi

pozdrawiam Was serdecznie, gratuluje nowym podwojnym kreseczkom i trzymam kciuki szczegolnie za te, ktore niebawem testuja!!
    Andromeda to chyba będziemy miały owulację tego samego dnia:) hehe

Invicta Warszawa
    07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
    transfer 13.09 -biochemiczna.
    19.10 histeroskopia
    transfer 12.11- czekamy na cud
  • aniabbb Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andromeda to szalejemy w weekend :)

Andromeda lubi tę wiadomość

Invicta Warszawa
    07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
    transfer 13.09 -biochemiczna.
    19.10 histeroskopia
    transfer 12.11- czekamy na cud
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniab i andromeda powodzenia ;))

aniabbb, Andromeda lubią tę wiadomość

• patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj widzę że niektórym dziewczynom szykuje się weekend "gorący":) nie tylko od temperatury na zewnątrz..:):) hehe i tak trzymać dziewczyny :P:P

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • Kicior Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Laseczki :)

Lotta i z PCO Ci sie uda na pewno! Badz dobrej myśli (wiem łatwo się mówi) bo to na pewno nie zaszkodzi, a mywszytkie trzymamy kciuki mocno za Ciebie!

Co do urlopu i wakacji, ja tez już wreszcie mam wyczekane wolne i za tydzień wyjeżdżamy do Chorwacji :) :)

Jedyne co to @ sie spóźnia, miała być wczoraj i dalej nic, test rano robilam to wyszedł negatywny. Nie wiem co mam myśleć bo u mnie @ zawsze byla o czasie albo wcześniej, a tu nic. Tempka niby wczoraj spadła ale nie zeszła pod kreskę i dziś minimalnie podskoczyla :P jedyne co to brzuch mnie boli ale nie do konca jak na okres... No nic pożyjemy zobaczymy, mezus kupil mi kolejne 2 testy a jak w weekend @ nje przyjdzie to kto wie, może i na betę sie w pn. wybiorę :)

Hashija, lotta.89 lubią tę wiadomość

26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
    mhsv2n0asvtkxel6.png
  • Andromeda Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicior trzymam kciukasy!!

Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
    GAMETA Gdynia od 01.2020
    3x IUI 👎
    ICSI: ❄❄❄❄❄❄
    1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
    2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
    3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
    4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
    Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
    5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicior trzymam kciuki ;)

• MakeMeLemonade Przyjaciółka

Wysłany: 3 lipca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicior powodzenia! Oby były dwie kreseczki po weekendzie :D

'When life gives you lemons, make lemonade.'

p19ucsqvpqr2ffxm.png
  • misia881 Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez trzymam kciuki!!!
    u mnie dzis beta 492,80 a progesteron 38,82

lotta.89, Hashija lubią tę wiadomość

• Sunday Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Ja mialam miec wczoraj @ ale poki co cisza, dzis lekkie plamienie, i zero jakiegokolwiek bolu, tylko bola mnie
    (•)(•) troche ☺️ Boje sie testowac.. ale chyba jutro kupie test i sprawdze w niedziele..
    To byl nasz 4 cykl. Miesiac temu przed testem nie spalam cala noc ze stresu i twarde ladowanie bylo..hehe

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunday trzymam kciuki. testuj w niedziele :) Chciałabym też dołączyć do tych dziewczyn co zobaczyły 2 kreski... czekam na to od 21 cyki... :(

Sunday lubi tę wiadomość

• Sunday Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Madziulka, dam znac!! Oby jutro nie przyszla, staram sie nie myslec, ale zazwyczaj dzien przed mam bole. Byle do niedzieli!! ☺️
    Trzymam kciuki za Was!! Kiedys myslalam, ze to latwo tak o tym nie myslec, teraz juz wiem, ze bylam w bledzie..
    Wiecie co? Ok 5 lat temu bylam u wrozki jak mnie zostawil moj byly..to byl dla mnie koniec Swiata! Ale powiedziala, ze w przeciagu liczby 3, ktora miala symbolizowac miesiace lub lata wyjde za maz, i tak bylo!! W sumie po naszym Slubie w zeszlym roku przypomniala mi sie Jej wrozba. Mowila tez, ze bedziemy miec 2 dzieci i dom, czekam na to jeszcze, hehe. Czasami jak sie wqrze to przypominam sobie co mowila i jakos lepiej mi sie robi

4z4sijb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też wszyscy powtarzają nie myśl tyle o tym tylko działajcie.... taaa łatwo powiedzieć - nie myśleć. w listopadzie jak zrobiłam bete to popłakałam się ze szczęścia... a tydzień później wylądowałam na pogotowiu z krwawieniem. dopiero 2-3 mies temu jakoś zaczęłam pozytywniej myśleć.... wiem że w końcu sie uda - musi się udać ale bardzo chce się już.

• Sunday Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to juz jest.. Rodziny, ktore chca - nie moga a te co nie chca a raczej nie powinny..maja. Ahh bedzie dobrze! Musi!!!

Madziulla lubi tę wiadomość

4z4sijb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie że tak. :) Długo się staracie?

• Sunday Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W marcu zaczelismy, niby nie dlugo ale myslalam, ze to bulka z maslem (!?) a juz sie czuje z tym zle. My tez nie najmlodsi!! Ja w styczniu mam 30 a moj M teraz we wrzesniu 37..wiec juz jest pod gorke. Jak sie nie uda teraz to we wrzesniu do kliniki pojdziemy oboje na badania, juz postanowione!!

4z4sijb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w sierpniu 27 moj w czerwcu skończył 29 ale to juz 21 cykli wiec też sobie dajemy jeszcze parę mies i idziemy do specjalistycznej kliniki. bo wstępne badania mieliśmy robione.. hormony itp itd

Sunday lubi tę wiadomość

• Sunday Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zadnych badan jeszcze nie mielismy..nie wiem jak sie za to zabrac i w ktorym dniu cyklu co sie robi. Tyle tego sie oczytam a potem nie pamietam. Ale Wam fajnie, ze Wy jeszcze tyle przed 30!! Haha.
    Moze jak sie umowimy do tych klinik na badania to wtedy cos ruszy??

4z4sijb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może tak. :) my od niedawna się badamy bo na początku było tak że ja sobie tłumaczyłam ze długo wracam do płodności bo zastrzyki antykoncepcyjne brałam a po nich niby długo płodność wraca potem stres bo choroba poważna w rodzinie najbliższej... i tak zawsze czymś się tłumaczyło brak ciąży. tak naprawdę bardzo szeroko oczy mi się otworzyły oczy po poronieniu choć ja parę mies wcześniej zrobiłam sobie wstępne badania hormonalne.

• Sunday Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak..stres nie pomaga! Mam nadzieje, ze teraz bedzie juz z gorki! Najlepiej zobilyby wakacje, my wrocilismy we wtorek z urlopu, szkoda, ze to po owulacji chyba raczej, no chyba, ze sie spoznila.
    Ja tez mialam w pracy troche stresu ale teraz odpuscilam, albo tak mi sie wydaje.
    Dobrej nocki zycze, buziaki!

4z4sijb.png
‹‹ 349 350 351 352 353 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ