Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Andromeda wrote:Heja! ale sie rozpisalyscie, az ciezko nadazyc;) ja wlasnie wracam od gina, mam pecherzyk 15mm mimo ze to moj 16dc i powiedzial, ze to niemozliwe, ze raczej wyglada na 11. i obstawia ovu na niedziele. oj, bedzie sie dzialo hihi
pozdrawiam Was serdecznie, gratuluje nowym podwojnym kreseczkom i trzymam kciuki szczegolnie za te, ktore niebawem testuja!!
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
Cześć Laseczki
Lotta i z PCO Ci sie uda na pewno! Badz dobrej myśli (wiem łatwo się mówi) bo to na pewno nie zaszkodzi, a mywszytkie trzymamy kciuki mocno za Ciebie!
Co do urlopu i wakacji, ja tez już wreszcie mam wyczekane wolne i za tydzień wyjeżdżamy do Chorwacji
Jedyne co to @ sie spóźnia, miała być wczoraj i dalej nic, test rano robilam to wyszedł negatywny. Nie wiem co mam myśleć bo u mnie @ zawsze byla o czasie albo wcześniej, a tu nic. Tempka niby wczoraj spadła ale nie zeszła pod kreskę i dziś minimalnie podskoczylajedyne co to brzuch mnie boli ale nie do konca jak na okres... No nic pożyjemy zobaczymy, mezus kupil mi kolejne 2 testy a jak w weekend @ nje przyjdzie to kto wie, może i na betę sie w pn. wybiorę
Hashija, lotta.89 lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior trzymam kciukasy!!Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny! Ja mialam miec wczoraj @ ale poki co cisza, dzis lekkie plamienie, i zero jakiegokolwiek bolu, tylko bola mnie
(•)(•) troche ☺️ Boje sie testowac.. ale chyba jutro kupie test i sprawdze w niedziele..
To byl nasz 4 cykl. Miesiac temu przed testem nie spalam cala noc ze stresu i twarde ladowanie bylo..hehe -
nick nieaktualny
-
Dziekuje Madziulka, dam znac!! Oby jutro nie przyszla, staram sie nie myslec, ale zazwyczaj dzien przed mam bole. Byle do niedzieli!! ☺️
Trzymam kciuki za Was!! Kiedys myslalam, ze to latwo tak o tym nie myslec, teraz juz wiem, ze bylam w bledzie..
Wiecie co? Ok 5 lat temu bylam u wrozki jak mnie zostawil moj byly..to byl dla mnie koniec Swiata! Ale powiedziala, ze w przeciagu liczby 3, ktora miala symbolizowac miesiace lub lata wyjde za maz, i tak bylo!! W sumie po naszym Slubie w zeszlym roku przypomniala mi sie Jej wrozba. Mowila tez, ze bedziemy miec 2 dzieci i dom, czekam na to jeszcze, hehe. Czasami jak sie wqrze to przypominam sobie co mowila i jakos lepiej mi sie robi -
nick nieaktualnyMi też wszyscy powtarzają nie myśl tyle o tym tylko działajcie.... taaa łatwo powiedzieć - nie myśleć. w listopadzie jak zrobiłam bete to popłakałam się ze szczęścia... a tydzień później wylądowałam na pogotowiu z krwawieniem. dopiero 2-3 mies temu jakoś zaczęłam pozytywniej myśleć.... wiem że w końcu sie uda - musi się udać ale bardzo chce się już.
-
nick nieaktualny
-
W marcu zaczelismy, niby nie dlugo ale myslalam, ze to bulka z maslem (!?) a juz sie czuje z tym zle. My tez nie najmlodsi!! Ja w styczniu mam 30 a moj M teraz we wrzesniu 37..wiec juz jest pod gorke. Jak sie nie uda teraz to we wrzesniu do kliniki pojdziemy oboje na badania, juz postanowione!!
-
nick nieaktualny
-
My zadnych badan jeszcze nie mielismy..nie wiem jak sie za to zabrac i w ktorym dniu cyklu co sie robi. Tyle tego sie oczytam a potem nie pamietam. Ale Wam fajnie, ze Wy jeszcze tyle przed 30!! Haha.
Moze jak sie umowimy do tych klinik na badania to wtedy cos ruszy?? -
nick nieaktualnymoże tak.
my od niedawna się badamy bo na początku było tak że ja sobie tłumaczyłam ze długo wracam do płodności bo zastrzyki antykoncepcyjne brałam a po nich niby długo płodność wraca potem stres bo choroba poważna w rodzinie najbliższej... i tak zawsze czymś się tłumaczyło brak ciąży. tak naprawdę bardzo szeroko oczy mi się otworzyły oczy po poronieniu choć ja parę mies wcześniej zrobiłam sobie wstępne badania hormonalne.
-
Oj tak..stres nie pomaga! Mam nadzieje, ze teraz bedzie juz z gorki! Najlepiej zobilyby wakacje, my wrocilismy we wtorek z urlopu, szkoda, ze to po owulacji chyba raczej, no chyba, ze sie spoznila.
Ja tez mialam w pracy troche stresu ale teraz odpuscilam, albo tak mi sie wydaje.
Dobrej nocki zycze, buziaki!