Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ten spadek temp. mnie dziś trochę zmartwił. Ale nie jest pod kreską. A teraz z ciekawości zmierzyłam temp. (tylko dla porównania), a tu 38,2. Ciekawa jestem, czy temperatura otoczenia ma wpływ na temp ciała. Ot takie dywagacje popołudniowe
Hashija - co by się naiwnie nie nastawiać, przeczekam weekend. Przy pierwszym dziecku 8 lat temu krechy to były porządne krechy, ale wtedy robiłam chyba z 2 tyg po spodziewanej @.Patus_777, Hashija lubią tę wiadomość
-
hej Ja byłam u gina na kontroli. Powiedziałam że się staramy od listopada , nie mówiłam że dopiero 3 miechy bo by mnie wyśmiała chyba.Nawet jak od listopada to mówi że wszystko jest ok i że mam się nie stresować....łatwo powiedzieć,Na usg nic oczywiście nie widać prócz ciałka żóltego więc owulacja była w tym cyklu. Pani powiedziała że endometrium pogrubione no ale nie wiadomo czy na okres czy może tam jakaś mała fasolina siedzi. Poradziła mi testować 3/4 dni po terminie miesiączki o ile nie wystąpi oczywiście...
-
cześć Dziewuszki.
dawno mnie nie było, bo jakoś się tak zdystansowałam z jednej strony, i bardzo dobrze mi to psychicznie zrobiło, a z drugiej strony miałam tyle na głowie że jakoś nie było mi po drodze do komputera, padałam jak tylko wracałam do domu i nie miałam siły Was czytać. wybaczcie.
teraz nawet nie marzę o nadrabianiu, bo widzę że bijecie rekordy nowych stronale to dobrze, bo po to jest forum.
z tego co mi mignęło, mamy parę nowych parzystych kreseczek? to cudownie
ciągle Wam kibicuję, nawet jeśli nie piszę. myślę o Was czasem częściej niż o sobie
jutrzejszej nocy wyjeżdżam na tydzień na Mazury, odpocząć, pourlopować. bez internetu, bez komórki, bez prąduuwielbiam to. ale znów mnie tu nie będzie..
zapowiadam, żeby nie było, że już Was nie lubię, albo coś
w chwili obecnej czekam na @, niby termin mam na poniedziałek, ale owu była wcześniej to i okresu się wcześniej spodziewałam. od wczoraj brzuch mnie boli, tempka lekko spadła, ale coś nie mogę się doczekać od rana.. dziwi mnie to nieco. i martwi, bo im później przyjdzie, tym więcej "zabawy" będę miała na wyjeździe..
co zrobić. trzeba zacisnąć zęby, a najlepiej zaciążyć, to @ nie będzie już bruździć w wakacyjnych wojażach
pozdrawiam Was gorąco.Patus_777, Hashija, jussio lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Hej laski
Witam nowe staraczki:)
Daje wam gotową i pewną receptę by zajść w ciąże ! A więc razem z koleżanką z pracy staramy się zajść w ciąże...
ostatni jej cykl był znów nieudany i nie chciała słuchać o ciąży itd... zaczęła znów palić papierosy, była chora brała jakieś silne antybiotyki i w ogóle była na NIE ---
i 4 dni temu z szokiem oznajmiła wszystkim, że jest w ciąży:)
I tak jak mówią lekarze, trzeba przestać myśleć, czytać szukać jakiś objawów tylko na spokojnie, " żyć bez myśli - JA CHCĘ"....
I cholernie jej zazdroszczę ;/
Ps. szkoda tylko, że ja tak nie umiem "NIE MYŚLEĆ" ;/ jestem 2-3 dni przed okresem ... 6 lipca jadę nad morze jeśli nie przyjdzie, zrobię ten test ale serio wiem, że znów pojawi się negatyw....amartio lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Patus, mam to samo. chciałabym żeby @ się nie pojawiła, ale zwyczajnie już w to nie wierzę. choć czasem jeszcze o tym marzę..
nie chcę już czekać, ale nie umiem. zawsze jak zbliża się termin, zaczynam to przeżywać. do tego dochodzi huśtawka emocjonalna z samego okresu i załamka gotowa.. choć tak bardzo chciałabym się "nie przejmować".
nie da się. to dla nas zbyt ważnePatus_777 lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
dzieńdoberek!
co tu wczoraj tak ucichło? nie lubicie mnie..
dziś nowy dzień i nowe nadzieje.
na przykład mam nadzieję, że uda nam się sprawnie spakować na wyjazd i jeszcze się zdrzemniemy przed podróżą
Patus, jak tam przygotowania do wyjazdu nad morze? morze fajnie. byłam w zeszłym roku, teraz czas na jeziora
jakby tak móc sobie wybrać jeden tydzień w cyklu, kiedy można wyłączyć myślenie "czy się udało".. albo dwa
trzymajcie się dzielnie. dla nas wszystkich to tylko kwestia czasu, i się uda!
serio w to wierzę.
chyba zaczęło mi się pozytywne myślenie po-okresowe (co jest dziwne o tyle, że jeszcze się nie zaczął).
ale co tam - byle do przodupatkaaxx90, agisia, amartio lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Heja! ale sie rozpisalyscie, az ciezko nadazyc;) ja wlasnie wracam od gina, mam pecherzyk 15mm mimo ze to moj 16dc i powiedzial, ze to niemozliwe, ze raczej wyglada na 11. i obstawia ovu na niedziele. oj, bedzie sie dzialo hihi
pozdrawiam Was serdecznie, gratuluje nowym podwojnym kreseczkom i trzymam kciuki szczegolnie za te, ktore niebawem testuja!!She86, amartio, Hashija, Patus_777 lubią tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Cześć dziewczyny i zapowiada się dzisiaj kolejny dzień z cyku upały tylko szkoda że trzeba w pracy siedzieć
Zazdroszczę dziewczynom które już urlopy zaczynają...eh ja na swój muszę poczekać do 19 sierpnia...
Strasznie od wczoraj mnie zgaga meczy, już myślałam że zwymiotuje wczoraj masakra jakaś... jakieś choróbsko żołądkowe mnie chyba dopada...Miłosz
Honoratka
-
Dzień dobry w ten upalny piątkowy poranek!
Patka doskonale Cię rozumiem, też zazdroszczę wszystkim którzy zaczynają wkrótce urlopy... ja niestety jestem w gorszej sytuacji niż Ty bo swój 3 tygodniowy urlop mam JUŻ za sobąMam tylko nadzieję że na weekend pogoda się nie zepsuje
Jestem wykończona, okropnie dziś spałam i miałam dziwaczne sny. Jeden z nich, nad ranem, był jednak całkiem przyjemny - śniło mi się, że dostałam paczkę, małe różowe pudełko (nie wiem skąd, od kogo, nagle po prostu znalazło się w moich rękach), otworzyłam ją a w środku słodko spało malutkie dzieciątkoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 09:20
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
Hehheeh ja też wystarczy że poczuję łóżko albo położę się na kanapie np oglądając film to nie ma szans żebym dotrwała nawet do połowy ^^
Mój mąż z kolei należy do nocnych marków i szwęda się do późna po mieszkaniu, robi hałas i mnie budzi, wściekam się wtedy bo później ciężko zasnąć ;/ Teraz jest najgorzej - sezon komarowy - zapala wszystkie światła i nie położy się dopóki wszystkich nie wytępi'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
I dobrze bo nie ma nic gorszego niż usłyszeć natrętnego komara krążącego nad głową w czasie kiedy człowiek chce smacznie spać
Oj ale zapowiada się upalny weekend to zawsze można po odpoczywać, ja ju wczoraj marudziłam mojemu mężowi że może byśmy w końcu basen rozłożyli bo przy 35 stopniach jakie mają być dobrze było by się schłodzićMiłosz
Honoratka
-
Ja tak twardo śpię, że zazwyczaj nie słyszę bzyczenia, za to co chwile 'chlast!' laczkiem
Oj tak, namów go koniecznie taki basenik jest wprost idealny na ochłodę w upalne dni ^^
Pewnie część zajęta, część urlop a może część jeszcze śpi, w sumie jest jeszcze wcześnie'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
hej dziewczyny! aleee upałłłłłł
uwielbiam taka pogodę !Wszystkim zafasolkowanym gratuluję!
Ja dziś ok 15 mam monitoring już nie mogę się doczekać,choć oczywiście jak to ja trochę się denerwuję
Ja muszę mojego M koniecznie w weekend gdzieś nad wodę wyciągnąć, bo to grzech nie korzystać z takiego pięknego słońca
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Witajcie!
Ale gorąc, a tu w pracy trzeba siedzieć
Jutro rano jedziemy na dwa dni do teściów na wieś. Mam nadzieję, że trochę odpocznę.
Ja też źle spałam, budziłam się o 5 nad ranem taka głodna, że musiałam wstać coś zjeść bo nie mogłam spać.
Dzidzia widocznie głodna była.
Co do komarów, to też nie na widzę jak mi latają nad głową i bzyczą. -
patkaaxx90 wrote:MakeMeLemonade oj to miałaś świetny sen:)
ja spie ostatnio jak niedźwiedź, już mój mąż narzeka że jak można się położyć i w ciągu sekundy zasnąć hehe..
no nie gadajcie... ja nie moge sie nadziwic facetom, ze oni jak tylko sie poloza to 3 min i spia. ja to nawet jak padam na nos to potrzebuje srednio 15-25 min... no chyba, ze jestem po imprezie to wtedy ten czas zdecydowanie sie skraca
nad morzem tez gorac, w weekend planuje powylegiwac sie na sloneczku hihi rozsylam nadmorski powiew na cala PolskeStarania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
A odnośnie komarów,na szczęście jeszcze żaden mnie nie uroąbał, ale mam w domu taką natrętną muchę od 4nad ranem mnie męczyła,wchodziła do nosa,ucha ....paskudne robactwo!wrrrr....Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
aniab, tez sie czasami zastanawiam czemu jak sobie wkreca to siadaja zawsze na twarzy, mozesz odganiac a ona i tak za chwile jest z powrotem.
e tam muchy i komary - i tak najgorsze sa pajaki!!MakeMeLemonade lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
Witam się i ja
Zapowiada się pogodowo w końcu upalny weekend, trzeba się będzie na plaży wyłożyć
Do morza 5km a wygladam jak córka młynarza
Dobrze,że w starych murach w pracy choć trochę chłodno. Chociaż sama sobie nie zazdroszcze w takim ubraniu i butach 8h chodzić,ale cóż - taka praca
Tempka dziś na tym samym poziomie,co wczoraj,nawet mnie to uspokoiło,dobrze że na łeb na szyję nie spadła. A propozycję komarów,czytalam, że lubią ciemne ubrania,blondynki,ludzi ruchliwych (bo więcej hormonów wydzielają) itd. Póki co u mnie jeszcze aż tak dużo ich nie ma.Za to są szerszeeeeenie!!
Ania-owocnego monitoringuZdaj relacje po.
Bacha-w pierwszej ciąży potrafilam się też budzić z głodu,napadalam wtedy lodówkębacha8709 lubi tę wiadomość