Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój też niby kochany, troszczy się, ale dzisiaj mnie wkurzył..
Już lepiej, bo poszłam się przejść.
Dzięki dziewczyny. :*
Ja przy pierwszej ciąży zrobiłam test kiedy on poszedł do sklepu.
Wrócił i kazałam mu iść do łazienki i tak się dowiedział.
Niestety stało się co się stało.. 15 lutego poroniłam, ale wszystko samo mi się oczyściło więc obeszło się bez łyżeczkowania.
Po tym wszystkim czekałam na miesiączkę, ale nie przyszła i tak o to zaszłam w marcu.
Tym razem kupiłam malutkie buciki i włożyłam do nich test.
Poszliśmy do kina, po kinie wróciliśmy do domu i przy kolacji dałam mu prezencik.MakeMeLemonade lubi tę wiadomość
05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
Mój póki co nic nie wie, chcę najpierw potwierdzić dwoma pozytywnymi betami i dopiero mu powiem
Chcę mieć pewność zanim podzielę się z nim ta wspaniałą nowiną ^^
Tak wymyśliłam, że namówię go na wyjazd do naszej ulubionej restauracji gdzie było nasze wesele i zanim pójdziemy na kolację dam mu książkę typu poradnik dla przyszłych tatusiówMyślałam tradycyjnie o bucikach ale książka chyba lepsza będzie mógł poczytać jak rozwija się dzidziuś itp, myślę, że taka wiedza sprawi, że wspólnie ze mną będzie przeżywał ciążę i później kolejne miesiące z życia dzidziusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 13:09
Nadziejkaa1, Hashija, bacha8709, Ola_45 lubią tę wiadomość
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
Mam nadzieję że go zrealizuję w TEN piątek
<bardzoprosi>
Tymczasem czekam na betę, przed chwila sprawdzałam ale wyniku jeszcze nie ma, sprawdzę odpowiednio o 14 i około 15 tak jak mają już oficjalnie być.'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
nick nieaktualny
-
Przy pierwszym dziecku po wyjsciu od ginekologa mojemu powiedzialam bo dopytywal sie co mi jest. Po przeczytaniu interntow szlam na wizytę z synkiem przekonaniem, zo mam raka, albo innego guza. Widzial ze powizycie wyszlam blada a mowilam ze raka nie mam, wiec po wyjsciu z budyku powiedzialam ze jestem w ciazy. Nie przyjął tego dobrze.
Teraz po miesiacach starania, ciazy pozamacicznej i poronieniu w cyklu wczesniejszym wiedzial o wszystkim, o kazdym bolu, o kazdej plamce, o kazdym skurczu.
Wieczorem zaczelismy oboje podejrzewać ze znow sie udalo bo oboje czulismy zepiersi byly inne, takie na
Ane woda jakby. Z rana mialam testowac. I po yjsviu z lazienki zapytal czy jestem z nim szczesliwa, a ja odpowoedzialam, ze jesem aza 2 minuty bede jeszcze szczesliwsza,bo kreseczka juz sie zaczel pokazywac.
I tak razem czekalismy. Ale jezzcze sie nie cieszylismy, dopiero po 3 testach robionych co 2 dni, pozniej becie prawidlowo rosnacej do 10tys az w koncu jak minal 7 dzien od spodziewanej @. Wtedy i w ciazy pozamacicznej i w poronieniu zaczynaly sie krwawienia :'(
Pozniej jak juz 2 wizyt z bijacym srrduszkiem zobaczylismy to juz sie wyluzowalismy i jestesmy spokojni o Gabrysie.
Niestety to nie takie proste jak w filmach, aleza to cudowne, ze ma się męża, kochanka i przyjaciela w jednum czlowiekuOla_45 lubi tę wiadomość
-
o rety ale sie wzruszylam, uwielbiam sluchac takich historii!!
ja to sobie wyobrazam, ze pojdziemy tam, gdzie moj M poprosil mnie o reke, czyli na bulwar nadmorski w gdyni. i powiem, ze tu zmnienilo sie nasze zycie a teraz zmieni sie po raz drugi:) czy jakos tak..
ale sie rozmarzylam!!Madziulla, MakeMeLemonade, Ola_45, Hashija lubią tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndromeda wrote:o rety ale sie wzruszylam, uwielbiam sluchac takich historii!!
ja to sobie wyobrazam, ze pojdziemy tam, gdzie moj M poprosil mnie o reke, czyli na bulwar nadmorski w gdyni. i powiem, ze tu zmnienilo sie nasze zycie a teraz zmieni sie po raz drugi:) czy jakos tak..
ale sie rozmarzylam!!
Andromeda moj też mi się tam oświadczył
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój dowiedział się od razu jak tylko zrobiłam test i wyszłam z nim z łazienki.
Byłam taka zadowolona, że nie byłam w stanie się powstrzymać.
Może to mało romantyczne, ale nie mogłabym tak długo tej wiadomości utrzymać przed nim w tajemnicy.Ola_45 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej hej jestem jestem
Cieżko was nadrobić, tyle co pamiętam:
Misia881 GRATULACJE !
Kicior .. przykro mi, ale w koncu sie uda !
MakeMeLemonade GRATULACJE !
Mało się udzielam, bo siostra u mnie jest i za bardzo nie mam czasu. Dzisiaj jakiś spokojniejszy dzień. Byłam rano u ginekologa. Powiedziała, ze 50 % nam odpadło bo mam niedrożny jajowód, no i słabe wyniki meża. Dostałam wizytówke do kliniki niepłodnosci. miałą dać mi skierowanie ale chyba zapomniała ;/ a mi tez wyleciało z głowy..
Szanse na naturalną ciąże, są praktycznie zerowe...
no cóż. staramy się dalej. teraz szukamy kogos, kto zna jezyk dobrze.bo nie chce brać 13 letniej kuzynki. to są zbyt intymne sprawy jak dla takiego dziecka ( takie moje zdanie)
bede się rzadko odzywac, bo nie chce pisac tylko o sobie. staram się was nadrobić ale przy braku czasu jest ciezko
bacha8709 lubi tę wiadomość
-
Lemonade gratuluję
spokojnie zrób za dwa dni i jak rośnie to jest ok:-)
Też chciałam mężowi zrobić niespodziankę ale po 7 miesiącach starań wiedział o każdym bólu i terminie @... I.kiedy test robiłam hihihihiMakeMeLemonade, bacha8709 lubią tę wiadomość
-
Madziulla wrote:Andromeda moj też mi się tam oświadczył
no co Ty!!my z gdanska jestesmy, ale tamtego wieczoru zabral mnie akurat na sushi i spacer do gdyni
nadziejka, tak z trojmiasta. a teraz odprez sie z siostra-nie ma jak babskie pogaduchy:)Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
makeme gratulacje!!
MakeMeLemonade lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)