Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAndromeda wrote:no co Ty!!
my z gdanska jestesmy, ale tamtego wieczoru zabral mnie akurat na sushi i spacer do gdyni
nadziejka, tak z trojmiasta. a teraz odprez sie z siostra-nie ma jak babskie pogaduchy:)
ja z Gdynimojemu w dniu oświadczyn dobiło bo było -15 stopni (22 grudnia 2009 roku) i wziął mnie na bulwar na spacer jak tylko zdjęłam rękawiczkę żeby założył mi pierścionek to myślałam ze palce mi odpadną.
Kicior lubi tę wiadomość
-
Doti87 wrote:Lemonade gratuluję
spokojnie zrób za dwa dni i jak rośnie to jest ok:-)
Też chciałam mężowi zrobić niespodziankę ale po 7 miesiącach starań wiedział o każdym bólu i terminie @... I.kiedy test robiłam hihihihi
Hehe mój się ciągle dopytuje czy już coś wiadomo ale będę twarda'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
Hehehhe, czytasz w moich myślach - przed chwilą intensywnie myślałam czy jednak nie powiedzieć dzisiaj
Ale nie, postaram się nic nie mówić zanim nie zobaczę pięknej podwojonej bety za 2 dniChyba, że on będzie coś do tego nawiązywał do ciąży, wtedy na bank wyklepie xd
bacha8709 lubi tę wiadomość
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja myślę że każdej z nas będzie lub jest trudno utrzymać taką wiadomość tylko dla siebie:)
a to pewnie tez dlatego że wiele z Nas tutaj się już jakiś kawałek czasu stara o tego Bobaska..
MakeMeLemonade trzymam kciuki żebyś wytrzymała hehew sumie dwa dni to pewnie dla Ciebie wieczność teraz...
MakeMeLemonade lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
Na pewno ^^ Mnie bardzo kusi ale z drugiej strony podoba mi się ta myśl, że tylko ja wiem i mogę się sama najpierw nacieszyć tym faktem
W tym cyklu jakoś od początku miałam przeczucie najpierw, że się uda a później, że stało się! i już kilka razy jak była rozmowa o ciąży to chciałam mu powiedzieć ale myślę sobie nieee, uzna że całkowicie zbzikowałam na tym punkcie hehe'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lemoniadka drugi raz gratuluję i drugi raz zazdroszczę hihi
Co do immunologa to bylismy, fajnje było, lekarz bardzo miły i wydaje się kompetentny. Zlecił badania (głównie dla mnie) prawie same jakieś tam przeciwciała, ale to juz wszystko będę robić po powrocie z wakacji
A co do mowienia mężowi o ciąży to ja też zawsze sobie marzyłam że wymysle jakiś fajny sposob i ostatnio nawet jak robilam test to pomyślałam ze jak wyjdzie pozytyw to wracajac z pracy kupie jakies śliczne malenkie ubranko i pokaze mu, a jak zapyta po co mi to to mu powiem ze niedlugo nam sie
się przydano ale nie tym razem... Z druguej strony nie wiem czy w euforii nie wylecialabym z lazienki jak z procy i nie obudzila go kuksancem i wrzaskiem ze wreszcie się udało
a znajac życie jak w koncu do tego dojdzie to bedzie jeszcze inaczej.
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Dzień dobry Dziewczyny
MakeMe jeszcze raz gratuluję
Kicior podaj termin @ do tabelki
I reszta dziewczyn
Angela B-D_
Moooni
Baronowa_83
Emilanka
Kasandra88
Sunday
Bajkaanna
Patus_777
Taka sytuacja
Violett
myshka84
proszę o aktualne dane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 07:13
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Dzien dobry! ALE dziewczyn ma opóźnienia z p:-)replywem informacji... ale jakos mi soe kojarzy, ze Violett jeszcze oczekuje na @...
Ja dzis mialam koszmarna noc. Synek wstawal wody sobie nalac i narobil rabanu, ale jestem dumna,ze sam sobie poradzil zamiast nas budzic. A obudzilismy sie bo to byl pierwszy raz takiej akcji. Zazwyczaj na stoliczku ma wode prygotowana.
Mielismy burze, kot pstanowil popodryzac mi kostki w nocy, a dodatkowo przewracalam siezboku na bok bo co chwile bylo mi niewygodnie, a rano obudzilam sie po nie calych 6 h snu przerywanego cala spocona.
Na szczescie zrobilo sie chlodniej oby na caly?dzien, no i chlodny prysznic z rana jak smietana -
dziewczyny mam problem z decyzja o wpisaniu temp obudziłam się dzis przez burzę o 4 rano i zmierzyłam temp 36,4 ,ale za 5 min poszłam dalej spać(nie wstawałam z łóżka) o 7 zmierzyłam temp jeszcze raz 36,7(zmierzyłam 2 razy dla pewności) i teraz nie wiem która temp wpisać?Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud