Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję,że się mylisz i paskudna @ się nie pojawi:)
Doti ja w poprzednim cyklu miałam zamiar nie mierzyć, ale w okolicach połowy cyklu już mnie zaczęło korcić, żeby sprawdzić czy skok był ja jestem w gorącej wodzie kąpana i wszystko chciałabym wiedzieć od razu,jak widzę, że skok się pojawia jakoś mnie to uspokaja.Dziś już nie mogę doczekać się jutra, mam 2 wizyty jena po wyniki cytologii i prawdopodobnie po skierowanie na hsg a później monitoring.Trzymajcie jutro za mnie kciuki!bacha8709 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
Hejo! Mnie też dziś obudziła burza ale fajnie tak przyjemnie od razu się zrobiło no i jest czym oddychać.
Ja jeszcze nie dawno śmiałam się z kumpeli która mierzyła temp codziennie i robiła wykresy, ale miesiąc temu sama się w to wciągnęłam i czasem nawet zasypiając zastanawiałam się jaka to rano będzie temperatura.
Aniabbb - niezły schemat z tym pękającym termometrem! haha
I trzymam kciuki za jutro!
Ja mierzę rtęciowym ale powiem szczerze że przez pierwszych kilka dni czułam się jak jakiś pieczony indyk z termometrem... tam :S
Patka, może to jakiś znak że temperatury takie równiusieńkie? Trzymam kciuki żeby @ nie nadeszła!
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
nick nieaktualny
-
Wytrwałam!
Chociaż było ciężko bo jak wracaliśmy do domu to się podpytywał czy jest dzidzia czy nie i namawiał, że może zrobiłabym test ale mu powiedziałam, że nie ma to sensu bo jest za wcześnie i i tak by nic nie pokazał
Dzisiaj od rana mnie korci bardziej niż wczoraj żeby powiedzieć mu ^^ Nie mogę się doczekać jego reakcji'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
nick nieaktualny
-
Sama siebie też podziwiam
Powiedziałabym chyba dzisiaj gdyby nie to że po pracy mamy trochę rzeczy do zrobienia, idziemy do rodziców i jakoś tak dziś wszystko w biegu a chciałabym, żeby to była wyjątkowa chwila. Wiem wiem, tak czy siak będzie'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
Doti87 wrote:Trochę mnie mdli ale jest to do wytrzymania
czuje się codziennie jak bym na dobrym kacu była hihihihi
To dobrze, że nie najgorzejAle i tak masz dobrze bo w domku jesteś, nie wyobrażam sobie siedzieć z mdłościami w pracy
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
Oo no to super masz szefa
Ja też pewnie pójdę szybko na chorobowe bo urlopu nie dostanę. Ale co tam jak można to trzeba korzystać, po co się pracą stresować hihi
Ojj tak ciężko jest wysiedzieć ostatnimi czasy, upał, duchota a jak włączy się klimę to znów zaraz zimno, jak żyć'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
nick nieaktualny