Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bacha8709 wrote:MakeMeLemonade powiem Ci nawet że nie ciężko, a bardzo ciężko.
Upał, duszność, brak klimy ogólnie masakra. Mdłości też mnie w dodatku męczą,a tu w pracy od 8 do 16:30
Ojej to współczuję BasiuA Ty na razie na zwol się nie wybierasz?
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
no wiec jestem z powrotem. i okazalo sie, ze pecherzyk pekl!!
jestem taka podekscytowana heh wczoraj mnie bolal jajnik az mi promieniowalo na krzyz i na udo wiec ovu musiala byc jakos pozno wieczorem/w nocy. przytulanka niestety wczoraj nie bylo bo mialam jakiegos dola (wiecie, ze mi sie torbiel pewnie robi...) ale dzis jeszcze mojego M przydybie, to moze pt-pon + dzis wystarcza zeby ten JEDEN JEDYNY plemnik dotarl szczesliwie do celu
aniab, za Ciebie teraz trzymam kciuki!!aniabbb, MakeMeLemonade, Madziulla, Hashija lubią tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Nie chce póki co iść na zwolnienie, bo zanudzę się sama w domu całymi dniami.
Wolę pracować, zamiast czytać internet i doszukiwać się u siebie różnych dolegliwości.
Praca ciężka nie jest, bo to praca biurowa, stresująca też nie.
A w dodatku to zawsze coś więcej zarobię, bo czeka nas mnóstwo wydatków, a w dodatku musimy mieszkanie zmienić na większe. -
Andtomeda supeeerr aż się podnieciłam ;)kibicuje Ci bardzo mocno!!!!!
Andromeda lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
Cześć kochane, chciałabym do Was dołączyć, mieć z kim pogadać. A więc mam na imie Marta, lat 21 z m zaczeliśmy sie starać od miesiąca, mam pcos. Chcielibyśmy spróbować obecnie naturanie. Czy któraś z kobitek zaszła z pcos bez leków? Miłego dnia!2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
dziewczyny jestescie szalone!
dzieki za wsparcie, nawet jak sie nie uda to naprawde bardzo pomaga:)
Madziulla, bacha8709, aniabbb lubią tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualny
-
Hej!
MakeMe - Gratulacje!!!
Niech maluszek zdrowo rośnie! :*
Brzydka pogoda dzisiaj, ale w końcu mogę pooddychać normalnie.
Strasznie obolała dzisiaj jestem, a ta mała łobuzica wariuje teraz.
Jak tam u was?Ola_45 lubi tę wiadomość
05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
ANdromeda super, teraz trzymam mocno kciuki :-* będzie dobrze
Basiu siedząc na chorobowym ciążowym zarabiasz więcej niż jak byś do pracy chodziła bo liczą ci średnia z całego roku i płacą za 30 dni pracy wszystkich a nie tak jak teraz za robocze..mi wyjdzie ponad 1000 zł więcej niż jakbym chodziła normalnie do pracy
więc pomysl czy nie warto faktycznie iść na Chorobowe
Andromeda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Doti nie wyjdzie mi więcej, bo dopiero od dwóch miesięcy jestem ubezpieczona na wyższą kwotę, a wcześniej byłam na najniższej krajowej. Poza tym ja część pieniędzy dostaję do ręki i nie są od tego odprowadzane składki więc zarobiłabym połowę tego co teraz mam będąc na L4.
Jeszcze musimy znaleźć większe mieszkanie, a ja nie mam co liczyć na pomoc rodziców.
A po drugie zanudziłabym się w domu. -
bacha, ja Cię rozumiem
Też nie chciałabym rezygnować z pracy jeszcze długo.
Dziewczyny, miałam ciąg dalszy przebojów - po tym niedzielnym krwawieniu, gdzie w szpitalu zrobili mi betę dwa dni czułam się dobrze. Wczoraj zrobiłam drugą betę dla porównania, nawet się nie stresując za bardzo i... spadła o 20 000Myślałam, że się rozpłaczę przed tym laboratorium. Jestem na urlopie własnie, więc na szybko w goolu wyszukaliśmy lekarza z dobrym USG w Szczytnie i wbiłam się bez kolejki - super człowiek, widział moje przerażenie i wpuścił mnie mimo kompletu pacjentek. Na ekranie zobaczyłam pierwszy raz moją dzidzię wyglądającą jak człowieczek a nie kulka, machnęła głową i machała rączkami
Cudowny widok, nie spodziewałam się czegoś takiego w 9 tygodniu!
Nie życzę wam takich przebojów, pewnie osiwieje 5 lat wcześniej
A to moja dzidzia z wczoraj:
Ola_45, Doti87, She86, Andromeda, Hashija lubią tę wiadomość