Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny!
Allleeee się rozpisałyście
Peggy super ze wszystko ok, wyobrażam sobie jakiego strachu Ci napędzili!
Kate wspaniale że z maluchami wszystko w porządku, trzymam kciuki, żeby następna wizyta była dopiero na poród
Patka przykro mi, ale najważniejsze że już planujesz dalsze działaniaUda się!
My w tym cyklu używaliśmy żelu Conceive + nie mam pojęcia czy to jego zasługa czy nie, ale się udało. Może też spróbujcie
Andromeda, my w ostatnim cyklu to mieliśmy taki maraton że do dzisiaj nicPierwszy raz zdarzyło się żebym to ja musiała mojego M namawiać na zbliżenie, jakby to potrwało jeszcze dzień lub dwa to pewnie by przede mną zaczął uciekać haha
Ja byłam dziś rano na pobraniu krwi, o 15 wyniki drugiej bety. Mam nadzieję, że pięknie wzrosła
Andromeda, Madziulla lubią tę wiadomość
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
make me dobre;) ja tez uzywalam pierwszy raz tego zelu, na poczatku mialam aplikatory ale sie skonczyly i mialam zakupiony ten w tubce, ale to zupelnie nie to samo. jesli w tym cyklu sie nie uda to planuje zakup tych aplikatorow wlasnie bo so super wygodne, musialo to komicznie wygladac jak silowalam sie z ta tubka hehe no i dodatkowa przyjemnosc, takie fajne, nieklejace nawilzenie. mojemu M bardzo sie podobalo;) zobaczymy, czy mi tez conceive przyniesie szczescie. aniab, uzywalas go tez?Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualny
-
Ja właśnie nie dostałam aplikatorów ale kupiłam strzykawki 5ml i do nich wlewałam żel i później aplikowałam do środka ^^
Tak bardzo miły ten żelik hehe zupełnie inny niż lubrykanty jakich używaliśmy do tej pory.
Madiulla nie, nic jeszcze nie wie hyhyAle już mnie to dręczy, dziś mu powiem bo tak mi się go żal wczoraj zrobiło bo patrzyłam sobie na niego i myślałam że biedaczek jeszcze nic nie wie
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
Andromeda wydaje mi się że pęcherzyk pękł wczoraj to był 17dc ale zobaczymy co mi powiedzą dziś po usg,ja planuje testować 18.07 wcześnie wiem, ale w tym dniu mam panieński więc chciałabym wiedzieć na czym stoję?Pasuje Ci???Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
nie używałam ,bo nie mogłam dostać,ale jak w tym cyklu się nie uda też zakupie,zamówię przez internet:)Ja w tym cyklu miałam bardzo dużo śluzu płodnego(do wczoraj) bo 2 miesiąc biorę wiesiołkaInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Hashija wiem wiem, tak trochę mi smutno bo to ten 3 cykl po HSG, gdzie gin mówił, że daje nam 3 miesiące a potem walczymy dalej. Tylko ja sama nie wiem jak ja chcę walczyć i którą drogą iśćBo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Patka nie ma się co bać,lepiej się upewnić że wszystko gra,a jeśli nie gra to można zacząć działać!jeśli @ przyjdzie zrób hormony w 3 dc i leć do lekarza(oczywiście jeśli jeszcze nie robiłaś),będziesz spokojniejszaInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud