Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
patkaaxx90 wrote:Chyba trzeba bede sie zabrac za to tak na powaznie czyli w 3 dc trzeba zrobic tak ???
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Kokardka ale może jeśli 2 lekarzy proponuje to samo to warto spróbować?ja jestem po laparotomii więc blizna jest długa, ale tak cienka,że prawie jej nie widać.
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Coś mnie tknęło i zalogowałam się zobaczyć czy może są wyniki, i są!
Beta dwa dni temu - 37,04
Dzisiaj - 113,34
!!!Ale się cieszę!
Uff kamień z serca, że rośnie
Madziulla, patkaaxx90, Andromeda, bacha8709, agisia, Hashija, aniabbb, She86 lubią tę wiadomość
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim!
dołączam do grona "staraczek". Staramy się z mężem niby od grudnia (piszę niby bo na początku daliśmy sobie na totalny luz i nie pilnowałam nawet dni płodnych). Na poważnie podeszliśmy do tematu od maja. Obecnie jest drugi cykl starań "na poważnie" niestety chyba już stracony bo za dwa dni mam dostać okres (dziś robiony test i jest jednoznacznie negatywny:/)07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Po pracy idziemy na kolację do naszej ulubionej restauracji, chcę mu powiedzieć zanim wejdziemy ^^ Po pracy chce podjechać na szybko do empiku po jakąś książkę dla przyszłych tatusiów i mu dać
Chociaż jak nic fajnego nie znajdę to po prostu mu powiem, się zobaczy
Madziulla, bacha8709 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakeMeLemonade wrote:Po pracy idziemy na kolację do naszej ulubionej restauracji, chcę mu powiedzieć zanim wejdziemy ^^ Po pracy chce podjechać na szybko do empiku po jakąś książkę dla przyszłych tatusiów i mu dać
Chociaż jak nic fajnego nie znajdę to po prostu mu powiem, się zobaczy
to udanego wieczorua jak się czujesz? masz jakieś objawy?
-
Madziulla wrote:to udanego wieczoru
a jak się czujesz? masz jakieś objawy?
Pobolewa mnie podbrzusze ale to od kilku dni już, takie uczucie że coś się dzieje nie mocny ból a od wczoraj czasami kręci mi się w głowie, poza tym na razie nic
Aaa no i piersi, są nabrzmiałe i bardzo tkliwe, bolą przy najmniejszym dotyku. Ale dam radę
To jeszcze pewnie za szybko na smaki, ale od ładnych kliku dni nie piłam kawy, wcale nie mam chęci a należę do osób które potrafią wypić 5 dziennie, więc to pewnie jakis objawWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 12:43
-
Madziulla wrote:Majetta jeszcze nie powiedziane że stracony. jak 2 dni do @ to może za szybko n test poprostu
Madziulla - na test pewnie i za wcześnie ale mam już tak wyraźne objawy zbliżającej się @, że straciłam nadzieję w tym cykluaczkolwiek może jakiś cud się zdarzy
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈