Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Dziewczyny:) powiem Wam, ze tym razem nawet nie mam jakiegos dolka. raczej jestem bojowo nastawiona do nast cyklu, choc ten sie jeszcze nie skonczyl... ciekawa jestem jak zareaguje na clo no i to zawsze cos nowego
aniab czyli dzialamy dalej razem;)
jussio nie wiem ile u mnie faza lutealna trwa, ale dawno juz nie mialam takiego dlugiego cyklu... no nic, zobaczymy, dzieki za rady!!Patus_777 lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Jestem bardzo ciekawa, co mi dziś ginekolog powieczy da mi jakieś skierowania leki na regulacje cykli...czy tylko kasę skasuje;/..zbadać mnie chyba nie zbada, mam jeszcze trochę @...zobaczymy:D Więc, dam wam znać wieczorem, jak wrócę.
Madziulla lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
trzymam kciuki patus, daj znac koniecznie!!
Patus_777 lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
aniabbb wrote:opowiem jak będę po teraz wiem tyle,że muszę zrobić morfologie(grupę krwi) ,mocz, ekg i prześwietlenie klatki piersiowej,4-tego o 8 rano mam być w szpitalu,mam miec laparoskopie i zakładany aparat schultzego, gdyby zaleźli coś do wycięcia będą wycinać tzn małe zrost(taka toaleta jajowodów),3 małe dziurki w brzuchu:) tak to zrozumiałam.
dobrze zrozumiałaś
ja bardzo źle wspominam laparoskopię i nie wiem czy zdecydowałabym się na nią ponownie, raczej nie
ledwo chodziłam, brzuch mnie strasznie bolał, to jakaś masakra. dobrze że miałam te dwa tygodnie wolnego (o długość L4 pytali mnie w szpitalu na ile chcę)
ale nie wszystkie tak przechodzą... pamiętam że kobitki które miały po mnie robioną laparoskopię były już na nogach (ja byłam jako pierwsza) o 16-18:00 a ja wstawałam tylko do toalety i to musiałam mieć pomoc -
Ostatnio oglądałam z moim na youtube film dokumentalny "Wojna plemników"- ogólnie o staraniach par:) co przezywają itd... śmieszne są animacje jak odbywa się cały proces zapłodnienia przez plemnik itd... Z ciekawości polecam:) bo zakończenie jest piękne, niektórych parom się udało:)
https://www.youtube.com/watch?v=kFzP0tVxo_AMadziulla lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
ja jestem po laparotomii więc wiem czym to pachnie ,nie boję się bólu oby tylko wszystko wyszło ok:)Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Dziewczyny mam wynik dzisiejszej bety 3090,00! a w zeszły piątek było ponad 800. Więc wydaje mi się że całkiem ładnie rośnie i niepotrzebnie mnie lekarz zaniepokoił
Madziulla, lotta.89, Angela B-D, Hashija, Andromeda, Patus_777, tysiaa93, aleala, jussio, Doti87 lubią tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
She możesz mieć po prostu ciąże o tydzień młodszą
Też tak bywa. Mój gin robi zawsze kilka pomiarów, bo jeden nie daje wiarygodnego wyniku. Zauważyłam, że stara się uchwycić tak by wychodziło na tydzień w którym jestem. Sprawdź sobie wynik bety w Belly
She86 lubi tę wiadomość
-
agisia wrote:She możesz mieć po prostu ciąże o tydzień młodszą
Też tak bywa. Mój gin robi zawsze kilka pomiarów, bo jeden nie daje wiarygodnego wyniku. Zauważyłam, że stara się uchwycić tak by wychodziło na tydzień w którym jestem. Sprawdź sobie wynik bety w Belly
przyrost ponad 93%Patus_777 lubi tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dlatego warto mieć oparcie w bliskich. Ja nie żałowałam, że powiedzieliśmy rodzicom naszych problemach i poronieniu. Mieli inne spojrzenie na nas, nie męczyli pytaniami, wspierali we wszystkich badaniach. Bałam się jak moja rodzina zareaguje, że idziemy do kliniki. Jest bardzo wierząca. Ale zaskoczyli mnie, bo powiedzieli, że nawet in vitro nie jest dla nich przeszkodą, bo to daje ludziom, którzy bardzo pragną dziecka, największy cud na świecie. Takie słowa i podejście bliskich bardzo pomaga. Człowiek ma zupełnie inne siły do walki
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny