Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela to teraz czekamy na rezultaty
Andromeda a ty gdzie się podziałaśObiecałaś nam test a teraz milczysz
Aniabbb na tablicy wykresów widziałam że jednak @ do ciebie zawitałaPrzykro mi. Tulę moooocno
Angela B-D lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
nick nieaktualny
-
najdziwniejsze jest to że nic nie czuję, nic mnie nie boli.. nawet nie wiecie jakie było moje zdziwienie że była owulacja w sumie to pojechałam z myślą sprawdzenia czy mi się torbiel nie zrobiła (nawet lekarz powiedział że nie wie jak ja to zrobiłam że 2 pęcherzyki strzeliły). ten cykl spisałam na straty przez małą ilość serduszkowania, moje myśli toczą się wokół in vitro... to moja ostatnia deska ratunku.
-
nick nieaktualnyAngela B-D wrote:najdziwniejsze jest to że nic nie czuję, nic mnie nie boli.. nawet nie wiecie jakie było moje zdziwienie że była owulacja w sumie to pojechałam z myślą sprawdzenia czy mi się torbiel nie zrobiła (nawet lekarz powiedział że nie wie jak ja to zrobiłam że 2 pęcherzyki strzeliły). ten cykl spisałam na straty przez małą ilość serduszkowania, moje myśli toczą się wokół in vitro... to moja ostatnia deska ratunku.
Może właśnie się udałoAngela B-D lubi tę wiadomość
-
hejka u mnie @ pojawiła się jak zwykle:) ale miałam taki dobry tydzień zr się nie przejmuje,ok 14tego zwalniam sie z pracy tzn daje wypowiedzenie wiec pracuje tylko do konca miesiąca,mam dosc stresów,ulżyło mi po laparoskopi szukam nowej pracy mam nadzieję,że się uda. prawdopodobnie na jesieni też sie przeprowadzamy,ale jeszcze nic nie chce opowiadać żeby nie zapeszyć.termin następnej @ to 16.08 ale nie wiem jak to bęfdzie po laparoskopi słyszałam że owulacja może się przesunąc?!pozdrawiam Was serdecznie w tym tyg też mnie pewnie nie bedzie bo mam kupę spraw do ogarnięcia przed laparoskopią i do tego wesele w weekend,szukanie nowej pracy...Andromeda odzywaj się!!!!
Kokardka44, Patus_777 lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
jussio mam jeszcze pytanie do Ciebie ile zwolnienia dostałaś po laparoskopii? jak długo bylaś w szpitalu?Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
aniabbb wrote:jussio mam jeszcze pytanie do Ciebie ile zwolnienia dostałaś po laparoskopii? jak długo bylaś w szpitalu?
ja też miałam laparoskopię w marcu 2015
ze szpitala wyszłam 3 dnia a zwolnienie lekarskie dostałam na 14 dni -
Angela B-D wrote:ja też miałam laparoskopię w marcu 2015
ze szpitala wyszłam 3 dnia a zwolnienie lekarskie dostałam na 14 dni
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
aniabbb wrote:jussio mam jeszcze pytanie do Ciebie ile zwolnienia dostałaś po laparoskopii? jak długo bylaś w szpitalu?
A za drugim razem przyjmowali mnie w poniedziałek koło południa, we wtorek zabieg i w środe do południa do domu. I wtedy nic nie bolało po zabiegu i w ogóle się czułam dobrze jakby mi nic nie robili. Nie wiem od czego to zależy. Aaa i to były dwa różne szpitale więc procedury też pewno mają różne.
A dziewczyna co ze mną leżała też po laparo to dostała 2 tygodnie zwolnienia.
Najlepiej będzie jak zadzwonisz do szpitala gdzie będziesz i zapytasz jak długo będą cię trzymać.Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Jestem, jestem dziewczyny.
Od samego rana zalatana i dopiero teraz moge napisac. Test zrobilam, ale negatywny wiec tym razem przeczucie mnie nie zawiodlo. Dziwne to wszystko bo dzis juz 34 dc a @ jak nie bylo tak nie ma... Nawet brzuch mnie nie boli, tylko piersi delikatnie. No i nie wiem czemu ten cykl taki dlugi, skoro dlugie zdarzaja sie bezowulacyjne, a ja przeciez mialam stwierdzona ovu w 20 dc... no nic, poczekam do konca tyg a jesli nie przyjdzie to chyba bede musiala luteine na wywolanie wykupic bo recepte mam... jak myslicie, zaczac ja brac juz teraz czy poczekac az sama @ przyjdzie?
no a od nast cyklu startujemy z pierwszym clomoze wtedy szczwscie dopisze:)
Przesylam usciski wtorkowe!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 12:17
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Andromeda ja bym jeszcze poczekała ze dwa dni z ta luteiną. A wiesz ile u ciebie trwa faza lutealna? Bo u mnie trwa 16 dni więc może i u ciebie jest ciut dłuższa. A jak za dwa dni nic się nie wyjaśni to wtedy możesz brać lutke
Przykro mi że jedna krechaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 12:21
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
mi w szpitalu powiedzieli ze zostanę kilka dni w zalezności od tego co będa robic tzn czy bedzie tylko laparoskopia z droznoscia czy bedą musieli co ś wycinać, dam radę
jestem bojpowo nastawiona 27lece zrobic wszystkie badania mam nadzieję ze uda się jednego dnia wszystko zalatwić
Andromeda przykro mi z powodu testu ja wczoraj też robiłam rano a wieczorem dostałam @.
Dzięki jussio:)Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
dzień dobry
melduję się z odmówioną wczorajszą nowenną
dzisiejsza już zaczęta.
wiecie, myślę że to dobrze mi zrobi, bo przez to ciągłe planowanie kiedy będę miała chwilę na odmawianie, nie mam czasu na myślenie o niczym innymw tym również o tym, czy się udało.
mam znów postanowienie nie nastawiać się na nic tylko się spodziewać @. czyli jak zawsze. i pewnie jak zawsze za tydzień wymięknę i zacznę sobie wmawiać ciążę..
jak na razie mam stwierdzoną wyraźną ciążę spożywczą - od dwóch dni nocujemy u teściów, a teściowa lubi karmić
pozdrawiam Was wszystkie gorąco i ściskamPatus_777 lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
opowiem jak będę po teraz wiem tyle,że muszę zrobić morfologie(grupę krwi) ,mocz, ekg i prześwietlenie klatki piersiowej,4-tego o 8 rano mam być w szpitalu,mam miec laparoskopie i zakładany aparat schultzego, gdyby zaleźli coś do wycięcia będą wycinać tzn małe zrost(taka toaleta jajowodów),3 małe dziurki w brzuchu:) tak to zrozumiałam.Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
myshka84 wrote:dzień dobry
melduję się z odmówioną wczorajszą nowenną
dzisiejsza już zaczęta.
wiecie, myślę że to dobrze mi zrobi, bo przez to ciągłe planowanie kiedy będę miała chwilę na odmawianie, nie mam czasu na myślenie o niczym innymw tym również o tym, czy się udało.
mam znów postanowienie nie nastawiać się na nic tylko się spodziewać @. czyli jak zawsze. i pewnie jak zawsze za tydzień wymięknę i zacznę sobie wmawiać ciążę..
jak na razie mam stwierdzoną wyraźną ciążę spożywczą - od dwóch dni nocujemy u teściów, a teściowa lubi karmić
pozdrawiam Was wszystkie gorąco i ściskam
Hej kochanau mnie też nowenna super idzie;) i odkąd ją odmawiam wyciszyłam się i nie chcę myśleć o ciąży, musi sama przyjść
będę Was wspierać
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Andromeda wrote:Jestem, jestem dziewczyny.
Od samego rana zalatana i dopiero teraz moge napisac. Test zrobilam, ale negatywny wiec tym razem przeczucie mnie nie zawiodlo. Dziwne to wszystko bo dzis juz 34 dc a @ jak nie bylo tak nie ma... Nawet brzuch mnie nie boli, tylko piersi delikatnie. No i nie wiem czemu ten cykl taki dlugi, skoro dlugie zdarzaja sie bezowulacyjne, a ja przeciez mialam stwierdzona ovu w 20 dc... no nic, poczekam do konca tyg a jesli nie przyjdzie to chyba bede musiala luteine na wywolanie wykupic bo recepte mam... jak myslicie, zaczac ja brac juz teraz czy poczekac az sama @ przyjdzie?
no a od nast cyklu startujemy z pierwszym clomoze wtedy szczwscie dopisze:)
Przesylam usciski wtorkowe!!
Andromeda widzę, że tobie tez się tak spóźnia jak mi ostatnio ;/ masakra jesteśmy w kupie;) razem raźniejŚciskam
beznadzieja z tą miesiączka co nie?...w ogóle ciągle albo za wcześnie albo za późno...kobiety na serio mają w życiu PRZERĄBANE:D
Andromeda lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!