Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Redman tak sobie na tym USG.., był widoczny pęcherzyk o wielkości 5,6 mm. Zapytał który to tydzień i ja powiedziałam że 5t5d (wg belly) i on na to ze na czwarty tydzień powinien być pecherzyk 10 mm. Ale później jak wyszłam pomyślałam że moze 4 tydzień płodu? bo ja wiek płodu to mam 3 tydzień (licząc od owu).
Kazał powtorzyć bete i przyjść w czwartek :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 20:40
Natalia27.03.2016
-
Kirys owszem TSH jest w normie ale jak się starasz o dziecko to powinno być poniżej 2, w najlepiej jak będzie bliżej 1. Ja przy 1,6 poroniłam, a jak mi spadło do bez problemu już. Endo ma racje,że za wysokie. Powinnien Ci coś przepisać na to
-
agisia wrote:Na lutówkach dziewczyny o tej sytuacji ze śluzem pisały. Skarżyły się też,że podrażnia ich tabletka. Część się przeniosła na tą pod język
kurcze ja się moze też przerzucę na luteinę pod język, bo od weekendu swędzi mnie pochwaa nie wiem czy kefiry tu wiele pomogą
Natalia27.03.2016
-
agisia wrote:She ja byłam w 4t5d i mój pęcherzyk miał 0,9mm. 3 tygodnie później już widziałam fasolke. Policz dokładnie wg ostatniej miesiączki. Mnie gin pytał kiedy miałam i sam liczył
miesiączke mialam 10 czerwca, czyli minęło 5 tygodni i 5 dni, tak jak liczy belly.
Dziś jest mój 41dc
W 4t2d, czyli 30 dc, byłam pierwszy raz na usg, pecherzyk nie pamietam ile mial ale był gdzieś w okolicach 1mmNatalia27.03.2016
-
agisia wrote:Jak Cie swędzi to możesz mieć jeszcze infekcje. Takie rzeczy musisz od razu zgłaszać
Mialam mu to dzis powiedziec, ale maz się ze mną wybrał i tak jakoś zapomniałampozatym bylam tak na moment w szpitalu bo miał dyżur.
Edit: Tak apropos to dziękuję za Twoje rady :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 20:56
Natalia27.03.2016
-
She!! Gratuluje ;** i szoruj znowu do gina z tym swedzeniem bo podraznienie moze byc uciazliwe
-
agisia wrote:Kirys owszem TSH jest w normie ale jak się starasz o dziecko to powinno być poniżej 2, w najlepiej jak będzie bliżej 1. Ja przy 1,6 poroniłam, a jak mi spadło do bez problemu już. Endo ma racje,że za wysokie. Powinnien Ci coś przepisać na toHelenka
Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualnyshe trzymam kciuki za bete i kolejne usg:)) mnie ten brzuch troszkę pobolewa, mam nadzieję że to nie nadchodząca @
byłam bliska kupienia dziś testu ale się powstrzymałam,kupię w weekend i na pon. będzie gotowy:) macie jakieś doświadczenia jaki test najlepiej kupić??bo ostatnio się dowiedziałam,że są rózne czułości, ja zawsze kupowałam takie z rossmana,ale nie wiem jaką ma czułość.
She86 lubi tę wiadomość
-
Kicior wrote:A no właśnie, też jestem ciekawa co do tych testów - ktoś ma jakieś doświadczenie co do tego? Ostatnio też kupiłam w Rossmannie i jeszcze 2 mam w domu
z rossmana lepszy ten paskowy facelle niż strumieniewy
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/staraczki-w-2015,7041,369.htmlNatalia27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny