Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
mmarzenak to prawda testy najlepiej robić w terminie spodziewanej @. Ja robiłam w tym terminie i wyszła mi słaba gruba kreska.
Ania to prawda pregnyl może zafałszować wynik testu. Najlepiej zaczekać 14 dni o daty otrzymania zastrzyku i dopiero wtedy testować.
Mi w cyklu z zastrzykiem udało się zajść w ciąże, ponieważ pregnyl nie tylko przyczynia się to pęknięcia pęcherzyka, ale także do wzmocnienia drugiej fazy cyklu.
Trzymam zatem kciuki aby i tobie się udało.
Angela ale wyhodowałaś duży pęcherzyk. Trzymam kciuki żeby jednak się udało. Pamiętaj pęcherzyk pęka do 36 godzin po podaniu zastrzyku, a najczęściej 24 godziny po więc ja myślę, że szansa jest -
OOO to super, że usg tak blisko to ja trzymam za Ciebie i malucha żeby wszystko było jak należy
A bez parówek w takim razie będziesz musiała się jakoś obejść
nie nudzisz się w domku? bo już chyba pomału będzie Ci miesiąc mijał jak odpoczywasz, dobrze pamiętam?
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior wrote:Andromeda ja to się cieszę ostatnim dniem urlopu, także humor dopisuje pomimo, że polska pogoda nie rozpieszcza (u mnie co chwile tabuny chmur się przez niebo przewalają
)
A jak tam sytuacja u Ciebie? Kiedy jakieś testowanie?
Teraz będę wszystkich wypytywać, bo nie dam rady nadrobić tego urlopowego tygodnia, także nie miejcie mi za złe
zazdroszcze tych wakacji... u nas jedna kolezanka wlasnie wrocila z wloch...
a testuje prawdopodobnie jutro, ale sie nie nastawiamStarania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Angela ale wyhodowałaś duży pęcherzyk. Trzymam kciuki żeby jednak się udało. Pamiętaj pęcherzyk pęka do 36 godzin po podaniu zastrzyku, a najczęściej 24 godziny po więc ja myślę, że szansa jest[/QUOTE]
Kochana jesteś, dziękuję za wsparcie :*bacha8709 lubi tę wiadomość
-
Andromeda i Angela - szansa jest zawsze, także trzymam za Was kciuki Dziewczyny!!
Andromeda koniecznie daj znać jutro co i jakJa jeżeli w ogóle to zatestuję najwcześniej w dniu @ czyli 29.07
Andromeda lubi tę wiadomość
-
A co do wakacji - Włochy piękna sprawa, marzy mi się żeby tam pojechać, ale na razie funduszy brakuje bo to już troszkę droższa zabawa, ale w którymś momencie na pewno się uda
A Ty się nie wybierasz nigdzie w tym roku?
-
Kicior no w sumie miesiąc minął prawie bo jakieś 3 tygodnie.. Ale 2 tyg to urlop miałam
w sumie źle nie jest, w domu zawsze znajdę coś do sprzątania ogarnięcia potem obiadek i tak zlatuje czas... W weekend Przeważnie nas w domu nie ma bo gdzieś z znajomymi szalejemy. Ale powiem wam że przychodzi 1/2 i ja już padam a kiedyś do rana się siedziało hehehehehehe albo to już starość jest hihihihi
-
Cześć dziewczyny
u mnie pierwszy cykl na luteinie, owulacja przyszla niespodziewanie w 14 dc i nie było serduszkowania, tzn było 3 dni przed... Temperatury dość wysokie, dzisiaj spadek...ciągle chodzę siku, pobolewa mnie pęcherz i mam twarde piersi...myślicie że coś z tego może byc?
-
A no to ekstra, że Ci ten czas jakoś fajnie leci
starość nie starość, ja mam to samo chociaż w ciąży nie jestem
nie mówiąc o tym, że teraz to 2 drinki albo 2 piwka wypiję i mam dość (już nie mam ochoty na więcej, bo aż tak ekonomiczna to nie jestem
), a dawniej to się długo szalało, więcej piło i po 3h spania do pracy szło - teraz bym chyba umarła
Starająca_się - wierzę w Ciebie!!!starająca się15 lubi tę wiadomość
-
Hejo, a ja dzis jadę kliniki, zobaczymy co sie dowiem:) co do tej nowenny to w komentarzach ktos napisal na tej stronie ze często jest tak ze zostaniemy obarczeni jakimś ciężarem zanim dostaniemy to co chcemy, troche mnie to zaniepokoiloBo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Jestem nowa i dołączam do starających się. Od marcu nie biorę tabletek.Od 2 mcy biorę kwas foliowy i w sumie tak na powaznie to teraz aktualnie rozpoczynam dopiero drugi cykl starań. Dzis dopiero 4 dc, @ była coś skąpa i w sumie już końcowka. W 13 dc mam wyznaczoną wizytę u ginekologa, usg żeby sprawdzić co i jak tam w środku się ma. Z narzeczonym na poczatku stwierdziliśmy,ze odstawiam tabletki i jak bedzie to bedzie :)ale ja chyba juz zaczynam wariowac, bo chciałabym dzidzię jak najszybciej!
Zastanawiam się tylko, czy jeszcze coś tzn jakies inne suplementy powinnam przyjmować. I ogólnie mam problem z obserwacją sluzu, cos cieżko mi to idzie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBacha dzieki za wsparcie:)) a miałas jeszcE jakies leki prócz pregnylu?ja pierwszy cykl stymulowany lekami i mam cicha nadzieje ze sie uda,a ciagle czytam ze sie komus juz w pierwszym cyklu udaje:))) jestem w 22 dc i mam od dzisiaj takie pobolewanie brzucha jakby @miala przyjsc za pare dni,ale moze byx tez od duphastonu,jakie miałas objawy jeszcze przed zrobieniem testu??
-
Kicior wrote:A co do wakacji - Włochy piękna sprawa, marzy mi się żeby tam pojechać, ale na razie funduszy brakuje bo to już troszkę droższa zabawa, ale w którymś momencie na pewno się uda
A Ty się nie wybierasz nigdzie w tym roku?
bylismy juz na majowce we wloszech wlasnie, wydalismy fortune... teraz to najpredzej dopiero we wrzesniu bo M zmienil prace i teraz tak szybko nie dostanie wolnego.Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualnyAgatko dwa
Miesiące to jesCze nie wariuj:) mi lekarz pow po 4 misiecach stran bezowocnych zeby wrzucić na luz bo to nie wyścigi,zeby cieszyć sie soba,stres nie jest wskazany bo moze powodować blokadę psychiczna ze niby jest wszystko ok ale jak sie bardO cgce i barfO sie o tym mysli to nic nie wychodzi.ja zaczęłam monitoring po 6 Msc starań niestety musze byc wspierana lekami stymulującymi bo niestety niby jest ok ale troche u mnie leniwie działa:) z suplementów biorę tylko folik,jak zapytałam gina o inofolik to mi pow. Ze na mnie bedzie działał obojętnie a ze dla dziewczyn z pcos super takze zostałam przy zwykłym folikuagatkaa lubi tę wiadomość