Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuki, za Wasze najbliższe testowanie;) na bank ktoś zaciąży czuję to;)
Ja zawszę wykraczę, ale nigdy nie sobie;/
W srodę jedziemy do teści, będę się byczyć na wsi, wszystko fajnie ale znów jak zaczną nam gadać o dziecku nie wytrzymam i wyjdę ... już mojemu powiedziałam, że mam dość tych ich dogadywań;/ bo jego brat jest w moim wieku, młodszy od mojego męża i od 6 miesięcy ma małe dziecko, wpadł z laską dużo starszą... ok niech im tam się wiedzie, ale odkąd tak jest, to wszyscy na nas patrzą ... bo my 8 lat razem, 2 lata po ślubie no i nic- takie gadanie... serio nie wytrzymam popłaczę się chyba...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
A ja bym im powiedziała że się staracie ale tak łatwo nie jest i może by coś zrozumieli? Ja tak zrobiłam z moimi tesciami bo też gadali że pewnie nie chcemy mieć itp
I potem mieliśmy spokój bo wiedzieli że chcemy i nas to boli że się nie udaje i już nie było wypytywan dziwnychPatus_777 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny!
Mało piszę, ale czytam was regularnie i trzymam za Was mocno kciuki!!!
Przesyłam także wiruski: &$#^%@!P&_!@#_!#^!@#!*#&!#&!@#+!#*(!&@!&+)!
Co do pytań rodziny o dziecko, przechodziłam to ale wśród znajomych i koleżanek i wiem co to znaczy. Boli zwłaszcza, że się starasz, a Ci nie wychodzi. Ja nie zwierzałam się z tego, że się staramy, jakoś obracałam te wszystkie ich pytania w żart.
U mnie bez zmian pracuję cały czas. Mdłości raz silniejsze, raz słabsze, ale ciągle nie odpuszczają
No i powoli przygotowuję się do wakacji.Angela B-D lubi tę wiadomość
-
hej, dziewczyny
jestem tu nowa, to mój pierwszy cykl..
jestem w 24 dniu cyklu (cykl 32 dni) kiedy mogę testować? chyba jeszcze za wcześnie..
od razu po owulce, strasznie pieką mnie sutki i ciagle boli mnie podbrzusze, np. jak siąde gwałtownie na krześle czuje kłucie, jestem dobrej myśli... może nam się udało:)Patus_777, AniaReh lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kobitki
w piątek byłam na monitorowaniu cyklu co się okazało jeden pęcherzyk poszedł jak burza i miał aż 31 mm drugi zaś 20 mm, zastrzyk dostałam...
ale z tego cyklu nic nie będzie bo serduszkowaliśmy dopiero wczoraj wcześniej byliśmy na wyjeździe u rodziny i nie było możliwościdlatego spisuję go na straty...
lekarz kazał zapisać się na wizytę, będzie chciał mnie zgłosić do in vitro refundowanego (powiedział że nie ma na co czekać)Patus_777, AniaReh lubią tę wiadomość
-
Angela B-D wrote:Witajcie Kobitki
w piątek byłam na monitorowaniu cyklu co się okazało jeden pęcherzyk poszedł jak burza i miał aż 31 mm drugi zaś 20 mm, zastrzyk dostałam...
ale z tego cyklu nic nie będzie bo serduszkowaliśmy dopiero wczoraj wcześniej byliśmy na wyjeździe u rodziny i nie było możliwościdlatego spisuję go na straty...
lekarz kazał zapisać się na wizytę, będzie chciał mnie zgłosić do in vitro refundowanego (powiedział że nie ma na co czekać)
To kochana, do dzieła;) korzystaj:) masz chociaż klarowną sytuację, wiesz co i jak:)Trzymam ciągle, kciuki za Ciebie;)Angela B-D lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Mówiliśmy im ostatnio, że nie jest nam łatwo itd... i musimy iść na badana itd... to juz jakie, po co, itd ..ciężko...najbardziej to rozumie tylko własna mama a nie teściowa;DDDDmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Hey Dziewczęta!!
Ale się za Wami stęskniłam!! Chociaż taka przerwa od forum i myślenia też dobrze robi
W sb wieczorem wróciliśmy z cudownych wakacji w Chorwacji - było super Chorwacja jest przepiękna i polecam każdemu. A chociaż byłam już 2 raz urzekła mnie chyba jeszcze bardziej
Niestety ale po takim czasie nie jestem w stanie Was nadrobić (za bardzo rozgadane jesteście). Czy któraś zmieniła status ze "staraczki" na "zafasolkowaną"? Jeśli tak to serdecznie gratuluję!!
Mnie akurat na wyjeździe wypadły dni płodne (zobaczymy może coś z tego będzie
), szaleliśmy jak nie wiem, bo wiadomo - wolne, ciepło, luz-blues i orzeszki, także wykres zaserduszkowany porządnie
W sumie na wyjeździe w ogóle ie myślałam o ciąży (nie było czasu
) dopiero teraz myśli powracają, ale w sumie na większym luzie chyba
17 dc tempka wysoko, zobaczymy co dalej...
Aha Jussio proszę zmień mnie w tabelce, termin @ na 29.07 (ovu zmienił).
A co do wypytywań rodziny o dziecko to mnie też najbardziej teściowa denerwowała swoimi pytaniami i tekstami typu: "pośpieszcie się bo lata lecą" itp., ale już ja też uświadomiliśmy, że się staramy więc może wreszcie da spokój.Patus_777 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualnymmarzenak wrote:hej, dziewczyny
jestem tu nowa, to mój pierwszy cykl..
jestem w 24 dniu cyklu (cykl 32 dni) kiedy mogę testować? chyba jeszcze za wcześnie..
od razu po owulce, strasznie pieką mnie sutki i ciagle boli mnie podbrzusze, np. jak siąde gwałtownie na krześle czuje kłucie, jestem dobrej myśli... może nam się udało:) -
Dziewczyny czy Wy tez takie przymulone jestescie? Ja mialam dopiero co spotkanie i wszyscy mielismy problem ze skupieniem sie:/ te poniedzialki sa takie leniwe.
dzis chcialam zafundowac sobie chwile relaksu: manicure i pedicure ale kosmetyczke szlag trafil, jakas infekcja czy cos i d**a.
a w weekend ogladalismy z M minionki, nie wiem czy bawi Was taki humor ale ja sie nasmialam za wsze czasy;)
udanego startu w ten kolejny tydzien lipcowy!!Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Andromeda ja to się cieszę ostatnim dniem urlopu, także humor dopisuje pomimo, że polska pogoda nie rozpieszcza (u mnie co chwile tabuny chmur się przez niebo przewalają
)
A jak tam sytuacja u Ciebie? Kiedy jakieś testowanie?
Teraz będę wszystkich wypytywać, bo nie dam rady nadrobić tego urlopowego tygodnia, także nie miejcie mi za złe26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny