Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
She, gratuluję!
Bardzo się cieszę, odpoczywaj i dbaj o siebie
AniaReh, no to trzymam kciuki, uda sięTylko się nie stresuj
Wszystkim Wam się uda!
Patus, wracaj do zdrowia
Madziulla, i dobrze, nie sugeruj się testamiOrganizm wie lepiej, co i kiedy.
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak z tymi testami to różnie bywa:)) ponoć z tymi ciążowymi także:) moja przyjaciółka miała test pozytywny dopiero w 12 dc a moja inna znajoma nie miała okresu przez dwa miesiące i testy też wychodziły negatywne i przez to nie wpadła na to,żeby zrobić bete tylko poszła do gina po leki na wywołanie okresu a tu masz... ciąża!
)
wczoraj dowiedziałam się że są różne czułości testów, że jednak najlepiej kupować w aptece i to te najczulsze,ja myślałam,że test to test:)) -
Hej Dziewczynki jak tam po weekendzie???
U mnie upalnie, duszno, parno i burzowoA słoneczka to tyle co kot napłkał bo niebo praktycznie cały czas takie mleczne... nawet poopalać się nie można było
Dziewczyny czy ja wam już mówiłam że jesteście kochaneTak mi wczoraj poprawiłyście humor tyloma komplementami, że banan z twarzy to do teraz mi nie schodzi
Dziękuję wam
A wczoraj tak poszalałyście z tymi wpisami że już nie wiem co komu chciałam napisaćPatus_777 lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patus_777 wrote:Ile takie hormony- kosztuje badanie;/ ? Orientowałaś się ?
Patus_777 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
No ja też opolszczyzna podobnie jak Myshka i Hashija
I u mnie dziś 34 stopni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 20:35
Myshka jak tam po rozmowie z mężem??? A zauważyłaś jakieś zmiany u niego po Mace??? Bo ja jakoś różnicy nie widzę
Madziula a to jest twój pierwszy cykl mierzenia temperatur??? Bo faktycznie jakieś takie wysokie te tempki masz jak na pierwsza faze cyklu. Ja tak nigdy nie mam, chociaż wiadomo że każda z nas jest innaMoże ta torbiel jakoś wpływa na twoj temp.
Andromeda o ile ci się owu przesunęła? Na kiedy przewidujesz test?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 20:47
nick nieaktualnyTak to pierwszy. Poprzedni mierzyłam jakoś od 18 dnia cyklu ze względu na wadliwy termometr. Możliwe ze to ta torbiel. Okaże się jak zniknie trochę się boje bo nie zanosi się na owulke Jak narazie. I tez nie wiem czy to przez tą torbiel czy mam bez owulacyjne cykle....
-
Madziula wiesz nie jestem pewna ale wydaje mi się że jak jest torbiel to raczej owulacji nie będzie
A kiedy masz wizytę u gin?
nick nieaktualny28 lipca idę do innego na kontrolę chce żeby mnie zbadał co się z nią dzieje. A do mojego po 15 sierpnia bo urop ma. Załatwiłam sobie skierowanie na hormony i niektóre powinno się w odpowiednim dniu cyklu zrobić a chciała bym mieć na tą wizytę na 28 i kompletnie nie wiem co zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 21:05
-
Ja chyba na twoim miejscu wstrzymałabym się z tymi hormonami bo torbiel może ci je zafałszować, chociaż nie jestem tego pewna, a po co masz się niepotrzebnie stresować.Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
redmann wrote:She, gratuluję!
Bardzo się cieszę, odpoczywaj i dbaj o siebie
AniaReh, no to trzymam kciuki, uda sięTylko się nie stresuj
Wszystkim Wam się uda!
Patus, wracaj do zdrowia
Madziulla, i dobrze, nie sugeruj się testamiOrganizm wie lepiej, co i kiedy.
Dziękujęjutro idę na kolejne USG, tak bym chciała usłyszeć, ze wszystko jest w porządku.. dziś zauwazyłam że sluz lekko się podbarwił na brązowo
..ehh
Redmann a czemu Cię nie ma w tabelce?Natalia27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Serce mi urosło jak mój synek po raz pierwszy poczuł kopniaczka od swojej siostrzyczki
dla tatusia też starczyło kopniaczka. Boziu jaką mały mił iskierke w oku i od razu zaczāł sie cieszyć, że już zimą dzidzia będzie z nami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 21:18
Madziulla, jussio, Andromeda, Patus_777, myshka84, redmann lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jussio wrote:
Andromeda o ile ci się owu przesunęła? Na kiedy przewidujesz test?
Ovu mialam 20 dc wiec dokladnie dwa tyg pozniej planuje testowac, tj. We wtorek jesli oczywiscie jutro nie przyjdzie @ no i to bedzie 34 dc wiec dlugo troche...
Tak czy inaczej mam jakies dziwne przeczucie, ze i tym razem nic z tego nie bedzie, nie wiem jakos sie nie nastawiam i nawet nie ekscytuje.
No i w ogole dzis dziwna rzecz sie stala. Rano mojego M wzielo na amory a po wszystkim czulam takie pieczenie, szczegolnie jak poszlam siku zrobic ze myslalam ze zejde. Mialyscie tak kiedys? Ja pierwszy raz mialam az TAKIE problemy. Potem musialam polezec z godzine zeby dojsc do siebie.Patus_777 lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Hashija wrote:Serce mi urosło jak mój synek po raz pierwszy poczuł kopniaczka od swojej siostrzyczki
dla tatusia też starczyło kopniaczka. Boziu jaką mały mił iskierke w oku i od razu zaczāł sie cieszyć, że już zimą dzidzia będzie z nami
Wspaniale:) jakie to musi być cudowne uczucie. Moze kiedys będę miała okazję doświadczyć
Hashija lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!