Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Andromeda wrote:Ovu mialam 20 dc wiec dokladnie dwa tyg pozniej planuje testowac, tj. We wtorek jesli oczywiscie jutro nie przyjdzie @ no i to bedzie 34 dc wiec dlugo troche...
Tak czy inaczej mam jakies dziwne przeczucie, ze i tym razem nic z tego nie bedzie, nie wiem jakos sie nie nastawiam i nawet nie ekscytuje.
No i w ogole dzis dziwna rzecz sie stala. Rano mojego M wzielo na amory a po wszystkim czulam takie pieczenie, szczegolnie jak poszlam siku zrobic ze myslalam ze zejde. Mialyscie tak kiedys? Ja pierwszy raz mialam az TAKIE problemy. Potem musialam polezec z godzine zeby dojsc do siebie.
Nie kochana... pieczenie po mialam tylko jak w tamtym roku nabawilismy się nad wodą jakiegoś zapalenia i leczylismy sie we dwojeod tego czasu uwazam do jakiej wody wychodzę:d
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Andromeda wrote:Ovu mialam 20 dc wiec dokladnie dwa tyg pozniej planuje testowac, tj. We wtorek jesli oczywiscie jutro nie przyjdzie @ no i to bedzie 34 dc wiec dlugo troche...
Tak czy inaczej mam jakies dziwne przeczucie, ze i tym razem nic z tego nie bedzie, nie wiem jakos sie nie nastawiam i nawet nie ekscytuje.
No i w ogole dzis dziwna rzecz sie stala. Rano mojego M wzielo na amory a po wszystkim czulam takie pieczenie, szczegolnie jak poszlam siku zrobic ze myslalam ze zejde. Mialyscie tak kiedys? Ja pierwszy raz mialam az TAKIE problemy. Potem musialam polezec z godzine zeby dojsc do siebie.Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Myshka 84
Jak nowenna:) u mnie super, skupilam się i od razu 15:) szkoda, że mój się nie dołączył...ale poczekam jak sam poczuje potrzebę! To jak dzis rozpoczelismy myshka84 to konczymy 10 wrzesnia, od 15 sierpnia rozpoczynamy dziękczynną.mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Madziulla wrote:Patus jak się czujesz?[/QUOTE/]
Dobrze:) okres leci heh wydaję mi się ,że do wtorku się skończy.
Caly dzień kichałam wzięłam sobie wodę morską do nosa u tabletki alergiczne od mamy, bo one z siostrą maja astme... ja niby całe życie okaz zdrowia:/ ciekawe...
Na śląsku cały dzien bez tlenu:/ lubię lato ale jak przekracza 35 stopni jest dla mnie okropnie...trochę pogrzmialo i lałoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 22:10
4 lata starań CUD!!!
-
Patus_777 wrote:Madziulla wrote:Patus jak się czujesz?[/QUOTE/]
Dobrze:) okres leci heh wydaję mi się ,że do wtorku się skończy.
Caly dzień kichałam wzięłam sobie wodę morską do nosa i tabletki alergiczne od mamy, bo one z siostrą maja astme... ja niby całe życie okaz zdrowia:/ ciekawe...
Na śląsku cały dzien bez tlenu:/ lubię lato ale jak przekracza 35 stopni jest dla mnie okropnie...trochę pogrzmialo i lałomamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
jussio wrote:Myshka jak tam po rozmowie z mężem??? A zauważyłaś jakieś zmiany u niego po Mace??? Bo ja jakoś różnicy nie widzę
po rozmowie z mężem lepiej.
to znaczy, nic się oczywiście od samej rozmowy nie zmieniło, ale uspokoiłam się psychicznie i ustaliłam wersje. tzn chciałam się od niego dowiedzieć, jak on widzi nasze starania i czy zamierza brać w nich czynny udział
jeśli chodzi o Macę, to widzę u niego zmiany, ale nie wiem czy to zasługa Macy czy urlopu. bo jak tylko wyjechaliśmy, od razu libido mu skoczyło.
także niewątpliwie ma to związek z jego pracą, stresami.. może magnez też, jak mówi Hashija. może mu podrzucę jakiś magnezik do łykania.
może też być dzięki Macy, nie wiem tego
w każdym razie ważne, że coś działaredmann, Hashija lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Patus_777 wrote:Myshka 84
Jak nowenna:) u mnie super, skupilam się i od razu 15:) szkoda, że mój się nie dołączył...ale poczekam jak sam poczuje potrzebę! To jak dzis rozpoczelismy myshka84 to konczymy 10 wrzesnia, od 15 sierpnia rozpoczynamy dziękczynną.i na dodatek zleciało mi bardzo szybko, a zawsze mi się wydawało, że to tyle trwa..
także bardzo pozytywnie jestem nastawiona na następny dzień, choć wiem że muszę uważać żeby sobie nie odpuścić i mieć na uwadze żeby znaleźć na to czas.
dziękuję za obliczenia, ja ich jeszcze nie poczyniłamzaraz zaznaczę sobie w kalendarzu.
15 sierpnia dziękczynną, Wniebowzięcie Najświętszej Maryi Panny - data idealnaPatus_777, redmann lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Witam Dziewczyny w pochmurny i dużo chłodniejszy poniedziałek
Dziewczyny ja o tej nowennie to słyszałam już jakiś czas temu i tak się do niej zabieram... ale zawsze mam wytłumaczenie, że może lepiej nie bo to długo trwa, a jak nie podołam to co wtedy...
Ale teraz tak sobie myślę, że chyba do was dołączęSkoro możemy się wzajemnie mobilizować to może dam radę
Dzisiaj zaczynamBędę jeden dzień za wami, ale to nic
Aaa i dziś mój wykres temp mnie zaskoczył bo wyznaczył mi w końcu owulacjęNiby była w piątek więc za dwa tygodnie testuję
Już się nie mogę doczekać
Miłego DniaShe86, Patus_777, myshka84, redmann lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
A mi wykres zaznaczył ovu w 12 dc, czyli przed skokiem z 36,6 na 36,7. Wg mnie ovu miałam w 14 dc, przed skokiem z 36,7 na 36,9 bo to jest skok o 0,2 i potem w kolejnych dniach jest ok. 37. Śluz też by to potwierdził.
Co myślicie?HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
jussio wrote:Ja tak nigdy nie miałam, ale zdaje mi się że Ola miała podobne przeboje, a potem okazało sie że jest w ciązy
Ola_456 prawda to?
zreszta, jutro wszystko bedzie jasne...Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualny
-
To super:), że Jussio również się włączyłaś
hii wydaje mi się, że ten różaniec dodaje siły, takiej wytrwałościOdmawiajcie sobie, nowennę patrząc na obrazek święty Maryi, czułam taką jej obecność
myshka84
Właśnie licząc odkryłam, że dziękczynną od tego 15 sierpnia kiedy jest święto, może to bardzo dobry znak:), że tak się to ułożyło!
Tylko pamiętajcie, że jak już podjęliście inicjatywę, trzeba być konsekwentnym, by Maria się nie zawiodła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 09:30
4 lata starań CUD!!!
-
Masakra oglądam informację, maskara z roku na rok będzie coraz gorzej. Te trąby powietrzne... ;/ Ci ludzie, co im po szybkiej kasie 6 tys ?, jak stracili wszystko;/
U was ok? nie było jakiś szkód?mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas była taka burza w nocy,ze latały kwiatki na balkonach i pioruny takie ze zrywało z łóżka...kurcze mam dzis-22 dc na tydzien przed testowaniem takie lekkie bóle brzucha podobne do tych co miałam jak nadchodził okres,ciekawe skad-moze byc tez pewnie od dupka,a moze i byc od @... Sie zobaczy,pozdrawiam serdecznie!!