Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kicior ja mieszkam na poludbie od Krakowa.
Oj tak pewnie bedzie synkiem mamusi.
Co do Bromka to mi lekarz kazal go jesc do koncs 9 tygodnia, i pod koniec stopniowo zmniejszac dawke. Co do dupka to nie pomoge bo nie bralam.
No to Kicior wysylam mase wiruskow i zycze jutro dwoch kreseczek.Kicior lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe staraczki ;*
Ale jazda dziewczyny ;d na pierwszy cykl z clo nie zareagowalam owulacja ale @ przyszla po 29 dniach !!!! Moze chociaz cykle z tych strasznych 90 dniowych sie zmienia w 29haha jeszcze nigdy sie nie cieszylam tak z przyjscia @ xdd
Jusio poprosze o zmiane w tabelce na termin 27.08Hashija, Kicior, Patus_777 lubią tę wiadomość
-
Madziulla wrote:Chyba pójdę szybko spać żeby nie siedzieć i nie myśleć o jutrzejszej temp.
Ty wiesz co że ja też tak mam że mi cały czas to po głowie chodzi - spadnie czy nie spadnie?masakra jakaś, a miałam nie świrować...
kobiecy los!
Madziulla, bacha8709 lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
Kicior, no to testuj jutro jak masz taką sytuację - trzymam kciuki!
Co do Bromka, to dużo czytałam, bo też go biorę. Zdania są podzielone, ale przeważa jednak żeby nadal brać, nie odstawiać gwałtownie. Duphek na pewno nie zaszkodzi, bo jego przepisują też na podtrzymanie ciąży.
Madziulla, Ty jesteś następna w kolejce - też trzymam kciuki za piątek! Ja również czytałam, że drugi skok w cyklu może oznaczać ciążę.
nie mogę się doczekać co tam u Was wyskoczy
Myshka - to jesteśmy umówione na sobotnie testowanie!
Bacha - super, że synek, bo faceci na wymarciuTeż łapię wiruski od małopolanki
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pierwszy skok jest przy owulacji, o ok. 0,2 stopnia. U Ciebie w tym cyklu nie widać go jednoznacznie, bo miałaś wysokie temperatury w pierwszej fazie. Pewnie dlatego oraz przez śluz rozciągliwy w 17 dniu ovu zaznaczył Ci owulację linią przerywaną, a nie ciągłą. Ja bym widziała ten pierwszy skok między 17 a 18 dniem, masz skok z 36,8 na prawie 37 i potem już tylko w górę.Helenka
Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny