Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jussio , studiuję medycynę i mam praktyki w pogotowiu obecnie. Niestety nie jestem ekspertem w kwestii hormonów i płodności- nie miałam jeszcze ginekologii i endokrynologii, więc ogarniam tylko podstawy. Wdrażam się coraz bardziej w temat odkąd sama staram się zajść w ciążę
I o jaką tabelkę chodzi?
Jest ktoś z Łodzi może?
myshka84 , ty się przyłączasz do testowania, a ja nie wiem, czy się nie wstrzymać. Bo pewnie za wcześnie na podpalanie się... Nie wiem tylko, czy dam radę się powstrzymać..
Agatkaa , ja biorę tylko kwas foliowy. Hemoglobina mi wyszła bardzo ładna ostatnio i nie mam zamiaru brać żelaza w związku z tym.
Mam pytanie do wszystkich dziewczyn, które długo się starają. Robiłyście badania na ureaplasmę i mycoplasmę?
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Ja juz po usg. Dzidzius zdrowy i ma sie dobrze.
Na 80% bedzie chlopczyk.
Jednak moja intuicja mnie zawiodla, ale i tak sie bardzo ciesze. Najwazniejsze ze jest zdrowe.
Dziekuje ze trzymalyscie kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 17:53
Patus_777, She86, Madziulla, Hashija, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjaskra wrote:Jussio , studiuję medycynę i mam praktyki w pogotowiu obecnie. Niestety nie jestem ekspertem w kwestii hormonów i płodności- nie miałam jeszcze ginekologii i endokrynologii, więc ogarniam tylko podstawy. Wdrażam się coraz bardziej w temat odkąd sama staram się zajść w ciążę
I o jaką tabelkę chodzi?
Jest ktoś z Łodzi może?
myshka84 , ty się przyłączasz do testowania, a ja nie wiem, czy się nie wstrzymać. Bo pewnie za wcześnie na podpalanie się... Nie wiem tylko, czy dam radę się powstrzymać..
Agatkaa , ja biorę tylko kwas foliowy. Hemoglobina mi wyszła bardzo ładna ostatnio i nie mam zamiaru brać żelaza w związku z tym.
Mam pytanie do wszystkich dziewczyn, które długo się starają. Robiłyście badania na ureaplasmę i mycoplasmę?
Ja jestem z ŁodziJak miło
-
nick nieaktualny
-
Bacha ale super ze wszystko jest w porządku
będzie synuś mamusi
ja jestem na zachod od Krakowa a Ty?
Madziula gdzies czytałam że drugi skok tempki na wykresie moze oznaczać ciążę! Także chyba powinnaś testować jednak z nami w sobote... Kurde ale swoją drogą to nie wiem czy nie powinnam zetestować jutro bo jakby coś to nie będę wiedziała co z lekami robić... A niestety nie mam możliwości dzwonić do mojego gina... No bo na razie u mnie @ nie widać i tempka u góry ale zobaczymy co jutro, jak rano też będzie wysoka to nie wiem czy od razu nie bede musiała siknąć, kurde no! Tak bym chciała z Wami w sb testować (już się nastawilam...) no i co robić?bacha8709 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chyba, e wiecie coś na temat tego co się robi Duphkiem i Bromkiem jakby wyskoczyły 2 kreski? Bromka chyba się zostawia dalej a Duphka? A z resztą co ja się będę teraz zastanawiać
zastanowię się jutro rano jakby czasem tempka nie spadła
ale muszę przyznać że na razie to właściwie żadnych @ objawów nie mam (były jesz, e do wczoraj i jakoś przeszły
)
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny