X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myshka84 jak mi temp nie spadnie (bo dziś nie wiem czy widziałaś mega wzrost) to też będę testować ale chyba w piątek bo w sobote nie będę miała warunków do testowania bo wyjeżdżam na domek z mężem i o zgrozo teściową :D

• myshka84 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to się muszą wypowiedzieć dziewczyny, które używają.
    ja nie używałam, bo dotychczas temperatura i śluz dostarczały mi wystarczających danych do tego, żeby stwierdzić, kiedy prawdopodobnie ta owulacja jest.
    teraz mam trochę trudniej, bo owulacja się przesuwa (może przez inofem?), a śluz mam zaburzony (przez conceive). więc mniej wiem :D

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    seksów było bardzo mało bo 2 czy 3 przez torbiel (byłam wczoraj na wizycie-wchłonęła się :P) no ale może się okazać że to wystarczyło :D jest jeszcze opcja że temp mi skoczyła bo emocje z wczoraj mnie trzymają i to zaburzyło pomiar :P

• myshka84 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałam Twój skok. jest mega :) cieszę się też z powodu nieistniejącej już torbieli :)
    koniecznie daj znać w piątek, co Ci wyszło :)

a jutro zobaczymy, jakie plany ma Twoja temperaturka :D
    i moja też, bo jakaś dziwna jest ;)

Madziulla lubi tę wiadomość

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki :P
    Ja jednak bardziej myślę że u mnie emocje zadziałały no ale to się okaże jutro :P

• Patus_777 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Witajcie ;) takie macie dobre humorki proszę o zarażenie;/
    ....Ale was testuję;) TRZYMAM MOCNO KCIUKI :* <3 <3 <3 na pewno komuś się uda, może i WAM wszystkim:)

Ja do 13 spałam miałam gorączkę, kaszle i gardło boli...mam dość, mój mnie musiał zaprawić swoją klimatyzacyjną w aucie, bo od tego tak w sumie się zaczęło... teraz się boję,że nici będzie z owulacji bo taka słaba jestem, że szok;/

Ps. Wczoraj byłam przy narodzinach 12 małych świnek:D :D :D takie małe..... co małe to piękne i to jest prawda...

Angela B-D, bacha8709 lubią tę wiadomość

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • jussio Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatkaa wrote:
    Dziewczyny jakie są najlpesze testy owulacyjne? Jakich używacie? Po Waszych wyjkresach widzę, że one dość popularne:)
    Ja nie polecam, u mnie się nie sprawdziły :/

Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
    15 <3 cykl starań - Ten szczęśliwy
    18.06.2016 Szymek jest już z nami :D
    Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.
  • sesunia Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. U mnie sytuacja wygląda tak, brak okresu przez dlugiii czas. Inofolic, cyclodtnon nie pomógł, TSH wyrownane. A nie wiem co myśleć o śluzie codziennie jest go dużo, na bieliźnie jest biały. Nie ma nie przyjemnego zapachu. A niby śluz ma pomoc w zajściu a przez półtorej roku cisza... Co o tym myśleć? Ginekolog stwierdziila, że będziemy robić drożność, na czym to polega?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie miałam ale lekarz wspominał jak się nie uda nam niedługo to zrobimy badanie drożności wiem tylko tyle co z neta:

http://kobieta.onet.pl/dziecko/przed-ciaza/porady/badanie-droznosci-jajowodow/ebtt4

• sesunia Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też dużo czytalam i się boje, ale chciała bym wiedzieć jak to wygląda od Was. :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to niestety nie ja. może są tu dziewczyny po tym badaniu.

• sesunia Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty Madziulla ile czasu się starasz? Bo ją prawie dwa lata. Rok zmarnowany przez hu***ego ginekologa który przepisywał luteine bez żadnego monitoringu itd. :\ dopiero następny lekarz zlecił TSH, przeciwciała, ft3, ft4 i prolaktyny. Wszystkie wyniki w normie tylko TSH było 5 z hakiem. Teraz zostało zbite do 1,5. A okresu dalej brak. Gdyby nie to, że chciała bym zajść to wcale by mi to nie przeszkadzało. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem 2 lata bez antykoncepcji ale za badania wzięłam się po poronieniu w grudniu. teraz miałam teoretycznie "przestój" bo lekarz wykrył torbiel 5 cm. ale coś mi mocno temp dziś wzrosła :P i jeszcze nie bardzo wiem czy emocje po wczorajszej dobrej wizycie u gin (bo się dowiedziałam ze torbiel zniknęła) czy może jednak się udało bo 2-3 serduszkowania były między @ a owulacją :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bierzecie żelazo? W zestawie jakiś witamin czy osobno? Jesli możecie to podajcie nazwy :)

• sesunia Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, ze może Tobie się uda. :) Ja mam 24 lata i to już ten czas ale bez miesiączki to marne szanse. :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka ja biore femibion natal 1 ale żelaza tam chyba nie ma

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sesunia ja mam 27 a za 4 dni w sumie skończone 27.... niby nie dużo bo są tu (ogólnie o ovufriend mowie) dziewczyny po 30 które latami starają się o 1 dziecko.

Ale życzę Tobie oczywiście żebyś zaszła w ciążę jak najszybciej :)

Każda z nas na to zasługuje :) i wierzę że na każdą przyjdzie odpowiednia pora :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 15:36

sesunia, bacha8709, JoHanna lubią tę wiadomość

• sesunia Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje, mam nadzieję, że tak bedzie,. ☺ niech któras z Was napisze o drożności jak to naprawdę wygląda. :p

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej piękne :-)
    Madzia cieszę się że torbiel zniknęła, super :-)
    Trzymam kciuki za wspólne testowanie... Niech początek sierpnia da dwie kreski :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • JoHanna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Każda z nas na to zasługuje :) i wierzę że na każdą przyjdzie odpowiednia pora :)
    Piękne słowa :) Tego się trzymajmy.

sesunia lubi tę wiadomość

"Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
‹‹ 430 431 432 433 434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ