Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to się muszą wypowiedzieć dziewczyny, które używają.
ja nie używałam, bo dotychczas temperatura i śluz dostarczały mi wystarczających danych do tego, żeby stwierdzić, kiedy prawdopodobnie ta owulacja jest.
teraz mam trochę trudniej, bo owulacja się przesuwa (może przez inofem?), a śluz mam zaburzony (przez conceive). więc mniej wiem
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualny
-
widziałam Twój skok. jest mega
cieszę się też z powodu nieistniejącej już torbieli
koniecznie daj znać w piątek, co Ci wyszło
a jutro zobaczymy, jakie plany ma Twoja temperaturka
i moja też, bo jakaś dziwna jestMadziulla lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualny
-
Witajcietakie macie dobre humorki proszę o zarażenie;/
....Ale was testujęTRZYMAM MOCNO KCIUKI :*
na pewno komuś się uda, może i WAM wszystkim:)
Ja do 13 spałam miałam gorączkę, kaszle i gardło boli...mam dość, mój mnie musiał zaprawić swoją klimatyzacyjną w aucie, bo od tego tak w sumie się zaczęło... teraz się boję,że nici będzie z owulacji bo taka słaba jestem, że szok;/
Ps. Wczoraj byłam przy narodzinach 12 małych świnek:Dtakie małe..... co małe to piękne i to jest prawda...
Angela B-D, bacha8709 lubią tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
agatkaa wrote:Dziewczyny jakie są najlpesze testy owulacyjne? Jakich używacie? Po Waszych wyjkresach widzę, że one dość popularne:)Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Hej dziewczyny. U mnie sytuacja wygląda tak, brak okresu przez dlugiii czas. Inofolic, cyclodtnon nie pomógł, TSH wyrownane. A nie wiem co myśleć o śluzie codziennie jest go dużo, na bieliźnie jest biały. Nie ma nie przyjemnego zapachu. A niby śluz ma pomoc w zajściu a przez półtorej roku cisza... Co o tym myśleć? Ginekolog stwierdziila, że będziemy robić drożność, na czym to polega?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A Ty Madziulla ile czasu się starasz? Bo ją prawie dwa lata. Rok zmarnowany przez hu***ego ginekologa który przepisywał luteine bez żadnego monitoringu itd.
dopiero następny lekarz zlecił TSH, przeciwciała, ft3, ft4 i prolaktyny. Wszystkie wyniki w normie tylko TSH było 5 z hakiem. Teraz zostało zbite do 1,5. A okresu dalej brak. Gdyby nie to, że chciała bym zajść to wcale by mi to nie przeszkadzało.
-
nick nieaktualnyJa jestem 2 lata bez antykoncepcji ale za badania wzięłam się po poronieniu w grudniu. teraz miałam teoretycznie "przestój" bo lekarz wykrył torbiel 5 cm. ale coś mi mocno temp dziś wzrosła
i jeszcze nie bardzo wiem czy emocje po wczorajszej dobrej wizycie u gin (bo się dowiedziałam ze torbiel zniknęła) czy może jednak się udało bo 2-3 serduszkowania były między @ a owulacją
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysesunia ja mam 27 a za 4 dni w sumie skończone 27.... niby nie dużo bo są tu (ogólnie o ovufriend mowie) dziewczyny po 30 które latami starają się o 1 dziecko.
Ale życzę Tobie oczywiście żebyś zaszła w ciążę jak najszybciej
Każda z nas na to zasługujei wierzę że na każdą przyjdzie odpowiednia pora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 15:36
sesunia, bacha8709, JoHanna lubią tę wiadomość