Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myshka84 jak mi temp nie spadnie (bo dziś nie wiem czy widziałaś mega wzrost) to też będę testować ale chyba w piątek bo w sobote nie będę miała warunków do testowania bo wyjeżdżam na domek z mężem i o zgrozo teściową :D

• myshka84 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to się muszą wypowiedzieć dziewczyny, które używają.
    ja nie używałam, bo dotychczas temperatura i śluz dostarczały mi wystarczających danych do tego, żeby stwierdzić, kiedy prawdopodobnie ta owulacja jest.
    teraz mam trochę trudniej, bo owulacja się przesuwa (może przez inofem?), a śluz mam zaburzony (przez conceive). więc mniej wiem :D

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    seksów było bardzo mało bo 2 czy 3 przez torbiel (byłam wczoraj na wizycie-wchłonęła się :P) no ale może się okazać że to wystarczyło :D jest jeszcze opcja że temp mi skoczyła bo emocje z wczoraj mnie trzymają i to zaburzyło pomiar :P

• myshka84 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałam Twój skok. jest mega :) cieszę się też z powodu nieistniejącej już torbieli :)
    koniecznie daj znać w piątek, co Ci wyszło :)

a jutro zobaczymy, jakie plany ma Twoja temperaturka :D
    i moja też, bo jakaś dziwna jest ;)

Madziulla lubi tę wiadomość

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki :P
    Ja jednak bardziej myślę że u mnie emocje zadziałały no ale to się okaże jutro :P

• Patus_777 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Witajcie ;) takie macie dobre humorki proszę o zarażenie;/
    ....Ale was testuję;) TRZYMAM MOCNO KCIUKI :* <3 <3 <3 na pewno komuś się uda, może i WAM wszystkim:)

Ja do 13 spałam miałam gorączkę, kaszle i gardło boli...mam dość, mój mnie musiał zaprawić swoją klimatyzacyjną w aucie, bo od tego tak w sumie się zaczęło... teraz się boję,że nici będzie z owulacji bo taka słaba jestem, że szok;/

Ps. Wczoraj byłam przy narodzinach 12 małych świnek:D :D :D takie małe..... co małe to piękne i to jest prawda...

Angela B-D, bacha8709 lubią tę wiadomość

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • jussio Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatkaa wrote:
    Dziewczyny jakie są najlpesze testy owulacyjne? Jakich używacie? Po Waszych wyjkresach widzę, że one dość popularne:)
    Ja nie polecam, u mnie się nie sprawdziły :/

Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
    15 <3 cykl starań - Ten szczęśliwy
    18.06.2016 Szymek jest już z nami :D
    Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.
  • sesunia Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. U mnie sytuacja wygląda tak, brak okresu przez dlugiii czas. Inofolic, cyclodtnon nie pomógł, TSH wyrownane. A nie wiem co myśleć o śluzie codziennie jest go dużo, na bieliźnie jest biały. Nie ma nie przyjemnego zapachu. A niby śluz ma pomoc w zajściu a przez półtorej roku cisza... Co o tym myśleć? Ginekolog stwierdziila, że będziemy robić drożność, na czym to polega?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie miałam ale lekarz wspominał jak się nie uda nam niedługo to zrobimy badanie drożności wiem tylko tyle co z neta:

http://kobieta.onet.pl/dziecko/przed-ciaza/porady/badanie-droznosci-jajowodow/ebtt4

• sesunia Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też dużo czytalam i się boje, ale chciała bym wiedzieć jak to wygląda od Was. :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to niestety nie ja. może są tu dziewczyny po tym badaniu.

• sesunia Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty Madziulla ile czasu się starasz? Bo ją prawie dwa lata. Rok zmarnowany przez hu***ego ginekologa który przepisywał luteine bez żadnego monitoringu itd. :\ dopiero następny lekarz zlecił TSH, przeciwciała, ft3, ft4 i prolaktyny. Wszystkie wyniki w normie tylko TSH było 5 z hakiem. Teraz zostało zbite do 1,5. A okresu dalej brak. Gdyby nie to, że chciała bym zajść to wcale by mi to nie przeszkadzało. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem 2 lata bez antykoncepcji ale za badania wzięłam się po poronieniu w grudniu. teraz miałam teoretycznie "przestój" bo lekarz wykrył torbiel 5 cm. ale coś mi mocno temp dziś wzrosła :P i jeszcze nie bardzo wiem czy emocje po wczorajszej dobrej wizycie u gin (bo się dowiedziałam ze torbiel zniknęła) czy może jednak się udało bo 2-3 serduszkowania były między @ a owulacją :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bierzecie żelazo? W zestawie jakiś witamin czy osobno? Jesli możecie to podajcie nazwy :)

• sesunia Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, ze może Tobie się uda. :) Ja mam 24 lata i to już ten czas ale bez miesiączki to marne szanse. :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka ja biore femibion natal 1 ale żelaza tam chyba nie ma

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sesunia ja mam 27 a za 4 dni w sumie skończone 27.... niby nie dużo bo są tu (ogólnie o ovufriend mowie) dziewczyny po 30 które latami starają się o 1 dziecko.

Ale życzę Tobie oczywiście żebyś zaszła w ciążę jak najszybciej :)

Każda z nas na to zasługuje :) i wierzę że na każdą przyjdzie odpowiednia pora :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 15:36

sesunia, bacha8709, JoHanna lubią tę wiadomość

• sesunia Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje, mam nadzieję, że tak bedzie,. ☺ niech któras z Was napisze o drożności jak to naprawdę wygląda. :p

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej piękne :-)
    Madzia cieszę się że torbiel zniknęła, super :-)
    Trzymam kciuki za wspólne testowanie... Niech początek sierpnia da dwie kreski :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • JoHanna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Każda z nas na to zasługuje :) i wierzę że na każdą przyjdzie odpowiednia pora :)
    Piękne słowa :) Tego się trzymajmy.

sesunia lubi tę wiadomość

"Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
‹‹ 430 431 432 433 434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ