Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie cały dzień lało (teraz chyba nie)jak szłam do gin to spodnie miałam mokre od kolan w dól... masakra.... a szłam z samochodu do gabinetu pod parasolem. główne ulice w Gdyni pozalewane tragedia ogólnie..
Kicior a Ty skąd jesteś bo albo nie pisałaś albo nie pamiętam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny widzę tu super nastroje na wieczór, to dobrze
Madziulla wspaniale że torbiel się wchłonęła, pamiętam jak parę miesięcy temu też się denerwowałam, że będę miała przez nią kłopoty, ale po lekach zniknęła bez śladuTrzymam więc kciuki - oby następny Twój cykl okazał się szczęśliwy.
Kicior ja też jestem z małopolski, ale jeszcze bardziej na południe niż Ty. Dzisiaj u nas była ładna pogoda, deszcz nie dotarł jeszcze.
Dziś powiedziałam mojemu M, że w sobotę testujemy, ale się przejął!Madziulla lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
ja mam 27 urodziny we wrześniu
Mojemu M jeszcze nic nie mówiłam o sobocie - nie chcę mu robić nadziei ani nic a z resztą co mu będę gitarę zawracać jak biedulek taki zapracowany, jak coś będzie to na pewno się dowie
Dziewczyny mówię Wam czuję, że druga połowa wakacji jest nasza więc trzymać kciuki jak i ja trzymam i wierzyć jak i ja wierzęchyba już oszalałam na starość...skąd mi się ten dobry nastrój bierze? w taką pogodę???
...i znów leje jak z cebra!26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry wieczór,
dziękuje za miłe przywitanie:D
Madziula szczerze mówiąc to nie mam 100% pewności czy owu była w 14 dc. ;(
Nie miałam tego wtedy jak zbadać.
No mam nadzieję, że to jest jedyny powód naszych niepowodzeń i wkrótce się uda;)
życzę miłego wieczoru -
hej , mam już część wyników nie wiem dlaczego znowu TSH mam wyższe ;/ nie jest to może tragedia ale 2,56... podaję resztę może ktoś pomoże?
TSH 3-cia generacja
2,561uIU/ml norm0,55-4,78
FT 3
4,56 pmol/l norm3,8-6
FT 4
14,22 pmol/l norm7,86-14,41
P/c anty-TPO
0,30 IU/ml norm 0-9
AMH - hormon antymillerowski
0,60 ng/mlBo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Witam w deszczowy poranek
Kicior mój M w koncu zgodził się na badania, ale chce je zrobić po urlopie który mamy w sierpniu więc tak jakoś we wrześniu pojedziemy na to usg.
A co do testu to w zasadzie mogę testować z wami w sobotę, ale wiem że u mnie i tak będzie @ bo już jak w każdym cyklu mam wszystkie jej objawyNawet się nie łudzę... Już się tak przyzwyczaiłam do tego że ta wredota za każdym razem przychodzi, że nawet nie mam siły się smucić
Kokardka
nie znam się za bardzo na wynikachI po za faktycznie troche podniesionym TSH jak dla staraczek to reszta to czarna magia dla mnie choć wygląda dobrze bo mieści się w normach. A czy przy tym AMH nie masz norm podanych? Bo jakieś takie strasznie niskie mi się wydaje. Ja miałam wynik AMH ponad 7 cośtam bo niestety ale jednostki nie pamiętam i mi wtedy gin powiedział że to świadczy o PCOS.
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.