Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaReh mi gin mowil ze na pierwszy stymulowany cykl mam sie nie nastawiac bo to jest raczej poglodowe sprawdzenie jak organizm zareaguje
-
Hej
Byłam dziś na pobraniu krwi aby zrobić te 9 badań i zobaczcie jaka różnica... w Poznaniu wyliczyli ponad 800 zł a w Bydg wyszło mnie 475 zł. Teraz tylko czekać, dzisiaj będzie TSH a wszystkie przeciwciała i rezerwa jajnikowa dopiero za 15 dni.
Ja już chyba co mogłam z kriw zrobić to zrobiłam wszystko hahaNo ale nic, jeszcze mojego męża czeka powtórne badanie nasienia i zobaczymy co dalej
Patus_777, marjotka lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
nick nieaktualnyAle Ala No wlasnie tez na to liczę
to był pierwszy cykl i on mi w sumie nie powiedział ze to jakas próba ale powiedział ze gdyby nie wyszło -co moze sie zdarzyć to od nowa clo w 5 dc:) pęcherzyk w 12 dc miał 24,6 mm czego batdzo sie ucieszył bo wcześniejsze cykle bez clo to w 12 dniu miałam tak po 17.
Pamietam tez ze w tym cyklu stymulowanym narzekał troche na zbyt mała ilośc śluzu i na endo które miało tylko 6,8 mm,na co chyba był potrm ten dupek.
No nic czekam dalej na @ i podejrzewam ze to moze faktycznie była taka próba poki coaleala lubi tę wiadomość
-
marjotka wrote:się wtrącę, bo też mam nie mały bagaż doświadczeń...wow. już nawet nie liczę, sprawdzam w tabelce i... 30 cykl ! matko.
trzeba obrać jakiś cel. Postawić sobie co i kiedy będę robiła. Jeśli nie uda się do tego i tego, idę do lekarza, jeśli zaczynam terapie z lekami, również czekam do tego i tego.itd.
mi to pomagało. leci miesiąc za miesiącem.
Oczywiscie ze były gorsze chwile. Ile razy wydawało mi się, że teraz na pewno się udało, aż czułam, że jestem w ciąży ! i co ? i raczej szybko w niej nie będę, a na pewno nie naturalnym poczęciem.
i mimo tego, że mam 21 lat nie poddaje się. wierzę, że nawet po tych 30miesiącach walki przywędruje do mnie mój, mały cud. Czy to z naturalnego poczęcia, czy ze sztucznego zapłodnienia. Przecież nie ważne jak ono powstanie. Ważne, że będzie moim małym szczęściem
Piękne słowa...aż mam łzy...takie szczere z serduszka<3Bóg wam na pewno ochoczo wynagrodzi takie oczekiwania;) nawet podwójnie;) Tak trzymać
aleala, marjotka lubią tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Kokardka44 wrote:Hej
Byłam dziś na pobraniu krwi aby zrobić te 9 badań i zobaczcie jaka różnica... w Poznaniu wyliczyli ponad 800 zł a w Bydg wyszło mnie 475 zł. Teraz tylko czekać, dzisiaj będzie TSH a wszystkie przeciwciała i rezerwa jajnikowa dopiero za 15 dni.
Ja już chyba co mogłam z kriw zrobić to zrobiłam wszystko hahaNo ale nic, jeszcze mojego męża czeka powtórne badanie nasienia i zobaczymy co dalej
Kokardka;) super ale ci się udało, mega różnica <szok>Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 11:20
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyWitam wszystkich
Jestem tu nowa
Dotychczas byłam na forum na stronie mamazone.pl
lecz coś się z nią stało i nie działa. I pomyślałam, że zawitam tutaj:)
Ja z moim partnerem staramy sie 17 miesięcy o dzidzie.... w tym czasie trzy nieudane ciąże... Puste jaja płodowe, oraz ciąża biochemiczna.
obecie wiem mniejwiecej co jest przeczyną niepowodzeń.. mam bardzo niski progesteron, badałam go 21 dc i wyszło, że jest 3,51. takżę bardzo żle...
Aktualnie lekarz przepisał mi duphaston na wyregulowanie progesteronu.
biore już ostatni cykl. mam nadzieje, że to jest przyczyna i wkrótce będe nosic maleństwo pod sercem
Wybaczcie za długi post...
Życzę wszystkim owocnych starań i szybkiego zafasolkowania
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z otwartymi ramionami
Pozdrawiam Kasia:)bacha8709, Angela B-D, Patus_777 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 20:26
Zambia, Kicior, She86 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Witaj Kasieńka
Pogesteron za niski z tym się zgodzę. Trzymam kciuki żeby tym razem się udało
Ola jak się masz?
Mnie jeszcze czasami męczą mdłości. Jutro mam wizytę. Stresuję się trochę czy z dzidzią wszystko dobrze, także dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki.
Może uda się podpatrzeć, czy dziewczynka czy chłopiec, choć wiem, że to jeszcze za wcześnie.Ola_45, aleala, She86 lubią tę wiadomość
-
.
aleala, bacha8709 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
.
Madziulla, bacha8709 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Zazdroszczę...
ja jeszcze 1,5 godziny do wizyty. chciałabym się dowiedzieć że torbieli nie ma...ale załamała mnie moja 15 krotnie podwyższona prolaktyna...
zobaczymy co lekarz powie...
Trzymam kciuki;** kochana ;)daj znaćmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Patus_777 wrote:Piękne słowa...aż mam łzy...takie szczere z serduszka<3
Bóg wam na pewno ochoczo wynagrodzi takie oczekiwania;) nawet podwójnie;) Tak trzymać
W sumie zawsze marzyłam o bliźniakachPatus_777, bacha8709 lubią tę wiadomość
-
marjotka wrote:uuuu hm szanse na bliźniaki mamy mysle ze dosyc spore.. już gdzies pisałam, ze mama mojego M. miala bliźniaki z tym,że nie żyją i nie wiem dlaczego.. i gdzies tam z mojej strony jakas kuzynka dziadka czy ktos ma bliźniaki.. no a in vitro to wiadomka
W sumie zawsze marzyłam o bliźniakach
I marzenie się spełni:) na bank!!!!marjotka lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny