Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziula super że się wchłonęła
A tak się martwiłaś
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
aleala wrote:Hej.... Dziewczyny czy na usg macicy poza widocznym endometrium jest tez mala czarna plamka? Tak mnie brzuch bolal ze mnie maz do szpitala zawiozl i tam mialam usg robione i taku ten obraz macicy dziwny.. Ake lekarz nic nie powiedzial...
Zresztą chyba wam o tym wtedy pisałam
A i gin mi wtedy powiedział że w następnym syklu mam do niego przyjść z tymi zdjęciami usg co mi wydrukował, podejrzewam że chciał to ewentualnie porównać gdyby ta plamka urosła, ale po @ zniknęła całkowicie i nawet juz nie pytałam. Ale gdzieś doczytałam że to mógł być polip i sam sie usunął.
No i mnie wtedy brzuch nie bolał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:56
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
nick nieaktualny
-
Super Madziulla
chciałaś i masz wchłoniętą torbiel
Ja się dzisiaj kiepsko czuję.. Rano wzięłam ostatnią dawkę luteiny. Od wczoraj weszłam na pełną dawkę metformaxu - 3 x 500 mg. I chyba ten metformax spowodował nudności. Od rana praktycznie się z nimi męczę. Nawet teraz mnie mdli. Aż musiałam się przespać w dyżurce podczas praktyk. A hormony mi tak szaleją, że prawie się popłakałam, jak wieźliśmy starszą Panią do szpitala. Strasznie mnie rozczuliła jakoś.. No i teraz też mi się chce płakać a nie jestem smutna.
Jussio i aleala a ta plamka w świetle macicy była czy w ścianie endometrium jakby? -
Madziulla wrote:Dziewczyny torbiel zniknela!!! Nie ma!!!
do dzieła teraz się uda
plus ten lek
zobaczysz
Madziulla lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
AniaReh wrote:Kickior mam tylko jeszcze pytanie bo mówisz ze juz przeszłaś kilka stymulowanych cykli-długo czekałaś na @?? Bo ja juz w sobote odstawiłam dupka i kurcze dalej nic i ne wiem czy czekac cierpliwie czy cos jest nie fak...
Ja w ogóle nie czaekałam na @, bo ja brałam Duphka na wydłużenie cykli (a i tak mi zawsze @ przychodziła wcześniej) i ja mam brać tylko 1 tbl. dziennie. Ale dziewczyny które zarzywały 2x1 kiedyś pisały, że 4/5 dni czekały na @ (o ile dobrze pamiętam). A jak tam u Ciebie sytuacja? @ się pojawiła?26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
jaskra wrote:Super Madziulla
chciałaś i masz wchłoniętą torbiel
Ja się dzisiaj kiepsko czuję.. Rano wzięłam ostatnią dawkę luteiny. Od wczoraj weszłam na pełną dawkę metformaxu - 3 x 500 mg. I chyba ten metformax spowodował nudności. Od rana praktycznie się z nimi męczę. Nawet teraz mnie mdli. Aż musiałam się przespać w dyżurce podczas praktyk. A hormony mi tak szaleją, że prawie się popłakałam, jak wieźliśmy starszą Panią do szpitala. Strasznie mnie rozczuliła jakoś.. No i teraz też mi się chce płakać a nie jestem smutna.
Jussio i aleala a ta plamka w świetle macicy była czy w ścianie endometrium jakby?
Jak mogę spytać to czym sie zajmujesz? Gdzie te praktyki?Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Wiecie co? Tak sobie zerknęłam na Jussiową (naszą) tabelkę na 1 stronie i muszę Wam powiedzieć, że fajnie wygląda jak ta dolna część się tak powiększa
mam nadzieję, że też w pewnym momencie mi się uda tam wskoczyć
no i całej reszcie też oczywiście! ale by było super jakby nam się jeszcze w tym roku wszystkim udało...(marzycielka
)
kirys lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior a jak u ciebie przeczucia na jutro? Testujesz czy czekasz na opóźnienie?Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
nick nieaktualny
-
A tak w ogóle to witam nowe koleżanki
Bo chyba jeszcze nie miałam okazji się przywitać
Jak któraś chce być dopisana do tabelki to proszę o daneLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Aaaa ja to czekam na opóźnienie
umówiłam się z dziewczynami na sobotni zbiorowy testing
oczywiście znając życie to @ pojawi się wcześniej, ale jakby faktycznie miało coś być to przecież wtedy nie ma takiego znaczenia czy zrobię jutro czy poczekam te 3 dni
Przeczuć raczej nie mam. Nie nastawiam się na nic, a humor jak na dzień przed @ mam wyjątkowo dobry (i niech tak zostanie), poza tym, że od niedzieli jestem strasznie śpiąca to nic szczególnego się nie dzieje
A Ty Jussio jak się masz? Tak ogólnie? Jak samopoczucie? No i co z tym Twoim M? Dał się wreszcie przebadać?26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)