Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziula super że się wchłonęła
A tak się martwiłaś
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15
cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Ja w cyklu kiedy zmieniałam gina to też miałam taką czarną plamkę na macicy, nawet gin ją zmierzył ale nic mi nie powiedział na jej temat tylko stwierdził że wszystko ok wiec nie dopytywałam. Ale potem jak dostała @ to myślałam że mi macica wypadnie co takie skrzepy ze mnie leciałyaleala wrote:Hej.... Dziewczyny czy na usg macicy poza widocznym endometrium jest tez mala czarna plamka? Tak mnie brzuch bolal ze mnie maz do szpitala zawiozl i tam mialam usg robione i taku ten obraz macicy dziwny.. Ake lekarz nic nie powiedzial...
Zresztą chyba wam o tym wtedy pisałam 
A i gin mi wtedy powiedział że w następnym syklu mam do niego przyjść z tymi zdjęciami usg co mi wydrukował, podejrzewam że chciał to ewentualnie porównać gdyby ta plamka urosła, ale po @ zniknęła całkowicie i nawet juz nie pytałam. Ale gdzieś doczytałam że to mógł być polip i sam sie usunął.
No i mnie wtedy brzuch nie bolał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:56
15
nick nieaktualny
-
Super Madziulla
chciałaś i masz wchłoniętą torbiel 
Ja się dzisiaj kiepsko czuję.. Rano wzięłam ostatnią dawkę luteiny. Od wczoraj weszłam na pełną dawkę metformaxu - 3 x 500 mg. I chyba ten metformax spowodował nudności. Od rana praktycznie się z nimi męczę. Nawet teraz mnie mdli. Aż musiałam się przespać w dyżurce podczas praktyk. A hormony mi tak szaleją, że prawie się popłakałam, jak wieźliśmy starszą Panią do szpitala. Strasznie mnie rozczuliła jakoś.. No i teraz też mi się chce płakać a nie jestem smutna.
Jussio i aleala a ta plamka w świetle macicy była czy w ścianie endometrium jakby?2016 💗 Marysia
10.2025 CB -
Hi jupiMadziulla wrote:Dziewczyny torbiel zniknela!!! Nie ma!!!

do dzieła teraz się uda
plus ten lek
zobaczysz
Madziulla lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!

-
nick nieaktualny
-
AniaReh wrote:Kickior mam tylko jeszcze pytanie bo mówisz ze juz przeszłaś kilka stymulowanych cykli-długo czekałaś na @?? Bo ja juz w sobote odstawiłam dupka i kurcze dalej nic i ne wiem czy czekac cierpliwie czy cos jest nie fak...
Ja w ogóle nie czaekałam na @, bo ja brałam Duphka na wydłużenie cykli (a i tak mi zawsze @ przychodziła wcześniej) i ja mam brać tylko 1 tbl. dziennie. Ale dziewczyny które zarzywały 2x1 kiedyś pisały, że 4/5 dni czekały na @ (o ile dobrze pamiętam). A jak tam u Ciebie sytuacja? @ się pojawiła?26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)

-
nick nieaktualny
-
No mi się wydaje że u mnie była właśnie w tym endometrium. Jak znajde to usg to wstawie zdjęcie, ale to dopiero jutrojaskra wrote:Super Madziulla
chciałaś i masz wchłoniętą torbiel 
Ja się dzisiaj kiepsko czuję.. Rano wzięłam ostatnią dawkę luteiny. Od wczoraj weszłam na pełną dawkę metformaxu - 3 x 500 mg. I chyba ten metformax spowodował nudności. Od rana praktycznie się z nimi męczę. Nawet teraz mnie mdli. Aż musiałam się przespać w dyżurce podczas praktyk. A hormony mi tak szaleją, że prawie się popłakałam, jak wieźliśmy starszą Panią do szpitala. Strasznie mnie rozczuliła jakoś.. No i teraz też mi się chce płakać a nie jestem smutna.
Jussio i aleala a ta plamka w świetle macicy była czy w ścianie endometrium jakby?
Jak mogę spytać to czym sie zajmujesz? Gdzie te praktyki?Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15
Wiecie co? Tak sobie zerknęłam na Jussiową (naszą) tabelkę na 1 stronie i muszę Wam powiedzieć, że fajnie wygląda jak ta dolna część się tak powiększa
mam nadzieję, że też w pewnym momencie mi się uda tam wskoczyć
no i całej reszcie też oczywiście! ale by było super jakby nam się jeszcze w tym roku wszystkim udało...(marzycielka
)
kirys lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)

-
Kicior a jak u ciebie przeczucia na jutro? Testujesz czy czekasz na opóźnienie?Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15
nick nieaktualny
-
A tak w ogóle to witam nowe koleżanki
Bo chyba jeszcze nie miałam okazji się przywitać 
Jak któraś chce być dopisana do tabelki to proszę o dane
15
Aaaa ja to czekam na opóźnienie
umówiłam się z dziewczynami na sobotni zbiorowy testing
oczywiście znając życie to @ pojawi się wcześniej, ale jakby faktycznie miało coś być to przecież wtedy nie ma takiego znaczenia czy zrobię jutro czy poczekam te 3 dni 
Przeczuć raczej nie mam. Nie nastawiam się na nic, a humor jak na dzień przed @ mam wyjątkowo dobry (i niech tak zostanie
), poza tym, że od niedzieli jestem strasznie śpiąca to nic szczególnego się nie dzieje 
A Ty Jussio jak się masz? Tak ogólnie? Jak samopoczucie? No i co z tym Twoim M? Dał się wreszcie przebadać?
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH