Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jussio ach już wczoraj poczytałam na necie wychodzi, że mam mega obniżoną płodność
już ryczałam jak głupia bo pewnie szanse są nikłe a nawet ciężko będzie zajść z iui lub ivf ... DÓŁ DÓŁ DÓŁ
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Kokardka kochana tulę mocno
Mam nadzieję że mimo wszystko masz szanse. Kiedy się wybierasz do gin? Na pewno coś wam wymyśli.
Kurde nawet nie wiem co mam napisać żeby cię jakoś podnieść na duchu
Trzymaj się dzielnieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 08:16
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Madziulla nie znam się aż tak na wykresach, jedyne co mogę Ci powiedzieć napewno, to że nie dostaniesz dziś @ Może to jednodniowy skok?
Kokardka współczuję tak ciężkich chwil.Ale bądź dzielna i nie wyciągaj wniosków tylko na podstawie internetu.HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Kicior ja też z małopolski i okolic Krakowa.
A z której części jesteś?
Kokardka też się nie znam na tych normach, ale pamiętam jak sama ryczałam że mój M. ma małą ilość plemników i pewnie nam się naturalnie nie uda zajść w ciążę.
A tu zaszłam w tym samym cyklu.
Także głowa do góry i zaczekaj aż twoje wyniki zobaczy lekarz. Nie denerwuj się tym co piszą w internecie, bo nie raz można naczytać się takich bzdur, że głowa mała.
Trzymam kciuki za Ciebie!!
Nadziejka co U Ciebie? Jak sie czujecie?
-
Dzięki
ogolnie jak się wgłębiam w internet to się załamuję, jakieś autodestrukcyjne działania jajnika, lepiej nie będę tego czytać, do gin idę późno bo czekam na antyciała jeszcze a na nie czeka się 15 dni. Jakie to wszystko ku*** trudne
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Kokardka znalazłam mój wynik AMH i u mnie jest jednostka ug/l.
No i Agisia ma dużo racji czekaj na wizytę u gin.
I ja zabraniam ci czytać głupot w necieLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
nick nieaktualny@ przyszła wczoraj w 30 dc (w sobote odstawiłam dupka) mega skąpe krwawienie za to brzuch bolał tak jak dawno nie bolał,ogolnie nie musiałam nigdy sie wspomagać zadnymi tabletkami.
Czy Wy tez tak miałyście po tym dupku??
Teraz przynajmniej zaczął sie nowy cykl i nowe nadzieje,od soboty znow clo... -
AniaReh wrote:@ przyszła wczoraj w 30 dc (w sobote odstawiłam dupka) mega skąpe krwawienie za to brzuch bolał tak jak dawno nie bolał,ogolnie nie musiałam nigdy sie wspomagać zadnymi tabletkami.
Czy Wy tez tak miałyście po tym dupku??
Teraz przynajmniej zaczął sie nowy cykl i nowe nadzieje,od soboty znow clo...Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć
u mnie zmiana planów - przyłączam się do sobotniego zbiorowego testingu
tyle nas będzie testować, coś dobrego musi z tego wyjść.
niby sobie obiecywałam, ale.. jakaś mała przyjemność od życia się należymogę mieć czasem chwile słabości.
no chyba, że nie dotrzymam i @ nawiedzi mnie wcześniej. spodziewam się wszystkiegoagatkaa, bacha8709 lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualny