Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już takie mam!!! Budze się po północy i tak potrafię do 4 przekręcać się w łóżku. A teraz zacznę sobie robić jakieś kanapki na noc, bo głód mnie budzi
Na początku mogłam spać gdziekolwiek nie usiadłam. A teraz odsypiam w dzień ehehe
aleala lubi tę wiadomość
-
Ja tez jestem juz tak padnieta ze bardziej sie nie da... A tu jeszcze ze dwie godziny roboty przedemna...
-
Hej Nadziejka ;* a no leci jak widac na forum coraz wiecej zafasolkowanych
i dobrze.. Pozaty czas urlopowy wiec i tu malo sie dzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 20:25
-
I bardzo dobrze.
Ja już nie wytrzymuję tych upałów..
Do tego ostatnio miałam dziwne skurcze, pojechałam do gina i jest wszystko dobrze, ale muszę teraz dużo odpoczywać żeby było nadal dobrze.
I tak nie mam humoru, najchętniej bym cały czas płakała.05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
nick nieaktualnyHej dziewczyny:) mam pytanie do tych co biorą clostilbegyt lub po prostu maja stymulowane cykle-czy zdarzało sie Wam ze budzilysxie sie w nocy zlane potem??
bo mi sie juz w tym cyklu zdarza to ktorys raz i nie wiem na ile jest to kwestia upałów i zbyt przesadnego przykrycia sie kołdra a na ile hormonów:)) znow po 2 dniach musiałam piżamę wyrzucić do prania
-
Nadziejka mi się wydaje,że dziewczynka. Na prenatalnych usłyszałam chłopczyk. Ale wiem,że to wcześnie jeszcze
więc specjalnie się nie nastawiam. Bardziej czekam na ruchy
Płaczem się nie przejmuj. Ja rycze nawet na reklamach w tv hehe -
AniaReh wrote:Hej dziewczyny:) mam pytanie do tych co biorą clostilbegyt lub po prostu maja stymulowane cykle-czy zdarzało sie Wam ze budzilysxie sie w nocy zlane potem??
bo mi sie juz w tym cyklu zdarza to ktorys raz i nie wiem na ile jest to kwestia upałów i zbyt przesadnego przykrycia sie kołdra a na ile hormonów:)) znow po 2 dniach musiałam piżamę wyrzucić do prania
-
nick nieaktualnyStresuje się trochę dzisiejsza wizyta-co gin zaleci po pierwszym nieudanym stymulowanym cyklu...z jednej strony sie ciesze na ta wizytę a z drugiej mam jakiegoś stresiora-ale coZ bedzie co ma byc:) i pewnych rZecY nie przeskoczę
aleala lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj ma pierwszy dzien monitoringu w tym cyklu wiec 3majcie kciuki co by tym razem byly szanse na owu;***
AniaReh lubi tę wiadomość