Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania ja Ci mowie wychodowalysmy takie jaja ze chlopy to sie moga chowac
AniaReh lubi tę wiadomość
-
AniaReh wrote:Aleala to mamy raZem wizytę
) w którym jestes dniu? Ja w 11:) bede trzymac kxiuki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jak bylam w poprzednim cyklu na polowce to nie wychodowalam nic w tym cyklu po jedbej wiec moze cos tam rosnie
-
nick nieaktualny
-
O 18 mam wizyte wiec powiem co i jak kolo 19:D
Ale powiem Wam ze jestem tak pozytywnie nastawiona na ten cykl jak nigdy. Nie chce sie nakrecac ale cos mi w duszy podpowiada ze sie wreszcie udaMadziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc
a ja dzis bylam z mężem na badaniu nasienia
pil trochę piw na urlopie mam nadzieje ze wynik będzie Oki.. We wtorek odbieram, zostaje mi czekac na wynik przeciwcial i z wynikami do kliniki, buziaki dla wszystkich
Patus_777, marjotka lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Cześć dziewczyny! Wróciłam z wyjazdu i powoli ogarniam rzeczywistość
Czytałam Was od czasu do czasu, więc jestem na bieżąco. Odpoczywaliśmy we dwójkę w domku nad Soliną, szkoda że to nie były płodne dni
Teraz zaopatrzyłam się w żel, o którym tu pisałyście, mam nadzieję, że przesyłka dotrze na czas
Na szczęście mam jeszcze tydzień urlopu, więc wrzucam na luz
Aleala, AniaReh trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Ehh jak mi się w tym cyklu nie uda, to czeka mnie pewnie to samo, czyli stymulacja. Na razie o tym nie myślę, będzie co ma być!HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Madziulla wrote:Cześć dziewczyny ale u mnie gorąco chyba dziś będzie ponad 20 stopni już mam. rano jak przed 8 wychodziłam było 22
Ja w nocy spać nie umiałam było 20 stopni ...teraz już ponad 30:/ źle się czuję na takie upały;/ mam za jasną karnację;/Madziulla lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!