Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kokardka44 wrote:Czesc
a ja dzis bylam z mężem na badaniu nasienia
pil trochę piw na urlopie mam nadzieje ze wynik będzie Oki.. We wtorek odbieram, zostaje mi czekac na wynik przeciwcial i z wynikami do kliniki, buziaki dla wszystkich
TRZYMAM KCIUKIDAJ ZNAĆ
Ja też będę musiała wysłać mojego jak już w 100 % będę wiedzieć, że z tego cyklu byłyby nici:/
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyPatus_777 wrote:Ja w nocy spać nie umiałam było 20 stopni ...teraz już ponad 30:/ źle się czuję na takie upały;/ mam za jasną karnację;/
Na dworze jest tragedia... nie ma czym oddychać...lubię bardzo lato jak jest ciepło ale bez przesady nie jest jest ponad 30 w cieniu..Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Fakt jest dzisiaj masakra a ja ze swoim serduchem w te upaly zdycham, dobrze ze mam klimatyzacje w pracy
-
Smużka wrote:Ja również trzymam kciuki za wizyty i wyniki
A my na weekend znowu uciekamy w góry
-
nick nieaktualny
-
Doti87 wrote:Jaaa pierdziele jak gorąco... Ooo masakra...
Pojechałam z moim na obiad i jak na złość już w żadne spodenki letnie nie wchodzę. Zapiac się w brzuchu nie mogę....
no to już 12 tydzień, ale superwrzucaj fotę!
aleala lubi tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
AniaReh wrote:No ja wlasnie nie mam klimy i wlasnie koncze prace,biorę prysznic bo mamy tu wannę i jade do gina bo bez tego to tragedia by była:) dóbrze ze w aucie klima
powodzenia na wizycie
Edit: Aleale za Ciebie tez trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:52
aleala lubi tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
nick nieaktualnyDziekuje za wszystkie kciuki:) sytuacja wyglada tak ze urosły trzy pecherzyki dwa w prawym i jeden w lewym jajniki i owulacja nastąpi w 13-14 dc czyli niedziela pon,pregnylu w tym cyklu powiedział ze nie podajemy zebh nie zwiększać szans na ciąże mnoga:))) takze w przyszłym tyg mam sie stawić na sprawdzenie czy pękł pęcherzyk:)) i on mi wtedy powie czy dupka brac czy nie takze mysle ze pozytywnie:) ale sie na wszelki wypadek nie nakrecam
She86, Patus_777, bacha8709 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu bardzo sie ciesze ze Twoje wyniki tak ladnie... U mnie nie bylo zadnych dobrych wiadomosci... ;((( Znowu nie uroslo nic co dawalo by chociaz cien nadzieji... Strzal w samo serce uslyszec od lekarza ktory zajmuje sie leczeniem nieplodnosci ze z przykroscia musi mi powiedziec ze juz nic nie moze zrobic.... ;((((
-
nick nieaktualny
-
Sosnowiec... Kolo Katowic... Bylam juz u wielu lekarzy tego odkrylam w zeszlym roku i byl jedynym ktory powiedzial ze sprubujemy...