Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Patus_777 wrote:Kochana nie możesz się poddać
WALCZ! NIE TAK TO INACZEJ
Jesteśmy w tym samym wieku, młode jeszcze musi się udać, znam gorsze przypadki i laski zachodzą w ciążę owszem po 3-4 latach ale udaje im się nawet w tych gorszych przypadkach!
Spróbuj na in vitro szybko na listę się wciągaćNIE można tak po prostu spocząć i się z tym pogodzić!
:******
Moja koleżanka starała się z mężem przez 5 lat i w końcu się udało(a też mieli bardzo słabe rokowania, chyba po postu przyszedł czas, że przestali o tym myśleć), mają teraz piękną 8 miesięczną córeczkę. Jednak cuda się zdarzają
. Fajnie, że do Was tutaj dołączyłam
No nic, ja czekam do wtorkowej wizyty u gina, pani doktor mówiła żebym przyszła do niej po pół rocznym staraniu się o didzię i wtedy zobaczymy, a tutaj zaczął mi się siódmy cykl starań. To będzie mój 21 dzień cyklu
Jestem ciekawa, czy gdybym była w ciąży to usg już coś pokaże?... hmm,ale chyba jeszcze za wcześnie nawet na to.Patus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej maggar:)to zdecydowanie za wcześnie, bo nawet jak zgłasza się do lekarza po zrobieniu testu i pozytywnej becie to chyba na usg lekarz zaleca przyjść około 6-7 tyg a tak to się monitoruje tylko tą betę
Nie martw się ja jestem w trakcie 8 cyklu starań, czasem tak jest ,że trzeba poczekać na swoją kolej:) moja mama mi zawsze tłumaczy,że widocznie jeszcze na mnie nie przyszedł czas. Choć załamywały mnie przychodzące @,to ten cykl już podchodzę bardziej na luzie,choć od zeszłego cyklu muszę brać leki stymulujące i mam monitoring, bo tak się ostatnio nakręciłam-byłam pewna że skoro leki to napewno się uda a tu pierwsza próba i klapa i zawód i bez sensu więc wrzucam na luz,wiem,że co ma byc to bedze i nie nastawiam sie juz tak:)
powodzenia:) -
AniaReh wrote:"...Nie płacz w liście
nie pisz, że los Ciebie kopnął
nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia
Kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno
Odetchnij, popatrz
Spadają z obłoków
małe wielkie nieszczęścia potrzebne do szczęścia
a od zwykłych rzeczy naucz się spokoju
i zapomnij, że jesteś, kiedy mówisz, że kochasz..."
Aniu skąd ten cytat? Piękne...
Cieszę się, że po wizycie same dobre wieści!HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Maggar witaj
Daj koniecznie znać jak po wizycie. Tak jak pisała Ania lepiej się nie nakręcać na wyrost. Mój lekarz szybciej polecił mi zgłosić się do niego, bo po 3 miesiącach starań, czyli za niecały miesiąc... Ale ja jestem po poronieniu, więc jakieś badania już robiłam. Tak że jestem ciekawa co Ci zaleci dalej, bo niedługo czeka mnie to samo.
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
AniaReh wrote:aleala czeksm na info:)
Nawalilam sie jak maly szpadel i wiecie co Wam powiem? Kocham Was i bede w tej ciazy czy sie to komu podoba czy nie!!!!Madziulla, kirys, JoHanna, Doti87, bacha8709, agisia, ann_je, Patus_777, Kokardka44, marjotka, Kicior lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:Kochana nie moglas mnie zaprosic bo moje zaproszenie czeka na Twoja akceptacje od jakiegos tygodnia! ;**
Nawalilam sie jak maly szpadel i wiecie co Wam powiem? Kocham Was i bede w tej ciazy czy sie to komu podoba czy nie!!!!
I bardzo dobrze!!!!!! My ciebie tez kochamy kochana... I bardzo dobre podejście!!! Tak trzymać!!bacha8709 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:Kochana nie moglas mnie zaprosic bo moje zaproszenie czeka na Twoja akceptacje od jakiegos tygodnia! ;**
Nawalilam sie jak maly szpadel i wiecie co Wam powiem? Kocham Was i bede w tej ciazy czy sie to komu podoba czy nie!!!!
Jesteś wielka! Walczymy wszystkie razem!
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Po to każda z nas się tu znalazła:) aby osiągnąć cel i móc się również wspieraćTak jak mówiłam impreza starających zafasolkowanych na pewno się odbędzie!
Madziulla lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny