Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
aleala kurcze jak mi przykro że wizyta nie była owocna..
Ale czy nie powiedział tego zbyt pochopnie.. ? Stosowałaś tylko CLO na wzrost pęcherzyków, może przydałby się mocniejszy lek? Np moja kolezanka brala CLO i zastrzyki zeby zajsc w ciąze kilka lat temu, teraz myśli o drugiej ciązy i lekarz powiedział ze dodatkowo trzeba zrobić inseminację żeby szansę były większe
Co powiedział na koniec wizyty? Czy będziecie jeszcze probować ze stymulacją?Natalia27.03.2016
-
Doti ja mam wiekszosc hormonow do dupy.. Ale chore serce nie pozwala brac lekow... Przypadek jest skomplikowany...
-
Nie bedziemy juz nic podawac bo moje serce po hormonach za mocno dostaje po dupie i wyniki od kardiologa sa straszne...
-
nick nieaktualny
-
InVitro tez odpada...;( musze sie ogarnac.. I poprostu nie myslec... Co ma byc to bedzie... Na swiecie zdarzaja sie tez cuda.
-
Nie wiem Doti nie mam sily o tym teraz myslec... Maz mnie pociesza ze najgorsze co moge zrobic to stracic nadzieje... Ze zaczniemy patrzec na kliniki poza zacofana polska ze gdzies nam pomoga!
-
Moj maz powiedzial ze musi na monent wyjsc wrocil z moja siostra butelka wina i duuuzym opakowaniem lodow. I jak go nie kochac.. Nic zycze Wam udanego wieczora ja zaczynam odreagowywac z siostra. Do jutra!
-
Witajcie,
Jestem tu teoretycznie nowa, ale praktycznie zaglądam na to forum co miesiąc czytając wasze posty
Nasze starania rozpoczęliśmy 7 miesięcy temu i cały czas mamy nadzieję, że ten miesiąc będzie tym szczęśliwym.
Co do samych starań, ten miesiąc nie różni się niczym od poprzednich oprócz dwóch dziwnych dni (wydaje mi się, ze było to 5-6 dni po owulacji, moje cykle są krótkie więc owulacje mam stosunkowo wcześnie - jakieś 4 dni po @) w których wystąpił śluz, gęsty różowy, bardzo widoczny. Nie ukrywam, że ucieszyłam się, bo naczytałam się dużo o samym zagnieżdżeniu jajeczka i plamieniu implantacyjnym a z drugiej strony znalazłam też informację, że może to być reakcja organizmu na spadek progesteronu.
W sumie żyję nadzieją i czekam na moment, kiedy @ po prostu nie przyjdzie, z drugiej strony czasem tak się nakręcam, że ostatnie dwa miesiące naszych niepowodzeń zmieniają mnie bardzo i ciężko jest mi się z nich podnieść.
-
"Ev wrote:Witam was dziewczyny !
)
Stosowałyście może albo słyszałyście o suplemencie diety : Famifertil ?
Ja zamówiłam jedno opakowanie i na tym zakończyłam moją przygodę z Femifertil. Było mi bardzo niedobrze po tych tabletkach, zbierało mi się na wymioty pół godziny po zażyciu i zostały mi jeszcze dwie tabletki z całego opakowania. Na samą myśl mną wzdryga, żeby je dokończyć :)No ale może Twój organizm zareaguje na nie lepiej. -
Aleala i bardzo dobrze twój mąż mówi -słuchaj się jego i będzie dobrze!!!! Super ze masz takie oparcie w nim.... A teraz uchlej się do nieprzytomnosci i już :-* buziaki
Maggar tak jak piszesz, albo oznacza zagnieżdżanie albo co innego, wiem śr doszukujemy się miliona objawów. A przez to nasz organizm płata nam figle. Ja jak się starałam co miesiąc byłam w ciąży Ehh... Ale trzymam mocno kciuki żeby się udało.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:Moj maz powiedzial ze musi na monent wyjsc wrocil z moja siostra butelka wina i duuuzym opakowaniem lodow. I jak go nie kochac.. Nic zycze Wam udanego wieczora ja zaczynam odreagowywac z siostra. Do jutra!
Kochana nie możesz się poddaćWALCZ! NIE TAK TO INACZEJ
Jesteśmy w tym samym wieku, młode jeszcze musi się udać, znam gorsze przypadki i laski zachodzą w ciążę owszem po 3-4 latach ale udaje im się nawet w tych gorszych przypadkach!
Spróbuj na in vitro szybko na listę się wciągaćNIE można tak po prostu spocząć i się z tym pogodzić!
:******mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny"...Nie płacz w liście
nie pisz, że los Ciebie kopnął
nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia
Kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno
Odetchnij, popatrz
Spadają z obłoków
małe wielkie nieszczęścia potrzebne do szczęścia
a od zwykłych rzeczy naucz się spokoju
i zapomnij, że jesteś, kiedy mówisz, że kochasz..."aleala, Patus_777, Kicior lubią tę wiadomość