Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AniaReh wrote:hej maggar:)to zdecydowanie za wcześnie, bo nawet jak zgłasza się do lekarza po zrobieniu testu i pozytywnej becie to chyba na usg lekarz zaleca przyjść około 6-7 tyg a tak to się monitoruje tylko tą betę
Nie martw się ja jestem w trakcie 8 cyklu starań, czasem tak jest ,że trzeba poczekać na swoją kolej:) moja mama mi zawsze tłumaczy,że widocznie jeszcze na mnie nie przyszedł czas. Choć załamywały mnie przychodzące @,to ten cykl już podchodzę bardziej na luzie,choć od zeszłego cyklu muszę brać leki stymulujące i mam monitoring, bo tak się ostatnio nakręciłam-byłam pewna że skoro leki to napewno się uda a tu pierwsza próba i klapa i zawód i bez sensu więc wrzucam na luz,wiem,że co ma byc to bedze i nie nastawiam sie juz tak:)
powodzenia:)
Najważniejsze że wrzuciłaś na luz, ja też się staram, ale jakoś strasznie ciężko przestać o tym myśleć...ehhh
Daj sobie jeszcze chwilkę, czasem organizm potrzebuje więcej czasu, żeby przyzwyczaić się do nowej sytuacji, dwa miesiące brzmią już lepiej. Mimo wszystko mam nadzieję, że ten miesiąc będzie dla Nas bardzo owocny
-
Czesc;) jezu laski ale mam kaca
dawno nie spilam sie tak jak wczoraj... Moja siostra to juz wgl przyzgonowala :d hehe ale potrzebowalam tego.. Dzisiaj ochlonelam po wczoraj i doszlam do wniosku ze moze ja zamiast Gina to powinnam zmienic kardiologa zeby mi dal takie leki co z hormonami je mozna brac co myslicie?
Madziulla, Doti87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Po za tym to pamietacie co Wam kiedys napisalam:
Jesli los(ktoś) mowi Ci ze nie dasz rady. Odwroc sie na piecie u powiedz:
- no to kurwa patrz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 12:05
Doti87, ann_je, marjotka, JoHanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i zajebiste podejście Aleala. Faktycznie byś musiała leki na serducho zmienić i wtedy hormony ci się ustabilizuja i będzie dobrze. Zobaczysz... Ale kurde ten gin jakiś dziwny zr tak szybko rozłożył ręce... Może warto gdzieś indziej też zapukac co??
-
nick nieaktualny
-
Doti87 wrote:No i zajebiste podejście Aleala. Faktycznie byś musiała leki na serducho zmienić i wtedy hormony ci się ustabilizuja i będzie dobrze. Zobaczysz... Ale kurde ten gin jakiś dziwny zr tak szybko rozłożył ręce... Może warto gdzieś indziej też zapukac co??
Doti87 a tyś mnie chyba nie akceptowała;/ <foch>mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Gadalam dzisiaj z moja matka chrzestna i wyobrazcie sobie ze ona zaszla w ciaze tydzien po tym jak jej 3 lekarzy powiedzialo ze nie ma szans. Wiec nie poddaje sie i wracam do optymizmu z przed 2 dni
Doti87, Madziulla, Patus_777, kirys, Hashija lubią tę wiadomość
-
Doti87 wrote:Ale czego nie akceptowalam??
zaproszenia do przyjaciółek...sprawdź zapraszałam Cię ..bo teraz nie mogę ponowić zapro:)zaakceptuj:)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny