Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kate4 wrote:acha rozumiem:)co u Ciebie?
A mam problem żeby wkleić link na kafe Jakoś nie działa tam jak powinienLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Dziewczyny coś tam już pozmieniałam w tabelce, ale jak macie jakieś uwagi to piszcie
Hashija, Zambia
fajnie że te wasze kreseczki ciemnieją Oby tak dalej
Tysia
szkoda że franca wkońcu się pojawiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 14:02
Hashija, KinderBaby lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
nick nieaktualnyjussio wrote:No ja jakoś straciłam nadzieje brzuch boli jak zawsze przed @ w tak charakterystyczny sposób, że chyba to był by cud ja coś z tego wyjdzie.
A mam problem żeby wkleić link na kafe Jakoś nie działa tam jak powinienKinderBaby lubi tę wiadomość
-
Kate niby wiem że to nic nie znaczy ale... kurde chyba był mi potrzebny taki kubeł zimnej wody bo tak zaczełam się nakręcać Mam jeszcze dwa dni do testowania, zobaczymy co z tego będzie.
KinderBaby lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
nick nieaktualnycześć dziewczyny;) nie byłam na kafe, ale dołączam do Was Jestem Aniołkową mama, 9-go lutego miałam zabieg Ale już się staramy o kolejną ciążę. Ogólnie na razie tylko witaminami i dobrym nastawieniem, a dopiero jak to powiedziała moja gin "po truskawkach" będę się starać fizycznie Ale i tak chce do Was dołączyć .
Ola_45, KinderBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjussio wrote:Kate niby wiem że to nic nie znaczy ale... kurde chyba był mi potrzebny taki kubeł zimnej wody bo tak zaczełam się nakręcać Mam jeszcze dwa dni do testowania, zobaczymy co z tego będzie.
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:cześć dziewczyny;) nie byłam na kafe, ale dołączam do Was Jestem Aniołkową mama, 9-go lutego miałam zabieg Ale już się staramy o kolejną ciążę. Ogólnie na razie tylko witaminami i dobrym nastawieniem, a dopiero jak to powiedziała moja gin "po truskawkach" będę się starać fizycznie Ale i tak chce do Was dołączyć .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny[email protected]
Jeśli moje wyniki będą lepsze po braniu witamin to powinnam dostać zielone światło na czerwca .KinderBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyna wit. D3, mam duży niedobór, tarczyce mam w normie, ale ponad 3. No i moja gin chce mi jedno zwiększyć a drugie zmniejszyć. Przepisała mi Vigentoleetten1000, Jodid i kwas foliowy "inofem" z saszetkach . niestety nie znam przyczyny poronienia.
-
nick nieaktualnyJa tez badałam wit D po poronieniu i wyszła na granicy ale gin mówiłą że nie musze nic brac bo słońce uzupełni niedobór:) także teraz na słonce musisz sie wystawić:)co do inofemu tez piłam ale jakiejś różnicy nie zauważyłam:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny