Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
She86 wrote:Dziewczyny tym którym się udało zobaczyć 2 kreseczki gratuluję i cieszę się razem z wami!! Kokardka, Bajkaanna trzymam kciuki!
U mnie dziś 12dc i brak śluzu plodnego więc nawet nie chce mi się serduszkować. Sprawdzalam wyniki TSH, FT4, prolaktyna, testosteron, shbg są w normie, a pozostałe LH 4,4, FSH 4,2, estradiol 152, DHEA-SO4 202 robione w 9 dc wydaja się niby ok.
Nie moge doczekać się czwartku i kolejnej wizyty u gina, coby przepisal jakis wpomagacz bo narazie nie mam motywacji do starań
I jeśli chodzi o tabelke to 28 l, 6cs i @15.04.2015
To może jakiś przyjemny wieczór z mężem, albo zestresowana jesteś,że libido Ci padło...She86 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:53
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Jussi zmień mi tabelke : Doti87_________27 [email protected]
Kurcze czekam i czekam teraz na płodne dni i świruje..hehehe
Mój M już mówi, że tylko sikam na różne testy hehehe i się nabija ze mnie... koniec z tym.. chociaż znając życie i tak jutro będę dalej sprawdzać .. ale mimo to będę męczyć meża co dwa dni.. hiihihihihtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
a ja dziewczyny świruje ze sie nie udało, ze stres mi przesunał @ i mysleniem samym jeszcze bardziej sie stresuje i jeszcze bardziej przesuwam...
ehhh...2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBajkaanna wrote:a ja dziewczyny świruje ze sie nie udało, ze stres mi przesunał @ i mysleniem samym jeszcze bardziej sie stresuje i jeszcze bardziej przesuwam...
ehhh...Bajkaanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kate4 wrote:Hash jak u Ciebie sytuacja?widzę że test bardziej pozytywny i super:)powiem Ci ze jesteś ciekawym przypadkiem że pomimo bety ujemnej jesteś w ciąży, cuda się zdarzają:)a masz objawy ciążowe?
Ja mysle, ze ta beta była po prostu zbyt szybko zrobiona.
Z objawów hmm nie ma ich zbyt wiele. Moze czesciej do toalety latam, podbrzusze czuje, czasem jeszcze czuje to pieczenie macicy, piersi mam delikatnie tklie. Brzuch mam mega wzdęty -
nick nieaktualnyHashija wrote:Ja mysle, ze ta beta była po prostu zbyt szybko zrobiona.
Z objawów hmm nie ma ich zbyt wiele. Moze czesciej do toalety latam, podbrzusze czuje, czasem jeszcze czuje to pieczenie macicy, piersi mam delikatnie tklie. Brzuch mam mega wzdęty