Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zambia wrote:Pójdę na betę. Juz mam dosyć tych testów. Ale to jakaś ogólna lipa. Jak to możliwe dziewczyny ze test jest pozytywny a na drugi dzień taka kicha. Mam załamke ale nie przejmyjcie sie ! Przejdzie mi.Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Violett
podaj nowe dane do tabelki bo coś nam zawisłaś na górze a zdaje się że już po @ jesteś
A ja zmykam do pracy Postaram się wieczorem zajrzećWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 07:22
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Trzymam kciuki Zambia
Zambia lubi tę wiadomość
2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
Zambia wrote:Dzięki Bajkaanna. Same widziałyście, że to nie moje urojenie - test był pozytywny w regulaminowym czasie. A ja się tak denerwuję, że nie mogę pracować i ręce mi się trzęsą
Zambia cokolwiek się dzieje postaraj się uspokoić bo jeśli beta wyjdzie dobra to w tym momencie sama szkodzisz stresem. Masz melise pod ręką?
-
Zambia, trzymam kciuki do 20! Ale sytuacja z tym testem, sama bym umierała z nerwów...
Kiepskie wiadomości z rana, dziewczyny Ja też zrobiłam test i też negatywny. Leci mi właśnie 37 dzień cyklu, 15 dni po owulacji - nie wiem już co jest grane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 11:49
-
Zambia, cyferka mi się nie napisała! 15 dni po owulacji jestem, chyba każdy test by już pokazał dwie kreski Duphaston mi rozregulował cykl widocznie, muszę cierpliwie czekać na @ i zostaję z wami na kolejne cykle starań Daj znać co z tą betą wieczorem.
-
Witam was dziewczyny! Jeśli mogę dołączyć do waszej grupy, to będzie mi niezmiernie miło.
Ja staram się o malucha już 2,5 roku, od tego cyklu pierwszy raz brałam Clo i Duphaston. Mąż ma bardzo dobre wyniki, więc wina leży po mojej stronie... Chciałabym mieć znowu nadzieję, ale ciężko wykrzesać mi choć odrobinę optymizmu.
Pozdrawiam was serdecznie!Pogłoska_____ 25 ____ 26___1__08.03.2015 -
Kokardka44, też biorę dopiero pierwszy cykl, ale więcej nie zamierzam - nie jesteśmy sobie pisani z dupkiem Bądź dobrej myśli, mi namieszał dlatego, że go za długo brałam - z własnej głupoty niestety. Jeśli bierzesz zgodnie z zaleceniami lekarza to na pewno będzie wszystko dobrze!
Pogłoska, uda się w końcu, zobaczysz Wysyłam dużo wsparcia! -
Peggy dlaczego nie bralas zgodnie z zaleceniami? Cos mi sie kojarzy, ze ktoras z dziewczyn brala cos duphaston albo clo i tez Miala testy negatywne i brak @. Okazalo sie po wizycie u gin, zema torbiel i dostala tabletki na wywolanie. Po tym torbiel miała się wchłonąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 13:23
-
Hashija, wstyd się przyznawać aż
W skrócie: poszłam do lekarza z wynikami hormonalnymi żeby zobaczył czy wszystko jest ok i powiedziałam, że jeszcze nie staramy się z mężem, ale chcemy za kilka miesięcy zacząć. Lekarz zrobił mi USG i powiedział, że pęcherzyki mam za małe i owulacji to z nich nie będzie i tak. I dał duphaston na skrócenie cykli, który miałam brać od 18 do 26 dc. No ale zaczęłam sobie robić z ciekawości testy owulacyjne, wykazały wzrost LH i jednak poszaleliśmy z mężem Zadzwoniłam do lekarza i powiedział, że w takim przypadku brać dalej ten duphaston, bo odstawiony może spowodować poronienie. Brałam go więc jeszcze 5 dni, ale tak fatalnie się czułam (skurcze brzucha jak w najgorszym dniu @ non stop), że jednak sama go odstawiłam po łącznie 15 dniach brania... No i mija 5 dni, a ja czekam na @
Wiem, namieszałam strasznie i sama jestem sobie winna