Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaanna
no ja się nie dziwię ze świrujesz bo u ciebie to naprawde taka niewiadoma Kiedy planujesz testować?
Dziewczyny a ja się dzisiaj jakoś naprawdę podłamałam Nie dość, że przez tą zmianę czasu nie wiedziałam o której mierzyć temp to jeszcze mi ona spadła o 2 kreski No i wszystko mnie tam na dole tak jakoś boli jakby miało wypaść Jeszcze się tak pocieszam że jutro będzie lepiej
Jedno jest pewne... jak jutro temp dalej spadnie to testu nie robię bo to będzie znaczyło że @ za rogiemtysiaa93 lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Zambia wrote:Nie wiem co mnie podkusiło żeby zrobić test teraz wyszedł cień cienia i juz sie zamartwiam. O ja głupia! Dobrej nocy dziewczyny
I nie zamartwiaj się na zapastysiaa93 lubi tę wiadomość
Hejo, oj dziewczyny troche swiruje, boli mnie na dole jak na okres ale jakby nie na okres. Może to jelita a nie cos tam... Może to te tabletki.. Nie chce się nakręcać bo zwariuje, ale nawet mi dzis jedzenie cos zbrzydlo...jutro wszystko się okaże
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Kokarda
ja mam to samo... byle do jutra Jutro sporo się wyjaśniHashija, tysiaa93 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyZambia wrote:Nie wiem co mnie podkusiło żeby zrobić test teraz wyszedł cień cienia i juz sie zamartwiam. O ja głupia! Dobrej nocy dziewczyny
Hashija, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKokardka44 wrote:Hejo, oj dziewczyny troche swiruje, boli mnie na dole jak na okres ale jakby nie na okres. Może to jelita a nie cos tam... Może to te tabletki.. Nie chce się nakręcać bo zwariuje, ale nawet mi dzis jedzenie cos zbrzydlo...jutro wszystko się okaże
-
Kate do objawów dorzuce jeszcze odrzucenie od kapusty kiszonej . W ciazy z synem mialam tak samo i przez jeszcze 2 lata po porodzie to mi sie utrzymywalo.
Kokardka spokojnie. To jeszcze tylko kilka godzin.
Zambia potwierdzam co Kate pisala. Pewnie to wina wieczornego moczutysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Zambia zgadzam się z Hashiją i Kate. To po prostu wieczorna próbka i wszystko przez to. Nie steruj się kobietko, bo Ci nie wolno Dla spokoju swojego i fasolki, zrób test rano.
Bajkaanna, Kokadrka, Jussio - nie mogę się doczekać wieści od Was o pozytywnych wynikach testowania
Kurczę! Tak ostatnio myślałam, że skoro w końcu wszystko zaczyna się doskonale układać (trafiła się praca na kilka miesięcy, choć tylko na umowę zlecenie), to może i w starankach się udaKokardka44, Hashija, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
powiedźcie co o tym sądzicie, bo ja już nie wyrabiam!
Miałam owulację koło 20 dc, kochaliśmy się z mężem w jej okolicach parę razy. Skończyłam brać duphaston 4 dni temu, ale czułam się na nim tak fatalnie, że naprawdę ledwo dociągnęłam do końca jego brania - miałam strasznie silne bóle jak na okres, do tego rewolucje żołądkowe - no ten brzuch to mnie bolał z 5 dni tak jak boli na początku @. Teraz się uspokoiło, pobolewa mnie tylko podbrzusze co jakiś czas, ale już lekko. Okresu dalej brak, to mój 36 dc Mam podwyższoną temperaturę, 37,4 aż. Z dziwnych rzeczy to jeszcze nieskazitelna cera, zupełnie inaczej niż zwykle przed okresem - to pewnie zasługa tego duphastonu? Bolą mnie piersi,dość mocno, ale przed okresem też bolą.
Robiłam test ciążowy w 12 dniu po owulacji i była wyraźna 1 krecha. Co o tym wszystkim sądzić? Iść do lekarza czy czekać jeszcze z tydzień?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 22:31
-
Peggy ja tam dokladnie nie wiem jak przy duphastonie jest, ale tak bedziesz miala pewnosc jak zrobisz jutro bete. 12 dni od owu test z moczu moze nie wyjsc. A jak bete zrobisz w 36dc to bedziesz miala 100% pewnosci. Daj znac jak zrobisz.
-
Hashija, dzięki za odpowiedź Jakoś się boję tą betę robić, zrobię sobie tylko nadzieje, a okres i tak i tak przyjdzie...
Witam, tak w ogóle, chętnie do Was dołączę i pośledzę jak Wam idzie My dopiero przestaliśmy się zabezpieczać, więc saaam początek drogitysiaa93, Hashija lubią tę wiadomość
-
Kokardka u mnie też jedna kreska... A temperatura dalej wysoko. Zaczynam się martwić.2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
Zambia zrób może test innej firmy... ??
Może ten przekłamał..2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
Kokardka, Bajkaanna
może jeszcze za szybko testy zrobiłyście
Zambia
a ty koniecznie biegaj na bete
A u mnie temp urosła Na razie znaczy to tyle ze jutro @ nie będzie a czy w ogóle zawita czy się tylko spóźni to się okażeLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.