X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • JoHanna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleala GRATKI !!! W tym cyklu Twój nastrój to istna sinusoida :D ale jakże wspaniała. Cieszę się razem z Tobą i ściskam mocno

"Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
  • maggar Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka290388 wrote:
    kiedyś też robiłam te owulacyjne pokazywały mi przez 20 dni owulacje wiec się wkurzyłam i przestałam się w to bawić. Fiolet jesteś tydzień przed @ może spróbuj zrobić ciążowy. Ja już straciłam nadzieje. W poniedziałek beta potwierdzi że nie jestem :( cóż nadzieja matką głupich. Ale tyle czasu opóznienia pewnie jakieś choróbsko.. płakać mi się chce

Jeszcze nic nie wiadomo :):)

• Andromeda Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleala, ale jaja!!! To niespodzianke zrobilas, ale po takich przejsciach naprawde zasluzylas!:)

Dziewczyny, teraz czas na nas:) Jak widac-na kazda z nas w koncu przyjdzie!!

Patus_777 lubi tę wiadomość

Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
    GAMETA Gdynia od 01.2020
    3x IUI 👎
    ICSI: ❄❄❄❄❄❄
    1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
    2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
    3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
    4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
    Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
    5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)
  • She86 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak miło słyszeć, że udało się staraczce weterance :D

Kciukam za pozostałe staraczki :* !!

Patus_777 lubi tę wiadomość

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• Patus_777 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggar wrote:
    Dokładnie, chyba właśnie o to tutaj chodzi, wrzucić na totalny luz :)

Tak jest to kolejny przypadek, serio:) najpierw dół..potem % i jest fasol :) u mnie u prawie każdej koleżanki tak było:) i każda mi to potwierdzała;)

Recepta;) to nie żadne testy owu, wariowanie i szukanie dziury w całym! :
    "tylko miłość, sex i dobra zabawa :D a dzidzia jest murowana:D "

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 18:50

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • aneczka290388 Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggar w 45 dniu cyklu to już chyba najmniej czuły test powinien wykazać ciąże a u mnie jedna krecha nawet śladu cienia drugiej :(

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka nie wiem co Ci powiedziec, bo tak bym chciala,zebys zafasolkowala<3 nawet oddalabym Ci moja szanse gdyby tak sie dalo, bo ja dopiero pierwszy cykl, dam rade jeszcze poczekac:) ale i tak ten cykl traktuje jako wejscie w temat, nic powaznego , taka poczatkowa faze staran niekoniecznie udanych, nie wierze w cuda, nie udalo by mi sie zajsc w ciaze w pierwszym cyklu. moze byla jakas szansa przy czestotliwosci przytulanek co dwa dni przez caly cykl ale watpie w to. wiem,ze nie teraz to kiedys.
    Nie martw sie, napewno bedzie dobrze cokolwiek by sie stalo.. ja np zaczelam sobie tlumaczyc,ze jesli chce zdrowa dzidzie to musze troche poczekac. wiem, glupie ale pomaga.
    Szczegolnie,ze tracac juz nadzieje trzeba sobie przypmniec dlaczego wogole zaczynalismy:) ja w tym cyklu totalny luz, bardziej tak jak pisalam ciekawosc co do dni plodnych, owulacji itp bo dla mnie to nowosc, wczesniej sie tym nie interesowalam.

BEDZIE DOBRZE, NOS DO GORY! zrob sikanca jeszcze jutro albo czekaj do bety. Nic innego nie jest dane Ci na razie zrobic w tym temacie;/

• maggar Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka290388 wrote:
    maggar w 45 dniu cyklu to już chyba najmniej czuły test powinien wykazać ciąże a u mnie jedna krecha nawet śladu cienia drugiej :(

Dlatego dobrze, że idziesz na bete, musisz koniecznie dać znać. Nie wolno się poddawać ani załamywać aneczka290388, na pewno się uda. Aleala po prostu Nas wszystkie tak zaskoczyła, że teraz wierzę, że każdej z nas się uda.

• maggar Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka290388 wrote:
    aneczka a ile się staracie?

• bacha8709 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleala gratuluje!!!!!!

tb73i09k7qndi67f.png

atdci09kaw7c0xqk.png

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze że trafiłam do Was... potraficie podtrzymać na duchu :) dzięki wielkie. Teraz konczę sałateczke na kolacje potem kąpiel dobry film i niech mąż otwiera winko.. jedna lampka mi nie zaszkodzi a na pewno pomoże :) niech się dzieje co chce do poniedziałku dwa dni ... a potem albo będę skakać ze szczęścia albo pić z rozpaczy

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
  • maggar Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie mi co to są:

Przeciwciała przeciw perkosydazie tarczycowej (Anty-TPO) i
    Przeciwciała przeciw tyreoglobulinie (Anty-TG)?,

bo wyszły mi w wynikach bardzo wysokie ;(

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggar ponad 3 lata :( wszystkie badania jakie już moglismy przeszlismy i wszystko ok... dajemy sobie czas do konca roku potem myślimy o in vitro

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
  • maggar Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka290388 wrote:
    maggar ponad 3 lata :( wszystkie badania jakie już moglismy przeszlismy i wszystko ok... dajemy sobie czas do konca roku potem myślimy o in vitro

To u Was taka blokada emocjonalna bardziej...kurcze przynajmniej masz tą pewność że z Tobą i Twoim M wszystko ok, u mnie najprawdopodobniej policystyczne jajniki, ale to też się okaże po wizycie, bo dopiero zaczęliśmy się leczyć.

• Patus_777 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka290388 wrote:

Biedna 3 lata;/ w jakim wieku jesteś?, nie lepiej już się zapisać kochana wiesz jak ciężko się wpisać na listę o in vitro;/?

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka290388 wrote:

A byliście już u jakiś specjalistów? hormony też robiłaś?

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggar wrote:
    To u Was taka blokada emocjonalna bardziej...kurcze przynajmniej masz tą pewność że z Tobą i Twoim M wszystko ok, u mnie najprawdopodobniej policystyczne jajniki, ale to też się okaże po wizycie, bo dopiero zaczęliśmy się leczyć.

Ja tez jestem na drodze badan i okaze sie czy PCO czy nie ... , ale slyszalam ze juz nie jedna kobieta zaszła w ciaze z PCO , wiec glowa do gory :) !

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam 27 lat mąż 29. My myśleliśmy o in vitro w prywatnej klinice bo państwowo to strasznie ciężko

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka290388 wrote:
    mam 27 lat mąż 29. My myśleliśmy o in vitro w prywatnej klinice bo państwowo to strasznie ciężko

a ginekolog nic ci do tej pory nie potwierdził? u M wszystko ok?

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wszystko w porządku i ze mną i mężem wszystkie badania mieliśmy robione. Najgorzej wspominam badanie drożności jajowodów boli jak cholera mimo znieczulenia

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
‹‹ 515 516 517 518 519 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ