Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
:* Ja Was Też:****** niedługo będziemy wysyłać sobie zdjęcia naszych brzuszów ciązowych:)
kirys lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Patus_777 wrote::* Ja Was Też:****** niedługo będziemy wysyłać sobie zdjęcia naszych brzuszków ciązowych:)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Doti87 wrote:Ann spójrz na suwaczek pod moim podpisem
ja już jestem w Ciąży:-) ale siedzę nadal tutaj bo wspieram dziewczyny i od początku założenia tematu jestem
Nie da się nie zauważyć ani zdjęcie ani serducha na wykresie
Taki mój żarcik... -
Baaardzo dziekuje za gratulacje i wysylam kolonie wirusow. Oraz czekam na adres do wysylki testow owu tych szczesliwych. Dla nowych dziewczyn z rozterkami w skrocie opowiem swoje starania:
3 lata wstecz- brak miesiaczki, decyzja ze nie kupujemu durexow jak bedzie to bedzie po 3 miesiacach gin. Diagnostyka w strone pcos. Udalo sie wyregulowac @ do 240 dc pozniej 120 dc i do 90dc co trzymalo przez 2 lata. Czerwiec/ lipiec 2015 pierwszy cykl z clo bo batalii z kardiologiem ( mam chore serce nie moge przyjmowac wielu lekow, w szczegolnosci hormonow) nic nie wychodowalam ale @ po 29 dc . bierzacy cykl... Clo i monitoring lekarz wbija mowi ze przez wzglad na serce juz nic nie zrobi.. Diagnoza ostateczna to komplementarna nie plodnosc. Placz i duuzo wina. Telefon od gina ze mam przyjsc. Gadal z inn ym ginem i clo z moimi nasercowymi dziala inaczej co znaczy ze wracamy do duzych nadzieji. 16 dc owulacja.. Reszte juz zancie...
Ni cholery nie traccie nigdy nadzieji ze sie uda!!!ann_je, Madziulla, Patus_777, kirys, bacha8709, Andromeda, JoHanna, Ev, asiun lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Baaardzo dziekuje za gratulacje i wysylam kolonie wirusow. Oraz czekam na adres do wysylki testow owu tych szczesliwych. Dla nowych dziewczyn z rozterkami w skrocie opowiem swoje starania:
3 lata wstecz- brak miesiaczki, decyzja ze nie kupujemu durexow jak bedzie to bedzie po 3 miesiacach gin. Diagnostyka w strone pcos. Udalo sie wyregulowac @ do 240 dc pozniej 120 dc i do 90dc co trzymalo przez 2 lata. Czerwiec/ lipiec 2015 pierwszy cykl z clo bo batalii z kardiologiem ( mam chore serce nie moge przyjmowac wielu lekow, w szczegolnosci hormonow) nic nie wychodowalam ale @ po 29 dc . bierzacy cykl... Clo i monitoring lekarz wbija mowi ze przez wzglad na serce juz nic nie zrobi.. Diagnoza ostateczna to komplementarna nie plodnosc. Placz i duuzo wina. Telefon od gina ze mam przyjsc. Gadal z inn ym ginem i clo z moimi nasercowymi dziala inaczej co znaczy ze wracamy do duzych nadzieji. 16 dc owulacja.. Reszte juz zancie...
Ni cholery nie traccie nigdy nadzieji ze sie uda!!!
Życzę zdrowia i zebys miala za te wszelkie trudności prezent nawet i 2 fasolki na usgdawałaś nam dużą motywację! Ja za to Ci dziękuję! Tylko nas nie opuszczaj
czekam na nowe wieści:) I jak mi się uda spotkamy się na Sosnowcu na spacerku z wózkami
Fiolet742 lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Aleala wiedzialam ze sie uda, ze ta wizyta u gin cos zmieni i w koncu doczekasz sie pieknych dwoch kreseczek na tescie ciazowym. Dajesz duze nadzieje innym dziewczynom.
Trzymam za was kciuki i przesylam gorace pozdrowienia z Albanii.Patus_777, Fiolet742 lubią tę wiadomość
-
Zambia fakt mam 8 miesięcznego malucha b.spokojnego i 6 latka samodzielnego także czuje jakbym mała 1 niemowlaka bo starszy dużo pomaga.Dla mnie ostatni dzwonek na 3 dziecko,a bardzo chce trojke
Fiolet742 lubi tę wiadomość
-
Kicior wrote:Aleala chyba świętuje swoje 2 kreski
hihihi ale super!! mówię Wam normalnie oszalałam, tak mi ta wiadomość skrzydeł dodała, że trochę się czuję jakbym już sama zaciążyła - jakoś teraz to już jestem pewna że nam wszystkim się uda i mnie też
teraz to i ja WAS KOCHAM!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 09:30
-
nick nieaktualnyPatus_777 wrote:Życzę zdrowia i zebys miala za te wszelkie trudności prezent nawet i 2 fasolki na usg
dawałaś nam dużą motywację! Ja za to Ci dziękuję! Tylko nas nie opuszczaj
czekam na nowe wieści:) I jak mi się uda spotkamy się na Sosnowcu na spacerku z wózkami
i moze ja dolacze do tych wozeczkow kiedys, bo jestem z Dąbrowy Górniczej wiec mialabym do was bliziutko:)
williams heej:) ale masz fajne dzieciaczki:) Ty juz wprawiona w temat , ja poczatkujaca faza przyszlej mamy:D o ile mozna to tak nazwac:)
ja tez bym chciala duza rodzine, conajmniej 2, no ewentualnie 3 jak pozwola na to warunki i wogole, nie wiem co przyniesie zycie:)
kolejny dzien rozpoczety bolem glowy.. i zno krew na chusteczce. chyba mnie cos zbiera. nie dobrze, nie dobrze..
u Was tez tak zimno za oknem? nawet slonca u mnie nie ma;/Patus_777, aleala lubią tę wiadomość
-
Fiolet742 wrote:i moze ja dolacze do tych wozeczkow kiedys, bo jestem z Dąbrowy Górniczej wiec mialabym do was bliziutko:)
williams heej:) ale masz fajne dzieciaczki:) Ty juz wprawiona w temat , ja poczatkujaca faza przyszlej mamy:D o ile mozna to tak nazwac:)
ja tez bym chciala duza rodzine, conajmniej 2, no ewentualnie 3 jak pozwola na to warunki i wogole, nie wiem co przyniesie zycie:)
kolejny dzien rozpoczety bolem glowy.. i zno krew na chusteczce. chyba mnie cos zbiera. nie dobrze, nie dobrze..
u Was tez tak zimno za oknem? nawet slonca u mnie nie ma;/
Spokojnie jak kazdej na śląsku się uda zrobi się wielki wspólny spacer:) he czekam na to:* a jak już z forum każda będzie miała dzidzi, to tak jak mowilam zjazd staraczek 2015 w połowie Polski:) himamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
No dziolszki do roboty;)
Jade na bete3 majcie kciuki
Fiolet742, Patus_777, Doti87, kirys, Ev lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Baaardzo dziekuje za gratulacje i wysylam kolonie wirusow. Oraz czekam na adres do wysylki testow owu tych szczesliwych. Dla nowych dziewczyn z rozterkami w skrocie opowiem swoje starania:
Ni cholery nie traccie nigdy nadzieji ze sie uda!!!
Kochana bardzooo prosze o tescik , w wiadomosci prywatnej podam adres e-mail)
Jeszcze raz Gratuluje !Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 09:54
-
nick nieaktualny