Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ev on juz gdzies tu jest do zobaczenia
kikla- kilkanascie stron wczesniej...
Ev lubi tę wiadomość
-
Ale się dziewczyny rozpisały..
aleala trzymam kciuki za wysoką bete ...u mnie nadal brak @ w nocy latałam do toalety jak szalona chyba z 6 razy byłam średnio co godzinę aż mąż się pytał co tak latam. Tylko już sama nie wiem z jakiego to powodu, chyba bardziej ze świrowania bo już sama nie wiem czy czekam żeby przyszła ta cholera czy żeby się nie pojawiła. Do poniedziałku jeszcze tyle czasu .. masakra
aneczka
-
nick nieaktualny
-
Fiolet ja już się nastawiam że nic z tego nie będzie .... nie ma szans żebym była chyba mi nie pisane. Właśnie wróciłam ze swojego sklepu rzadko tam teraz bywam bo mam sklep z artykułami dla dzieci i niemowląt, więc jak tam wchodzę to od razu doła łapie. A poza tym dziewczyny bardzo dobrze sobie radzą beze mnie więc nie muszę tam bywać za często. Ale dziś musiałam im po podpisywać trochę papierków i oczywiście przyjechałam z dołem
aneczka
-
no wtedy tak, a teraz to dołuje mnie bywanie tam i patrzenie na te wszystkie wózki ubranka zabawki ... odkąd zaczęliśmy się starać i nam nie wychodziło z każdym kolejnym cyklem to coraz rzadziej tam bywam. Wolałam zatrudnić drugą dziewczynę niż sama tam siedzieć.
Patus_777 lubi tę wiadomość
aneczka
-
no na sklep nie narzekam nawet dobrze prosperuje, wychodzę na swoje. Zauważyłam że np jak jakaś marka wypuszcza nowy model wózka i jedna osoba kupi to potem wszyscy inni biorą praktycznie ten model. np wcześniej był szał na wózki tako a teraz znów non stop sprowadzamy bebetto bo się zrobił bardziej modny albo wózki tutek też są chodliwe a te droższe marki jak x-lander czy maxi cosi już są mniej chodliwe no na pewno również z powodu cenyaneczka
-
ooo to ja świętokrzyskie
mieliśmy na sklepie ma dużą gondole ogólnie fajny wózek. Teraz nie mam x-landera. Ma przyjść gdzieś za 2 tygodnie. Ogólnie zamawiam po jednym wariancie kolorystycznym danych firm i modeli a jak ktoś jest zainteresowany to mamy próbki materiałów i sobie dobiera a my sprowadzamy w ciągu tak 2-3 tygodni zależy jaki kolor i materiał. Ostatnio modna się robi eco skóra ale mi jakoś nie bardzo sie podoba
aneczka
-
aneczka290388 wrote:Ale się dziewczyny rozpisały..
aleala trzymam kciuki za wysoką bete ...u mnie nadal brak @ w nocy latałam do toalety jak szalona chyba z 6 razy byłam średnio co godzinę aż mąż się pytał co tak latam. Tylko już sama nie wiem z jakiego to powodu, chyba bardziej ze świrowania bo już sama nie wiem czy czekam żeby przyszła ta cholera czy żeby się nie pojawiła. Do poniedziałku jeszcze tyle czasu .. masakra
Aneczka, daj koniecznie znać, co i jak. Trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno !!!