Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
aneczka290388 wrote:tak wszystko w porządku i ze mną i mężem wszystkie badania mieliśmy robione. Najgorzej wspominam badanie drożności jajowodów boli jak cholera mimo znieczulenia
Biedna ;/ kurde wszytko ok i nie ma przyczyn żadnych ? ;/ żadnego planu działania;/ a szukałaś innego gin?mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyaneczka co do lampki wina ja wczoraj wypilam jedna na wieczor i bylam tak ululana jak po 2 butelkach:)
wiele w takich przypadkach robi sobie podobno "odpuszczenie" ale to takie pierdzielenie.. a moze jednak faktycznie cos w tym jest? nie wiem co moze byc przyczyna ale skoro tego lekarze nie wiedza to tym bardziej ja sie nie powinnam wypowiadac.
za niedlugo wszystkie bedziemy chodzic z pieknymi brzuszkami i wozeczkami, plotkowac na placach zabaw i patrzec jak rosna nasze skarby.. chociaz jak moge sie Wam przyznac po cichu to ja dalej nie wierze,ze moglabym zostac mama:) Jakies odlegle mi sie to bardzo wydaje. -
Doti87 wrote:AAAAAAA zgadnijcie co robię sobie do jedzenia? Hihihihi ziemniaki w mundurkach śmietana z śledziem hihihihi ale dostalam takiej ochoty że Szooook
widać ciążowe;) ale ja bym nie pogardziła;) mniam heh
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:03
Patus_777 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Ola_45 wrote:Doti ty wariatko
Ja właśnie wpierdzielam 3 raz leczo
Ale mi narobiłaś ochoty na śledzie
TEŻ MIAŁAM LECZO:) HEH MNIAMOla_45 lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
AAAAAAAAAAAAAA JASNY GWINT!!!! ALEALA TY SZALONA KOBIETO!!!! Ja już praktycznie płakałam z Tobą jak ostatnio pisałaś nie ma nadziei a teraz taki zaskok!!! BRAWO! BRAWO! BRAWO!!!! oszalałam ze szczęścia, że Ci się udało, aż musiałam o tym mojemu M powiedzieć
Ev widzę, że wybrałaś się do mojego ginai jak? bo na mnie na prawdę pozytywne wrażenie sprawia, na razie cały czas ( i oby aż do ciąży
)
Ja dopiero teraz piszę bo chyba z 3 godziny mi zajęło przeczytanie tego wszystkiego o czym pisałyście łącznie z sernikiem bez sera, testami owulacyjnymi (których ja też nie lubię bo też mi bzdury pokazywały) i całą resztą, ale warto było żeby zobaczyć taka wiadomość - ALEALA DAWAJ TE WIRUSY CO OD DOTI DOSTAŁAŚ!!! bo chyba dobrze działają
JA TEŻ CHCĘ!!
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Aleala a nie mówiłam!!! Gratki :*Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Tak sobie pomyślałam, że może i ja siknę na testa. Tak mnie aleala natchnęła
bo w tym cyklu szłyśmy równiuteńko! I wiecie co? Zapodziałam gdzieś testy, które ostatnio kupiłam
A to niepodobne do mnie. No nic, widocznie dane mi jest czekać spokojnie do czwartkowego terminu @ Padam już ze zmęczenia, jakoś tak senna jestem...
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Fiolet742 wrote:za niedlugo wszystkie bedziemy chodzic z pieknymi brzuszkami i wozeczkami, plotkowac na placach zabaw i patrzec jak rosna nasze skarby.. chociaz jak moge sie Wam przyznac po cichu to ja dalej nie wierze,ze moglabym zostac mama:) Jakies odlegle mi sie to bardzo wydaje.
Fiolet zgadzam się z Tobą w 100% - piękne podsumowanie dzisiejszego dnia!
A co do tych odczuć, to mam podobnie...
Fiolet742 lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Kirys ja to chyba mam w środę @ u siebie zobaczyć ale w sumie to nie wiem, ale nic nie testuję bo chyba nie ma sensu, pożyję i poczekam
i zgadzam się z Wami, że na pewno już nie długo będziemy mogły wszystkie założyć wątek: "szczęśliwe mamuśki - wariatki co tak świrowały
"
-
Aleala chyba świętuje swoje 2 kreski
hihihi ale super!! mówię Wam normalnie oszalałam, tak mi ta wiadomość skrzydeł dodała, że trochę się czuję jakbym już sama zaciążyła - jakoś teraz to już jestem pewna że nam wszystkim się uda i mnie też
teraz to i ja WAS KOCHAM!!!Patus_777 lubi tę wiadomość