Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybylam pewna, od soboty 8 sierpnia zaczal sie rozciagliwy sluz, szyjka nisko, otwarta. trwalo to tak do piatku/soboty wlacznie , plus minus ciezko mi powiedziec, bole owulayjne byly w tamta srode. bol lewego jajnika, ostry, musialam wziasc tabletke przeciwbolowa. od soboty potem szyjka w goreeee, zamknieta, sluz mleczny kremowy i w zapachu kwasny, teraz zrobil sie bezwonny.
nie, nie moge miec owulacji przed okresem, nawet szyjka by mi nie pozwolila na to bo powedrowala baaaaaardzo daleko. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fiolet na wszelki wypadek możecie się pobawić?!? Przecież to sama przyjemność
Może to oznaczać wiele rzeczy od tego że masz owulacje, że jesteś w ciąży a nawet to że te testy są do dupy i nie ma co się denerwować..
Mi np albo wogole owu nie pokazywały chociaż monitoring to potwierdzal... A raz mi pokazały jak było dzień po to dopiero lekko różowa druga się robiła także dla mnie nie ma co się nimi przejmować w ogóle -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:03
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
aleala wrote:Przepraszam ze przerwe temat Twojej owulacji ale wysikalam przed chwila dwie kreski!!!!
JUPI KOCHANAALE RADOŚĆ
TRZYMAM KCIUKI
POTWIERDZ JESZCZE BETĄ W PON:)
:****
NASZE FORUM NIGDY NAS NIE ZAWODZI:) ZAWSZE KOMUŚ SIĘ UDA:) a pamiętasz jak ostatnio byłaś załamana:) dół i % dały Ci na luz i się udało! O to laski tu chodzi:) BARWO:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 18:30
Ev lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:03
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualny
-
Doti87 wrote:Hehehehehehe wiedziałam!!!!!!!!!!!!
Widzisz mówiłam że ok będzie bedę ci gratulować!!!!!!! Super kochana.. No w końcu jakieś sierpniowe Bobo wyszło
Ale ja to wiedziałam id razu, przecież tyle zarazkow poszło do ciebie. To teraz wysyłaj dalej te testy jak ci zostały,może są szczęśliwe????? Hihihihi
JA POPROSZĘ TEST:) WYŚLIJ:D HAH BĘDZIE NA WRZESIEŃmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Patus_777 wrote:JUPI KOCHANA
ALE RADOŚĆ
TRZYMAM KCIUKI
POTWIERDZ JESZCZE BETĄ W PON:)
:****
NASZE FORUM NIGDY NAS NIE ZAWODZI:) ZAWSZE KOMUŚ SIĘ UDA:) a pamiętasz jak ostatnio byłaś załamana:) dół i % dały Ci na luz i się udało! O to laski tu chodzi:) BARWO:)
Dokładnie, chyba właśnie o to tutaj chodzi, wrzucić na totalny luzPatus_777 lubi tę wiadomość
-
kiedyś też robiłam te owulacyjne pokazywały mi przez 20 dni owulacje wiec się wkurzyłam i przestałam się w to bawić. Fiolet jesteś tydzień przed @ może spróbuj zrobić ciążowy. Ja już straciłam nadzieje. W poniedziałek beta potwierdzi że nie jestem
cóż nadzieja matką głupich. Ale tyle czasu opóznienia pewnie jakieś choróbsko.. płakać mi się chce
aneczka
-
aleala wrote:Przepraszam ze przerwe temat Twojej owulacji ale wysikalam przed chwila dwie kreski!!!!
Aleala ale super!!!!!!, gratuluję kochana :*
I trzymam kciuki żeby dzidziuś zdrowo rósł !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 18:43
Natalia27.03.2016