Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
aleala wrote:Przepraszam ze przerwe temat Twojej owulacji ale wysikalam przed chwila dwie kreski!!!!
Gratulacje Alea !! -
nick nieaktualnyA jeszcze nie dawno straciłas nadzieje i lekarz tez....I to w tym cyklu. Boba!!! Właśnie dajesz nadzieje! Co ci ten lekarz zrobił jak byłaś u niego w drugiej połowie cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 17:21
aleala, Ev, Patus_777 lubią tę wiadomość
-
Standardowo nie umiem go wrzucic nigdzie. Kto da maila i udostepni go za mnie?
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie przed chwila.. Bo sie dzisiaj tak zle czulam siostra mi kazala sikac
Doti87, Patus_777, She86 lubią tę wiadomość
-
Hehehehehehe wiedziałam!!!!!!!!!!!!
Widzisz mówiłam że ok będzie bedę ci gratulować!!!!!!! Super kochana.. No w końcu jakieś sierpniowe Bobo wyszło
Ale ja to wiedziałam id razu, przecież tyle zarazkow poszło do ciebie. To teraz wysyłaj dalej te testy jak ci zostały,może są szczęśliwe????? HihihihiPatus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleala ale Ci zazdroszcze:) ale tak pozytywnie, nie zlosliwie:)
jak to zrobilas?? opowiadaj, daj relacje na priv moze cos zle robie:)
mam pytanie (kolejne w tym dniu:D)
kupilam z ciekawosci testy owulacyjne, postanowilam,ze w nastepnym miesiacu staran wspomoge sie nimi i pomysle tez moze o tym wiesiolku? (tak to sie chyba nazywa:) tylko,ze jak zwykle musze miec z czyms problem, bo jak wiecie do okresu mam jeszcze tydzien (32 dni cyklu, okres w nastepny piatek) i zrobilam dla checy test owulacyjny i troche mi mina zrzedla jak zobaczylam druga kreske.. jakim cudem? przeciez owulacja i dni plodne byly i to na bank!
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:02
Patus_777 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔