Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
te nie dobre teściowe, pewnie ich teraz uszy pieką
a moje nadzieje na dzidzie chyba się rozwiały
wypiłam kawę i teraz mi strasznie nie dobrze. Brzuch mnie zaczął boleć tak jak na okres a jak poszłam do łazienki to się okazało że na papierze w śluzie pojawiły się takie brązowe plamki
pewnie przyjdzie ta cholera
aneczka
-
aleala wrote:Doti a morfologie masz dobra?
W lipcu miałam idealne wyniki i dostałam skierowanie od lekarza na kolejne badania i chciałam przed wizytą typowo zrobić w połowie września. Ale id 2 dni masakra jest... Może wyniki mi się pogorszyły.... -
Doti mi też wczoraj poszła krew z nosa. Miałam migrene i tak się skończyło. Ale ja czuje,że mam przesuszony nos. Możesz mieć z tego też. Spróbuj z nawilżaczem powietrza albo badania. Lepiej teraz jak jest gorzej niż czekać. Takie moje zdanie tylko
-
hej
Jestem juz dziewczęta, wczoraj jak wrocilam z Krakowa to nie mialam juz ani sily ani ochoty wchodzić na of i pisac .
Jak wyście sie tu rozpisały
No wiec tak ... Wizyta u gin. na plus pod kontem jego zaangażowania . Jeszcze nigdy żaden gin. tak sie mna nie zajął za przeproszeniem do porządku.
Przedstawiłam mu moj przypadek i na samym wstępnie wypisał listę badan ktore mam wykonać a sa to : - FSH , -LH, -Estrodiol, - ( cos na F ale nie moge sie doczytac ^^ ), - THS oraz -PRL , te badania mam wykonać miedzy 2 a 4 dc po 4 dniowej abstynencji od seksu i alkoholu oraz bez dotykania piersi i stresu. Po 8 godzinach snu .
Przepisał mi luteinę dopochwowo 2 tabletki na noc od 22 dc tylko ze ja juz wczoraj mialam 23 ale tam trudno- przez 10 dni ...;/ ,
oraz Clo 1 tabletkę dziennie od 3 dnia cyklu przez 5 dni .
Oprócz tego :
Inofolic , selen plus vit E - dla mnie jak i męża oraz vit D3 .
Nastepnie zrobil usg po ktorym stwierdził ze jajniki swoja budowa mogly by wskazywać na PCO , ale okaze sie po badaniach jak to z nimi jest.
Czuje ze szykuje sie ciężki okres starań ;(( ... nie chce sie negatywnie nastawiać ale to sie jakos samo dzieje.
Aaaa i owulki nie bylo ...
Poza tym , wszystko ok .
Oczywiście sie wczoraj poryczałam ... ehhh , dzięki Bogu mam wspanialego meza ktory jakos uratował moj nastrój na resztę wieczoru
Teraz moje pytanko do was Kochane , gdzie w Krakowie tanio i szybko moge wykonac te badania ? . Jeśli któraś z was wie to bardzooo proszę o pomoc
-
Ev to do roboty z badaniami i lekami
no i powodzenia z clo! ;**
Ev lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny, a u mnie dzis potop. I nie mam bynajmniej na mysli stanu hydrologicznego;) poprosze o zmiane na: 14cs, @ 17/09.
Ale fajnie, ze dzis piatek:) Jakie plany weekendowe? My raczej na miejscu, jutro moze dzialeczka, a w niedz przychodzi szwagierka z mezem i dzieckiem poprosic oficjalnie mojego M o zostanie ojcem chrzestnym...
wiecie co, chociaz sie bardzo staram nie dac po sobie znac to jednak jak widze takie malenstwa to z jednej strony serce mi sie smieje, ale z drugiej jest mi strasznie przykro, ze wciaz nie mamy swojego. Tak bardzo bym chciala, zeby udalo sie do konca roku...
A jak Wasza nowenna?? Odmawiacie? My skonczylismy kilka dni temu. Teraz bardzo wierzymy, mimo kolejnego niepowodzenia, ze w tym roku sie nam uda:) czego 9czywiscie zycze szczerze kazdej z nas:)Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Plany na weekend hmmm jutro przyjeżdżają rodzice i brat a w niedziele o ile pogoda pozwoli wycieczka rowerowa !!
)
Lekarz zaznaczał wczoraj ze podczas starań o dziecko ważna jest aktywność fizyczna no wiec pora zacząć się więcej ruszać
Andromeda - dasz rady , ty tez już niebawem będziesz miała swojego maluszka
Andromeda lubi tę wiadomość
-
Ev do jakiego lekarza chodzisz w Krakowie?
Polecam badania w punktach Diagnostyki ( zobacz na strone www.diag.pl) masz tam wykaz laboratoriów. Szybko, tanio, dostajesz kartę rabatową na zniżkę 5% na kolejne badania i wszystkie wyniki masz na ich stronie po zalogowaniu.
Andromeda- u mnie podobnie tylko w drugą stronęJa jutro jadę odwiedzić mojego chrześniaka
I pamiętaj, że na pewno się nam uda!
Andromeda lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Hej;) witam wszystkich:)
Właśnie dostałam zamówiony termometr:D jutro zabieram się do mierzenia:Dmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
agape wrote:Ev do jakiego lekarza chodzisz w Krakowie?
Polecam badania w punktach Diagnostyki ( zobacz na strone www.diag.pl) masz tam wykaz laboratoriów. Szybko, tanio, dostajesz kartę rabatową na zniżkę 5% na kolejne badania i wszystkie wyniki masz na ich stronie po zalogowaniu.
Andromeda- u mnie podobnie tylko w drugą stronęJa jutro jadę odwiedzić mojego chrześniaka
I pamiętaj, że na pewno się nam uda!
Chodze do dr Tomasza Basty , przyjmuje w SCM na Grzegórzeckiej. Dziękuję
:*!
-
Ev wrote:Chodze do dr Tomasza Basty , przyjmuje w SCM na Grzegórzeckiej
. Dziękuję
:*!
Będzie dobrze!Ev lubi tę wiadomość
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
możesz jechać i odebrać, wydrukować w automacie do wyników, które mają w laboratoriachAle możesz też na internecie wydrukować.
PCO
wysoka prolaktyna
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymam pytanie, wiekszosc z was mnie zjedzie i wiem jaka bedzie odpowiedz ale i tak sie zapytam, w sumie po to to forum jest.. zerkenalam z ciekawosci na test wczorajszy, bo odlozylam go pod stolik.. i moim oczom ujrzal sie minimalny cien drugiej kreski.. takie jakby miejsce, w ktorym jest. wiem,ze nie mozna odczytywac wynikow po czasie 5 minut, wiem,ze to najprawdopodobniej nic nie wskazuje (nie ciesze sie, nie napalam, nie szaleje- naprawde:) chcialam tylko zapytac czy mysliscie,ze mimo wszystko moglo by cos w tym byc?
zapewne to tylko reakcja pozniejsza ale robilam juz wiele w swoim zyciu testow, nie wyrzucalam ich od razu i nawet kilka dni pozniej nie dochodzilo do czegos takiego...
-
nick nieaktualny
-
Powtorz test jutro. Iargos tak miala i okazalo sie ze wczesna ciaza. Pamietaj ze moze to tez byc falszywie pozytywny wynik