Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiedzcie mi. Czy przez stres mogę mieć skąpy okres? Normalnie okres mam tak koło 6 dni z czego trzy pierwsze tak średnio obfite, a teraz tylko jeden dzień taki "normalny" a wczoraj i dziś gdyby nie względy higieny to nie musiałabym w ogóle podpaski zmieniać...
Zaczynam świrować czy coś ze mną jest nie tak...
Pomooooocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 18:47
-
Asiun tak to straszne. Jest cos z Toba nie tak... To bardzo ciezka przypadlosc nazywa sie swirowanie!
Hehe wybacz kochana ale nie moglam sie powstrzymac. ;* skoro kazdy cykl jest inny to kazda miesiaczka tez moze byc inna. Wrzuc na luz! ;**" nic Ci nie jest ;*asiun lubi tę wiadomość
-
55monika5 wrote:hej dziewczyny mam problem, pomóżcie, robie testy owulacyjne i nie wiem dlaczego wczoraj druga kreska była bardziej widoczna niż dzisiaj, robie je o tej samej porze, a wczoraj, test nie był pozytywny, ale ta kreska była o wiele bardziej mocniejsza niz dzisiaj. o co chodzi? to nie powinno być tak ze im bliżej owulacji to kreska jest co raz to bardziej wyraźniejsza?
Ja nigdy ich nie rozumialam i nawet jak chodziłam namonitoring to z ciekawości je testowałam i cały czas negatywne mi wychodziły a owulacja była... -
Mam nadzieje ze sie nie gniewasz;**
Ale jak bedziesz kiedys potrzebowala kogos kto jak to ujelas rabnie Ci w glowe to polecam sie;***
Doti -
mój mąż stwierdził przed chwilą że mam strasznie spuchnięte nogi... fakt jak się przyjrzałam to spuchnięte jak cholera. Bolą mnie dziś trochę ale jakoś tak nie zwracałam na nie uwagi. I będę szczera dziś prawię nic nie robiłam ugotowałam obiad i trochę odkurzyłam a większość czasu spędziłam z wami na forum. Dobrze tak móc z kimś pogadać i trochę przestać tak rozmyślać.aneczka
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:02
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualny
-
A mi testy owulacyjne pokazaly owu wtedy kiedy byla
fakt nie byly to testy z allegro tylko te facelle z rosmana strumieniowe ( 20 zl za 5 szt). I w dniu x druga krecha byla wyraznie ciemniejsza. A te z allegro co mam od Doti to pokazuja jak chca
nawet zrobilam maly eksperyment, czyli dwa testy z jednej probki moczu oczywiscie ze wyszly dwa rozne wyniki;) dla tego nie pplecam testow z allegro a te z rossmana
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Aleala, Asiun co to za wyznania miłosne???
tylko chwile mnie nie było a tu o!!!
A widzisz tak wyszłokochliwe jesteśmy
Jakoś się uspokoiłam teraz więc póki co nikt mi nie musi strzelić przez łeb :p