Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Patus_777 wrote:Witam nowe staraczki:)
na pierwszej stronce jest nasza tabelka możecie podać dane tj...
Nick _____ wiek ____ cykl starań___Które dziecko__termin@ kolejnej najbliższej miesiączki
i tam sobie to ustawiamy na starające się i zafasolkowane
Tylko tą tabelką zajmuję się jussio trzeba czekać, aż wróci...
Ok to poczekamy cierpliwie -
asiun wrote:Pogodziłam się z tym, że w tym pierwszym cyklu nie wyszło...ale taaak bardzo marzyłam o porodzie w kwietniu, od zawsze tak sobie planowałam, że chciałabym wczesną wiosną urodzić ...kurcze..
Rozumiem ja tak samo sobie planowałam... jak wszystko w moim życiu;/ ale w przypadku dzidzi to jednak tak nie działa;/mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Patus_777 wrote:Witam nowe staraczki:)
na pierwszej stronce jest nasza tabelka możecie podać dane tj...
Nick _____ wiek ____ cykl starań___Które dziecko__termin@ kolejnej najbliższej miesiączki
i tam sobie to ustawiamy na starające się i zafasolkowane
Tylko tą tabelką zajmuję się jussio trzeba czekać, aż wróci... -
nick nieaktualnywilliams1 wrote:Madziulla mieszkam w Wejherowie
Dzisiaj dopiero 9 dc a cykle po 2 dni z tym ze to mój pierwszy po porodzie :-)bo karmiłam jeszcze miesiąc temu, wiec może coś się poprzestawiac,na razie śluzu brak i temp niska.
Williams kosakowo wita -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Rene, hej Perkla:)
Maz wypil piwo na zakonczenie soboty a ze strasznie biedny przepracowany to jedno do fazy "alesieopilem# mu wystarczylo i powiedzial mi pierwszy raz w zyciu, ze gdyby sie okazalo, ze sie udalo to pilby tydzien ze szczescia, bo bardzo chce byc tata...Strasznie milo cos takiego uslyszec, ale tez strach, ze jesli potrwa to dluzej niz zakladam bede zyc w poczuciu wiby, ze nie daje mu dziecka..
Jakis melanholijny nastroj mnie wzial..
Jakby sucho u mnie bylo po czym ciasno jak jasny gwint a sluz taki kremowy, gesty. Pierwszy raz w zyciu taki mam.
Umre Do tego piatku. Nie chce sie napalac ale jestem dobrej mysli szczegolnie, ze sliny to mam za troje chyba..
(Chyba,ze to moj mozg powoduje takie odchyly organizmu mi zapodaje..)
Wiecie co? Czuje sie glupsza! Jak Boga kocham, jakby inteligencja ze mnie uleciala. Podpisujac dokumenty narobilam tyle bledow w dacie, zapominam wszystkiego,zawieszam sie na 20min, maz sie smieje ze mnie.. tragedia..