X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • Kicior Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kirys wrote:
    Madziulla trzymam kciuki!!! U mnie do piątku już powinno być wszystko jasne, bo przewiduję @ na czwartek.

Ja na środę w razie czego więc my jak zawsze w dueciku Kirysku :)

kirys lubi tę wiadomość

26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
    mhsv2n0asvtkxel6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka kuleczka piekna.. ja bym.nie potrafila sie z nimi rozstac. Tak samo jak mi ktos mowi " poczekaj, zajdziesz w ciaze bedziesz musiala oddac koty". Przeciez tonie takie latwe. Nie woyobrazam sobie tego, ze moglyby trafic do kogos kto moglby im zrobic krzywde a poza tym jezeli bedzie wszystko ok nie ma mowy o zadnym oddawaniu. 4 to i tak duzo, jak Ty z nimi dajesz rade?:D ale gdybym mials mozluwisc to tez bym pewnie miala schronisko:) ja zawsze wszystkie zwierzeta chcialam przygarnac. I tak sie ciesze, ze maz sie zgodzil na 3 koty:)) facet i koty? To sie rzadko zdarza:) ale wiem, ze psa tez by chcial miec, moze kiedys, jak bedziemy miec swoj dom? Kto wie:)

• Kicior Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agisia ja też biorę od Ciebie całą furę tych wirusów!!! :):)

Aneczka jutro idź na tą bętę a potem wszystko nam opowiedz, bez względu na wynik i tak będziemy z Tobą no i nie zapominaj, że cały czas dopingujemy i trzymamy kciuki, żeby była pozytywna :)

Szczeniaczkiii jak ja kocham szczeniaczki i małe kocięta takie pocieszne, wesołe puszyste kulki!! mmmm takie są słodziutkie! Aneczka wcale się nie dziwię, że nie sprzedałaś jakiemuś wrednemu dziadowi! też bym tak zrobiła :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:40

mhsv2n0asvtkxel6.png
  • aneczka290388 Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiolet742 wrote:
    taka kuleczka piekna.. ja bym.nie potrafila sie z nimi rozstac. Tak samo jak mi ktos mowi " poczekaj, zajdziesz w ciaze bedziesz musiala oddac koty". Przeciez tonie takie latwe. Nie woyobrazam sobie tego, ze moglyby trafic do kogos kto moglby im zrobic krzywde a poza tym jezeli bedzie wszystko ok nie ma mowy o zadnym oddawaniu. 4 to i tak duzo, jak Ty z nimi dajesz rade?:D ale gdybym mials mozluwisc to tez bym pewnie miala schronisko:) ja zawsze wszystkie zwierzeta chcialam przygarnac. I tak sie ciesze, ze maz sie zgodzil na 3 koty:)) facet i koty? To sie rzadko zdarza:) ale wiem, ze psa tez by chcial miec, moze kiedys, jak bedziemy miec swoj dom? Kto wie:)

ja całe życie mieszkałam na wsi więc sprowadzałam każdego psa i kota. Moi rodzice ledwo to wytrzymywali :) teraz też nie potrafie przejść obojętnie jak ktoś wyrzuci psa u nas to się czesto zdarza że wyrzucają pa przy drodze a potem to biedactwo się błąka. Zawsze wynosimy z mężem u nas przed dom jakiś chleb lub jak robimy jeść naszym psom to robimy więcej i dokarmiamy te bezdomne. Kiedyś moim marzeniem było mieć schronisko ale niestety.. chociaż jeszcze dużo przede mną kiedyś powiedziałam mężowi że tak po 40stce chciałabym założyć schronisko dla zwierząt. Powiedział tylko że kocha moje dobre serducho :)

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicior wrote:
    Agisia ja też biorę od Ciebie całą furę tych wirusów!!! :):)

Aneczka jutro idź na tą bętę a potem wszystko nam opowiedz, bez względu na wynik i tak będziemy z Tobą no i nie zapominaj, że cały czas dopingujemy i trzymamy kciuki, żeby była pozytywna :)

Szczeniaczkiii jak ja kocham szczeniaczki i małe kocięta takie pocieszne, wesołe puszyste kulki!! mmmm takie są słodziutkie! Aneczka wcale się nie dziwię, że nie sprzedałaś jakiemuś wrednemu dziadowi! też bym tak zrobiła :P

pójdę jutro bo sama dłużej nie zniosę tej niepewności. Właśnie podejrzałam męża bo siedzi przy swoim laptopie i czyta artykuły o ciąży :). Kurcze ale bedzie mi ciężko mu przekazać jak się okaże że jednak nie jestem

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
  • Kicior Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochany mąż :) mój to by pewnie stwierdził, że oszalałam :P też lubi zwierzaki ale nie aż na taką skalę. Aneczko a Twoje owczarki mają skrócone tylne nogi? czy normalnie dupka u góry?

mhsv2n0asvtkxel6.png

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no raczej normalnie :) nigdy nie zwracałam na to uwagi. Aż im się jutro przyjże dokładnie :)

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka jaki slodziak!!! ;)

• Kicior Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytam bo teraz większość owczarków niemieckich ma taki "przysiad". Mnie osobiście się to nie podoba a dodatkowo pieski przez to często maja problemy ze stawami itp. troszkę jestem w branży zoo./wet. więc coś niecoś słyszałam. Mój M zawsze chciał owczarka więc jak Twoje mają dupki do góry, a my będziemy na etapie szukania pieska to będę wiedziała do kogo się odezwać :) Ale najpierw dom, więc do pieska chyba jeszcze daleko :)

Idę spać Lasencje moje drogie! Do juterka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 22:19

mhsv2n0asvtkxel6.png
  • kirys Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc, do jutra :-)

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez się kładę zaraz. Miłej nocki ;)

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z samego rana przesyłam wam kolejna partie wirusów :
    $£€¥&§$€¥¥~&§£€¥£&&…§§€$€¥$€¥£&&¥¥¥
    Aaaapsik Aaaapsik :-*

Kicior lubi tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • kirys Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-) Dzięki Doti! Łapię na dobry początek dnia:-)

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo jaaa tez ! Dzieki Doti na Ciebie zawsze mozna liczyc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snily mi sie dwie kreski.. wiec pewnie bedzie znow na odwrot :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti Lapie!!! u mnie minimalny spadek. ale nadal ładnie tem w gorze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sie minimalnie podnioslo ale watpie czy to ma jakiekolwiek znaczenie, szczegolnie, ze termometr tylko z jednym miejscem po ,

Pozyjemy zooobaczymy.
    ,i kolejny dzien i tydzien. ale ten czas biegnie.
    niecwiem czemu ale nie moge doczekac sie jesieni i zimy. Chyba mi odbilo skoro nienawidze zimna..

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakikolwiek wzrost ma znaczenie. faktycznie uroslo. dziwny brzuch mam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to Madziulloo moja droga wszystko mam dziwne

A co doklanie masz na mysli mowiac dziwny brzuch?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taki jak by tam w srodku cos sie dzialo nie potrafie tego opisac. moze juz wymyslam i wyszukuje potencjalne objawy. nie jest to bol jak na @ choc na bol @ u mnie za szybko. zwylke 2 dni wczesniej sie pojawia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 08:56

‹‹ 531 532 533 534 535 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ