Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
kirys wrote:Madziulla trzymam kciuki!!! U mnie do piątku już powinno być wszystko jasne, bo przewiduję @ na czwartek.
Ja na środę w razie czego więc my jak zawsze w dueciku Kiryskukirys lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualnytaka kuleczka piekna.. ja bym.nie potrafila sie z nimi rozstac. Tak samo jak mi ktos mowi " poczekaj, zajdziesz w ciaze bedziesz musiala oddac koty". Przeciez tonie takie latwe. Nie woyobrazam sobie tego, ze moglyby trafic do kogos kto moglby im zrobic krzywde a poza tym jezeli bedzie wszystko ok nie ma mowy o zadnym oddawaniu. 4 to i tak duzo, jak Ty z nimi dajesz rade?
ale gdybym mials mozluwisc to tez bym pewnie miala schronisko:) ja zawsze wszystkie zwierzeta chcialam przygarnac. I tak sie ciesze, ze maz sie zgodzil na 3 koty:)) facet i koty? To sie rzadko zdarza:) ale wiem, ze psa tez by chcial miec, moze kiedys, jak bedziemy miec swoj dom? Kto wie:)
-
Agisia ja też biorę od Ciebie całą furę tych wirusów!!!
Aneczka jutro idź na tą bętę a potem wszystko nam opowiedz, bez względu na wynik i tak będziemy z Tobą no i nie zapominaj, że cały czas dopingujemy i trzymamy kciuki, żeby była pozytywna
Szczeniaczkiii jak ja kocham szczeniaczki i małe kocięta takie pocieszne, wesołe puszyste kulki!! mmmm takie są słodziutkie! Aneczka wcale się nie dziwię, że nie sprzedałaś jakiemuś wrednemu dziadowi! też bym tak zrobiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:40
-
Fiolet742 wrote:taka kuleczka piekna.. ja bym.nie potrafila sie z nimi rozstac. Tak samo jak mi ktos mowi " poczekaj, zajdziesz w ciaze bedziesz musiala oddac koty". Przeciez tonie takie latwe. Nie woyobrazam sobie tego, ze moglyby trafic do kogos kto moglby im zrobic krzywde a poza tym jezeli bedzie wszystko ok nie ma mowy o zadnym oddawaniu. 4 to i tak duzo, jak Ty z nimi dajesz rade?
ale gdybym mials mozluwisc to tez bym pewnie miala schronisko:) ja zawsze wszystkie zwierzeta chcialam przygarnac. I tak sie ciesze, ze maz sie zgodzil na 3 koty:)) facet i koty? To sie rzadko zdarza:) ale wiem, ze psa tez by chcial miec, moze kiedys, jak bedziemy miec swoj dom? Kto wie:)
ja całe życie mieszkałam na wsi więc sprowadzałam każdego psa i kota. Moi rodzice ledwo to wytrzymywaliteraz też nie potrafie przejść obojętnie jak ktoś wyrzuci psa u nas to się czesto zdarza że wyrzucają pa przy drodze a potem to biedactwo się błąka. Zawsze wynosimy z mężem u nas przed dom jakiś chleb lub jak robimy jeść naszym psom to robimy więcej i dokarmiamy te bezdomne. Kiedyś moim marzeniem było mieć schronisko ale niestety.. chociaż jeszcze dużo przede mną kiedyś powiedziałam mężowi że tak po 40stce chciałabym założyć schronisko dla zwierząt. Powiedział tylko że kocha moje dobre serducho
aneczka
-
Kicior wrote:Agisia ja też biorę od Ciebie całą furę tych wirusów!!!
Aneczka jutro idź na tą bętę a potem wszystko nam opowiedz, bez względu na wynik i tak będziemy z Tobą no i nie zapominaj, że cały czas dopingujemy i trzymamy kciuki, żeby była pozytywna
Szczeniaczkiii jak ja kocham szczeniaczki i małe kocięta takie pocieszne, wesołe puszyste kulki!! mmmm takie są słodziutkie! Aneczka wcale się nie dziwię, że nie sprzedałaś jakiemuś wrednemu dziadowi! też bym tak zrobiła
pójdę jutro bo sama dłużej nie zniosę tej niepewności. Właśnie podejrzałam męża bo siedzi przy swoim laptopie i czyta artykuły o ciąży. Kurcze ale bedzie mi ciężko mu przekazać jak się okaże że jednak nie jestem
aneczka
-
nick nieaktualny
-
Pytam bo teraz większość owczarków niemieckich ma taki "przysiad". Mnie osobiście się to nie podoba a dodatkowo pieski przez to często maja problemy ze stawami itp. troszkę jestem w branży zoo./wet. więc coś niecoś słyszałam. Mój M zawsze chciał owczarka więc jak Twoje mają dupki do góry, a my będziemy na etapie szukania pieska to będę wiedziała do kogo się odezwać
Ale najpierw dom, więc do pieska chyba jeszcze daleko
Idę spać Lasencje moje drogie! Do juterkaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 22:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie sie minimalnie podnioslo ale watpie czy to ma jakiekolwiek znaczenie, szczegolnie, ze termometr tylko z jednym miejscem po ,
Pozyjemy zooobaczymy.
,i kolejny dzien i tydzien. ale ten czas biegnie.
niecwiem czemu ale nie moge doczekac sie jesieni i zimy. Chyba mi odbilo skoro nienawidze zimna.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytaki jak by tam w srodku cos sie dzialo nie potrafie tego opisac. moze juz wymyslam i wyszukuje potencjalne objawy. nie jest to bol jak na @ choc na bol @ u mnie za szybko. zwylke 2 dni wczesniej sie pojawia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 08:56