Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiem, mnie psychicznie wykancza kazdy objaw, kazdy bol, kazde klucie, kazda zmiana.
Ale jeszcze 4 dni i nowy cykl, wytrzymam..chociaz modle sie,zebym tylko sie znow jakiejs infekcji nie nabawila, bo cos mnie zaczyna mini mini piec i swedziec... Boze, ten gin padnie jak mnie znow zobaczy. -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
Witam sie i ja
Aleala, gratuluje
Witam wszytskie nowe dziewczeta i wspieram te oczekujące na biedroneczkę
Zyczę Wam oby @ nie przyszla
Ja ogolnie postanowilam troche wyluzować, nie bede co chwila patzrec, liczyc, mierzyć, bo mnie to jakoś za bardzo stresuje ....przytulanko bedzie wtedy kiedy bedzie ochota i zobaczymy.... w przyszlym tyg zaczynam urlop , 2 tygodnie labyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 09:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczesc kokardka, czesc agatka, milo Was poznac:)
tez bym nie chciala zeby przyszla @ ale nie robie sobie zludnych nadziejii, teraz najwazniejsze jest dla mnie zeby znow sie grzybica nie przyplatala , bo sie chyba zastrzele.
ja juz tez luzuje, stres mi raczej nic nie pomoze.
luuuzzzz bluessss i orzeszki, a jak.agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFiolet742 wrote:czesc kokardka, czesc agatka, milo Was poznac:)
tez bym nie chciala zeby przyszla @ ale nie robie sobie zludnych nadziejii, teraz najwazniejsze jest dla mnie zeby znow sie grzybica nie przyplatala , bo sie chyba zastrzele.
ja juz tez luzuje, stres mi raczej nic nie pomoze.
luuuzzzz bluessss i orzeszki, a jak.
Kochana, musisz wyluzowaćCo ma być to bedzie, teraz juz i tak nie masz na nic za duzego wplywu, a stres nic nie pomoże wiec....glowa do gory
-
nick nieaktualnymy z męzem na początku naszej drogi do upragnionego maleństwa,ale widzę,że nie jestem sama w oczekiwaniach na 2 kreseczki
przyznam,ze dosyć nurtujące jest to liczenie ja przed Ovu,ale jestem tak niecierpliwa,że chciałabym juz teraz i od razu żeby wyszło
w zeszlym miesiący myślałam,że sie udało,była Ovu,a nawet @ spóźniła się 4 dni,ale niestety,nie tym razem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla,mnie koleżanka nastarszyła,ze ona z mężem niby się nie stara,ale jednak i od 9 lat nic,co prawda ma endometrioze,ale wygadala mi sie po cichu,że liczy już jakiś czas na 2 kreseczki,ale cisza...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 10:21
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysmerfetka uda nam sie !
jak nie teraz to za miesiac, jak nie za miesiac to za dwa..
jestem zdania,ze wszystko co jest nam dane jest gdzies zapisane i pojawi sie w najlepszym momencie.
jesli czegos teraz nie dostajemy to mozliwe,ze nie jest to jeszcze dobry czas.
(jakos sobie to musze tlumaczyc, nie jestem nawiedzona ani nic:D)
po prostu nic innego nam nie pozostaje.
wazne,ze chcemy, ze nasi mezowie chca.
Tez bym chciala juz, jak kazda z Was.
tylko,ze to tak chyba nie dziala..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny