Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
INFO o wycofanym z użytku Kwasie Foliowym ....firmy Gedeon Richter Polska sp. z o.o. sprawdźcie sobie...z jakiej firmy bierzecie:)
Czytaj więcej na http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-kwas-foliowy-wycofywany-z-aptek-decyzja-gif,nId,1873216#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chromemamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fiolet742 wrote:Taaa, taka sobie jaa..
Piękna;) kobitka;) taką masz karnację ciemną, zazdroszczę ...ja bledziuch;)?mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Moj maz to tez blondyn o niebieskich oczach ...typowo aryjski typ urody , ja co prawda nie mam takiej ciemnej karnacji mam wsrod znajomych ksywke : Królewna Śnieżka
cere mam moze nie jasna jak snieg ale z tych jasniejszych, oczy niebieskie i ciemne wlosy
.Sporo osób mowi ze z takiego połączenia mogą byc male rudzielce
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O jejkus... Leżę plackiem a plecy to mi odpadna zaraz... Ooo masakra.. Musiałam opróżnic cały pokój jeden bo sprzedajemy meble żeby przygotować pokój dla Bobo i zachciało mi się jeszcze porządków w dokumentach bo taki burdel był że szkoda gadać... 3h walczylam z papierami... Juz dzisiaj nic nie ruszam...
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane, przyszłam się podzielic z Wami taka wiadomoscią http://wstaw.org/w/3y2O/
trzeci cykl staran z pcos bez lekow
Doti87, aniabbb, Andromeda, Patus_777, Kicior, kirys lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fajnie, szczególnie, ze jestesmy na wakacjach. I nawet o tym nie myslalam, tylko tż mnie poprosil, a raczej postawil przed faktem dokonanym.
przesylam cala fale zarazków.;*
Ev, Madziulla lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️